NFL-ottelut

Kovatasoisinta amerikkalaista jalkapalloa tarjoaa ammattilaissarja NFL. Katso C Moressa NFL-otteluita myös suomalaisittain parhaaseen katseluaikaan!

Tutustu valikoimaan

Valitsemasi sisältö: NFL

C More Total+
Kaikki Liiga-pelit (Telia Liigapassi) ja C Moren muu urheilu, kuten Mestarien liiga ja MM-ralli, sekä leffat ja sarjat liittymäasiakkaan etuhintaan C Moren suoratoistopalvelussa.
Liittymäasiakkaan etuhinta
282-c-more-sport
C More Sport
Mestarien liiga, La Liga, rallin MM-sarja, Timanttiliiga ja paljon muuta urheilua sekä C Moren leffat ja sarjat.
284-c-more-total
C More Total
Urheilua ja viihdettä samassa paketissa, mm. Mestarien liiga, La Liga, CHL ja MM-ralli sekä suosikkisarjat, elokuvat ja lastenohjelmat.
Etuhinta

NFL-ottelut C Moressa

Yhdysvalloissa toimiva NFL on maailman kovin amerikkalaisen jalkapallon ammattilaisliiga. NFL tarjoaa katsojilleen rautaista ammattilaisjalkapalloa, suuria tunteita ja jännitystä. NFL-kausi huipentuu legendaariseen NFL:n loppuotteluun, Super Bowliin. Voit katsoa NFL-otteluita tilaamalla C More Total+ -tuotteen C More -suoratoistopalveluun tai C More Sport- ja C More Total -kanavapakettien kautta Telia TV:stä.

Kun kodin viihdetarjonta on kunnossa, olisiko aika päivittää myös televisionkatselutarvikkeet ajan tasalle? Löydät valikoimastamme Samsung-televisiot, Philips-televisiot sekä muiden valmistajien televisiot. Television äänentoistoa täydentävät laadukkaat soundbar-kaiuttimet.