Pelicans-pelit MTV Katsomossa

Tilaa MTV Katsomo+ Urheilu liittymäasiakkaan etuhintaan ja katso kaikki Pelicansin Liiga-pelit MTV Katsomo -suoratoistopalvelussa.

Kaikki Pelicansin ottelut MTV Katsomossa

Älä missaa yhtäkään Pelicans-peliä! Tilaa MTV Katsomo+ Urheilu liittymäasiakkaan etuhintaan ja katso kaikki Pelicansin koti- ja vierasottelut korkealaatuisina Liiga-lähetyksinä MTV Katsomo -suoratoistopalvelussa. Näet myös muiden Liiga-joukkueiden ottelut runkosarjasta pleijareihin, jonka lisäksi myös muuta kiekkoa, kuten Mestiksen ja Sveitsin liigan ottelut, paljon muuta urheilua sekä MTV Katsomon huippusuositut viihdesisällöt.

Voit myös vaihtoehtoisesti tilata Liiga-pelit sisältävän kanavapaketin Telia Play -palveluun.

Katso Pelicansin pelit suorana

MTV Katsomo+ Urheilu
Kaikki Liiga-pelit ja MTV Katsomon muu urheilu, kuten Mestarien liiga ja MM-ralli, sekä leffat ja sarjat liittymäasiakkaan etuhintaan MTV Katsomon suoratoistopalvelussa.
Liittymäasiakkaille
349-mtv-katsomo--ja-kanavapaketti-viihde-ja-urheilu
MTV Katsomo+ ja kanavapaketti viihde ja urheilu
Penkkiurheilijan ja viihteen suurkuluttajan kanavapaketissa merkittävimmät urheilulajit, uutuussarjat, huippuelokuvat, realityä sekä lastenohjelmia. Sisältää myös MTV Katsomo -suoratoistopalvelun.
Liittymäasiakkaille
487-mtv-katsomo--urheilu-ja-kanavapaketti---v-premium
MTV Katsomo+ Urheilu ja kanavapaketti + V premium
Liiga, F1, Mestarien liiga, Valioliiga, MM-ralli, NHL, NFL ja valtavasti muuta urheilua sekä sarjoja, elokuvia, dokumentteja ja lastenohjelmia. Sisältää myös MTV Katsomo -suoratoistopalvelun.
Etuhinta

Liiga-joukkue: Pelicans

Pelicans on mukana jääkiekon Liigassa, jossa kauden aikana vastaan tulevat Suomen kovimmat jääkiekkojoukkueet. Raivaako Pelicans tiensä kauden playoffs-otteluihin? Mitkä joukkueet taistelevat mitalisijoista? Entä mikä Liiga-joukkue vie koko kauden mestaruuden? Katso kaikki Liiga-ottelut suorana MTV Katsomossa tai Telia Playssa ja seuraa Pelicansin sekä muiden Liiga-joukkueiden matkaa kohti SM-liigan mestaruutta.

Tutustu tämän kauden Pelicans-joukkueeseen

Lahden Pelicans

Lahden Pelicans syntyi vuonna 1996 jatkamaan edeltäjänsä Reippaan perintöä. Pelicansin historia ulottuukin huomattavan pitkälle, aina 1800-luvulle asti, sillä seuran juuret juontavat vuonna 1891 perustettuun Viipurin Reippaaseen asti. Lahtelaista kiekkoa on pääsarjatasolla pelattu jo vuodesta 1965. Sähäkät turkoosipaidat pelaavat Isku Areenan kotikannattajien tukemana vauhdikasta ja viihdyttävää lätkää, jossa kiveäkään ei jätetä kääntämättä.

Miten Pelicans pärjää Liigassa? Ajankohtaisen sarjatilanteen näet Liigan sarjataulukosta