MMS-viestit eli multimediaviestit

Tämä ohje on kuluttaja-asiakkaille. Näytä yritysasiakkaiden ohje.

MMS-viesti eli multimediaviesti on tekstiviestin kaltainen viesti ja normaalisti ne saapuvat puhelimessa samaan paikkaan kuin tekstaritkin. Tavallisesta tekstiviestistä muuttuu multimediaviesti esimerkiksi, jos siihen lisätään kuva tai emoji tai jos viesti on yhtä tekstiviestiä eli 160 merkkiä pidempi.

Jotta MMS-viestit saapuvat suoraan puhelimeesi, on laitteessa oltava oikeat MMS-asetukset. Uudemmat älypuhelimet osaavat hakea automaattisesti oikeat asetukset, mutta voit tarvittaessa tilata MMS-asetukset tekstiviestillä.

Jos multimediaviesti ei saapunut suoraan puhelimeesi, voit lukea sen kirjautumalla Minun Teliaan liittymän käyttäjänä eli puhelinnumerollasi.

MMS-asetusten tilaus

Useimmat uudemmat älypuhelimet hakevat MMS-asetukset automaattisesti. Jos MMS-viestit eivät saavu puhelimeesi ja haluat ne jatkossa suoraan sinne, tilaa automaattiset asetukset lähettämällä tekstiviesti ASETUKSET numeroon 15400 (0 €).

Eikö MMS-asetusten tilaus tekstarilla onnistunut?

Jos et saanut tilattua asetuksia tekstiviestillä, voit vaihtoehtoisesti muokata alla olevat tiedot puhelimesi asetuksiin. Olethan varovainen asetuksia muokatessasi. Apua asetusten kanssa ja laitteen käytössä tarjoaa Telia Helppi.

  • Yhteyden nimi : Telia MMS
  • APN: mms
  • Välipalvelimen osoite: 195.156.25.33
  • Välipalvelimen portti: 8080
  • MMSC-osoite: http://mms/
  • Yhteystyyppi: Jatkuva
MMS-viestin lukeminen Minun Teliassa

MMS-viestit ovat katseltavissa Minun Teliassa 10 vuorokautta ja voit halutessasi tallentaa ne sieltä vaikkapa tietokoneellesi. 10 vuorokauden jälkeen MMS-viestit poistuvat Minun Teliasta automaattisesti.

Kirjaudu sisään

  1. Valitse kirjautumissivulla kirjautuminen liittymän käyttäjänä.
  2. Kirjautuminen tehdään sillä liittymällä, johon MMS-viesti on lähetetty. Syötä puhelinnumerosi (esim. 0401234567) sille varattuun kenttään. Voit tarvittaessa tilata uuden salasanan lähettämällä tekstiviestin SALASANA numeroon 15400 (0 €).
  3. Paina liittymäsi kohdalla Hallinnoi tilausta -nappia.
  4. Avautuvalta Liittymäsi-välilehdeltä löydät kohdan Saapuneet MMS-viestit, josta pääset lukemaan saamiasi MMS-viestejä.

Jos haluat jatkossa MMS-viestit suoraan puhelimeesi, tilaa puhelimeen MMS-asetukset.

Telia Helppi apunasi
Jos tarvitset apua käyttöön ja asennukseen liittyvissä asioissa, soita Telia Helppiin. Palvelemme sinua arkisin klo 8–20 ja arkilauantaisin klo 9–16.30. Voit myös varata asennusajan haluamallesi ajankohdalle.
0600 10 100
(2,50 €/puhelu + 2,50 €/alkava min + mpm/pvm)
Lue lisää Telia Helpistä
Lisää samasta aiheesta

Palvelunumerot ja estojen tekeminen

Liittymän muokkaus Minun Teliassa

Puhelinliittymän tai mobiilinettiliittymän irtisanominen

Puhelimen käyttö ja ongelmatilanteet

Uuden SIM-kortin tilaaminen

4G-puhelut (VoLTE) ja wifi-puhelut

Videopuhelut

SIM-kortin käyttöönotto ja aktivointi

Internet-asetukset laitteille

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä

Minun Telia

Minun Teliassa maksat laskut helposti, hallinnoit liittymiäsi ja palveluitasi, löydät puk-koodin, teet vikailmoituksen ja keskustelet asiakaspalvelun kanssa.

Kirjaudu selaimella
Tutustu Minun Telia -sovellukseen

Minun Teliassa ja sovelluksessa chat-asiakaspalvelu 24/7.
 

Chat

Chatbottimme Tellu osaa auttaa monissa asioissa. Tellu ohjaa sinut tarvittaessa asiakaspalvelijalle ympäri vuorokauden, kun olet kirjautuneena Minun Teliaan tai Minun Telia -sovellukseen.
 

Avaa chat >
Kirjaudu

Minun Teliassa ja sovelluksessa chat-asiakaspalvelu 24/7.
 

Telia Helppi

Helppi on asennuspalvelumme, joka asentaa laitteet, liittymät ja palvelut puolestasi. Helppi tarjoaa myös teknistä tukea esimerkiksi laitteiden käyttöön. Soita meille tai tilaa Helppi luoksesi.

 0600 10 100

(2,50 €/puhelu + 2,50 €/alkava min + mpm/pvm)
 

Varaa soittoaika
Lue lisää Helpistä

Ma–pe 8–20, la 9–16.30.