Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Liiga ja NHL samassa paketissa

Nappaa kaikki Liiga-pelit ja Viasatin kanavien NHL- ja KHL-ottelut samassa paketissa.
Liigapassi + Viasat Jääkiekko alk. 29,90 €/kk
Telian liittymäasiakkaan etuhinta
 
Tutustu

Liiga-kausi käy kuumana

Mikä Liiga-joukkue vie mestaruuden tänä vuonna? Kuka voittaa pistepörssin? Tilaa Liiga ja kannusta suosikkisi voittoon.

Kaikki Liiga-paketit toimivat minkä tahansa operaattorin liittymällä. Paketteja voi katsoa TV:stä, puhelimesta, tabletista tai tietokoneelta. Telia TV sovelluksella katsot pelit suorana missä ja milloin vain.

 

Liiga-paketit

Tilaa Liiga verkkokaupasta. Saat tilauksen jälkeen Telia TV -tunnukset puhelimeesi ja voit aloittaa katselun. Jos sinulla on jo Telia TV, näet paketin tilauksen jälkeen Telia TV -palvelussa.

Joukkuepassi
Valitsemasi joukkueen kaikki pelit, niin kotona kuin vieraissa. Kokeile vaikka kuukausi kerrallaan. Maksat vain pelikuukausilta.
Joukkuepassi
Liigapassi
Saatavilla myös UHD
Kaikkien joukkueiden kaikki pelit. Kokeile vaikka kuukausi kerrallaan. Maksat vain pelikuukausilta.
Liigapassi
Yhdistelmäpassit
Etusi jopa 79,80 €
Nappaa NHL-pelit, HBO Nordicin laatusarjat tai C Moren huippuviihde Liigan kylkeen edullisella yhdistelmäpassilla.
Yhdistelmäpassit
Näin voit katsoa tilaamiasi Liiga-sisältöjä

Etuhinnat ja muut paketit

Liiga-passi + Viasat Jääkiekko

Liiga, NHL ja KHL etuhintaan

Liigapassi + Viasat Jääkiekko paketista näet kaikki Liiga-pelit ja Viasatin jääkiekkokanavien NHL- ja KHL-ottelut – myös kaikki Jokereiden pelit. Telian liittymäasiakkaana saat paketin nyt etuhintaan 29,90 €/kk (norm. 39,90 €/kk).

Tutustu ja tilaa

Liiga UHD

Liigaa UHD-laadulla

Runkosarjan aikana esitetään Liiga UHD -kanavalla yli 50 peliä huipputerävällä Ultra HD -tarkkuudella. Liigan UHD-lähetysten näkyminen vaatii Telia TV digiboksin tai kaapelikortin.

Lue lisää

Liiga Pelipassi

Katso vain yksi peli

Voit ostaa Liigaa myös peli kerrallaan Pelipassilla. Pystytä kotikatsomo hetkessä ja nauti valitsemistasi peleistä sitoumuksetta.

Lue lisää

Usein kysytyt kysymykset

Miten Liiga laskutetaan?

Telia TV digiboksille ja sovellukseen tilatuissa Liiga-paketeissa laskutus tapahtuu jälkikäteen valitsemallasi laskutustavalla. Kaapelikortille tilatuissa paketeissa laskutus tapahtuu etukäteen. Laskutusjaksot eivät aina noudata kalenterikuukausia, vaan laskulla eritellään mitä ajanjaksoa kukin veloitus koskee. Liiga-paketeissa on 30 vuorokauden irtisanomisaika ellei toisin mainita.

Joukkue- ja Liigapassi

Joukkuepassin ja Liigapassin kuukausihinta on automaattisesti 0 €/kk niiltä kuukausilta, kun valitsemasi joukkue ei pelaa kauden aikana. 

Joukkuepassi:
• Laskutus alkaa tilauspäivästä lähtien.
• Paketin hinta on automaattisesti 0 €/kk niiltä kuukausilta, jolloin oma joukkueesi ei enää pelaa. 
• Jos irtisanot tilauksen, laskutus päättyy siihen päivään, kun irtisanominen astuu voimaan. Joukkuepassissa on 30 vuorokauden irtisanomisaika.
• Mikäli sinulla on voimassa oleva tilaus edelliseltä kaudelta, sen laskutus jatkuu normaalisti syyskuun alusta lähtien. 

Jos joukkueesi tie päättyy runkosarjaan, tilaamasi Joukkuepassin laskutus päättyy maaliskuun 2020 loppuun. Huomioithan, että tässä tapauksessa maaliskuun lasku voi jakautua kahdelle eri laskulle, koska laskutuskausi ei välttämättä noudata kalenterikuukausia.

Liigapassi:
• Laskutus alkaa tilauspäivästä lähtien.
• Paketin hinta on automaattisesti 0 €/kk niiltä kuukausilta, jolloin Liiga-pelejä ei pelata. 
• Jos irtisanot tilauksen, laskutus päättyy siihen päivään, kun irtisanominen astuu voimaan. Liigapassissa on 30 päivän irtisanomisaika.
• Mikäli sinulla on voimassa oleva tilaus edelliseltä kaudelta, sen laskutus jatkuu normaalisti syyskuun alusta lähtien.

Yhdistelmäpaketit

Liiga-yhdistelmäpakettien (esim. Laajakaista + Telia TV + Liiga tai Liigapassi + C More Sport) kuukausihinta on pääsääntöisesti sama ympäri vuoden.

Liigapassi + Viasat Jääkiekko:
• Laskutus alkaa tilauspäivästä lähtien.
• Laskutus päättyy siihen päivään, kun irtisanominen astuu voimaan.

Liigapassi + HBO Nordic:
• Laskutus alkaa tilauspäivästä lähtien.
• Paketin hinta on 10,95 €/kk niiltä kuukausilta, jolloin Liiga-pelejä ei pelata.
• Laskutus päättyy siihen päivään, kun irtisanominen astuu voimaan. Paketissa on 30 päivän irtisanomisaika.

Muut Liiga-paketit:
• Laskutus alkaa tilauspäivästä lähtien.
• Laskutus päättyy siihen päivään, kun irtisanominen astuu voimaan. Paketissa on 30 päivän irtisanomisaika.
• Paketin hinta niiltä kuukausilta, jolloin Liiga-pelejä ei pelata, vaihtelee paketista riippuen. Hinnan voi tarkistaa erikseen tuotteen hintatiedoista.

Lisätietoja saat tarvittaessa asiakaspalvelustamme

Millä laitteella voin katsoa Liigaa?
 • Tietokoneella / läppärillä
 • Puhelimella 
 • Tabletilla
 • Televisiosta

Tuetut käyttöjärjestelmät ja selaimet:

 • Mac, PC
 • iOS, Android
 • Chromecast, Apple TV
 • Chrome, Edge, Internet Explorer

Liigan katsominen televisiosta vaatii lisämaksullisen Telia TV digiboksin tilaamisen tai Telia TV kaapelikortin. Liigan peilaaminen TV:n ruudulle on myös mahdollista Chromecastin tai Apple TV:n avulla, joskin parhaan kuvanlaadun ja toimintavarmuuden tuo Telia TV digiboksi.

Mitä jos minulla ei ole Telian liittymää?

Ei hätää! Maksuton Telia TV sovellus ja digiboksi toimivat kaikkien operaattorien liittymillä, eli sinulla ei tarvitse olla Telian liittymää katsoaksesi Liigaa. Suosittelemme kuitenkin tilaamaan Liigan yhteydessä Telian puhelinliittymän tai laajakaistan, sillä niistä on usein etuhintoja tai edullisia pakettihintoja tarjolla jolloin säästät rahaa.

Mikä on Telia TV?

Telia TV on palvelu, jonka kautta voit katsoa Telialta tilaamiasi ohjelmakirjastoja ja kanavapaketteja, kuten Liiga-paketteja. Telia TV:n sisällä on myös kattava elokuvavuokraamo, jonka kautta voi katsoa uunituoreita leffoja missä ja milloin vain se sinulle parhaiten sopii.

Telia TV:tä voi käyttää maksutta läppärillä, puhelimella ja tabletilla tai lisämaksusta suoraan TV-ruudulta Telia TV digiboksin tai kaapelikortin avulla. Telia TV:seen tilattuja kanavapaketteja voi katsoa myös suoraan selaimen kautta osoitteessa tv.telia.fi.

Telia TV toimii kaikkien operaattorien liittymillä, eli sinulla ei tarvitse olla Telian liittymää käyttääksesi palvelua. Palvelu toimii kaikissa EU-maissa.

Lue lisää Telia TV:stä 

Voinko katsella pelejä tietokoneella, kuten ennenkin?

Kyllä! Liigaa voi katsoa suoraan selaimen kautta osoitteessa tv.telia.fi.

Jos käytössä on Windows 10, suosittelemme Telia TV sovelluksen lataamista Windowsin omasta sovelluskaupasta. Voit myös käyttää selaimia Microsoft Edge ja Internet Explorer, jotka eivät vaadi laajennusten asentamista. Mac-koneilla suosittelemme selainta Chrome, joka vaatii erillisen laajennuksen, jonka asentamista ehdotetaan automaattisesti kun avaat sivun tv.telia.fi.

Lue lisää tuetuista laitteista

Voinko vaihtaa Liiga-paketin kesken kauden toiseen Liiga-pakettiin?

Kaikki Liiga-paketit, joissa ei ole määräaikaisuutta, voi vaihtaa toiseen Liiga-pakettiin. Mikäli haluat päivittää esim. Joukkuepassin Liigapassiin, päivitys tapahtuu automaattisesti, kun tilaat Liigapassin kirjautumalla telia.fi:hin. Mikäli päivität edullisempaan Liiga-pakettiin, sinun tulee ensin irtisanoa vanha paketti, jonka jälkeen voit tilata uuden paketin. Tämä käy kätevästi kirjautumalla telia.fi:hin. Huomioithan kuitenkin, että kanavapaketeissa on 30 vuorokauden minimitilausjakso.

Paljonko tilaus maksaa?

Valitse miten paljon Liigaa haluat:

 • Liigapassi 27,90 €/kk
 • Joukkuepassi 19,90 €/kk 
 • Pelipassi runkosarjassa 9,90 €
 • Yhdistelmäpassit alk. 29,90 €/kk

Valitse Telia TV -palvelu:

 • Telia TV sovellus 0 €/kk
 • Telia TV digiboksi 10 €/kk
 • Kaapelikortti Telian kaapeli-tv-talouksiin 3,50 €/kk

Kuukausihinta on Liiga- ja Joukkuepasseissa automaattisesti 0 €/kk niiltä kuukausilta, kun joukkueesi ei pelaa tai koko Liiga on kesätauolla. Kaikki Liiga-paketit ovat katsottavissa läppärillä, puhelimella tai tabletilla maksuttoman Telia TV sovelluksen kautta. Liiga-paketteja voi katsoa myös lisämaksusta suoraan telkkarin ruudulta Telia TV digiboksilla tai kaapelikortilla.

Lue lisää eri passeista

Montaako peliä voin katsoa samaan aikaan?

Telia TV sovelluksella voit katsoa kahta peliä samaan aikaan, kahdella eri laitteella. Samaan aikaan voit myös katsoa yhtä peliä digiboksilla tai kaapelikortilla.

Voinko katsoa Liigaa ulkomailla?

Liiga-paketteja voi katsoa kaikissa EU-maissa Telia TV sovelluksella. Lue lisää

Liigavahti

Enemmän kuin teksti-tv

Liiga-kierroksen kaikki maalit, rangaistukset ja puhuttavimmat tilanteet näet heti tuoreeltaan Liigavahti-sovelluksesta. Kuvan ja äänen kera, jo pelin aikana. Katso kaikki Liiga-videot.

Tutustu ja lataa

Katso millä tahansa laitteella

Liiga-ottelut näet Telia TV:stä: puhelimesta, tabletilta ja tietokoneelta Telia TV sovelluksella tai isolta ruudulta Telia TV digiboksilla ja kaapelikortilla.

Osta vain oman joukkueesi pelit

Liiga-tuotevalikoimamme on tehty yhdessä asiakkaidemme kanssa, ja siksi voit hankkia vaikka vain oman suosikkijoukkueesi pelit. Joukkuepassilla näet kaikki koti- ja vierasottelut suorana tai jälkikäteen tallenteena.

Kaikkien operaattoreiden liittymillä

Telia TV toimii millä tahansa laitteella ja mikä parasta, kaikkien suomalaisten operaattorien liittymillä. Telia TV sovelluksella katsot Liiga-ottelut suorana missä ja milloin vain, myös EU-maissa reissatessasi. 

Muut Liiga-paketit

Säästät kun nappaat Liigan kylkeen lisää sporttia tai viihdettä edulliseen yhteishintaan. 

Lisäksi vähintään kaksi Liiga-peliä viikossa on saatavilla myös huipputarkalla 4K Ultra HD -laadulla, kun käytössäsi on Telian digiboksi, UHD-kykyinen laajakaista (väh. 25 Mbit/s) ja UHD-televisio.

Uutuus
Liigapassi + Viasat Jääkiekko
Kaikki Liiga-pelit ja Viasatin kanavien NHL- ja KHL-ottelut.
39,90 €/kk
Liigapassi + Viasat Jääkiekko
Uutuus
Kaikki Liiga-pelit ja Viasatin kanavien NHL- ja KHL-ottelut.
39,90 €/kk
Etusi 39,60 €/12 kk
Liigapassi + HBO Nordic
Kaikki Liiga-pelit sekä HBO Nordicin huippusarjat.
29,90 €/kk
Liigan kesätauon ajan 10,95 €/kk
Liigapassi + HBO Nordic
Etusi 39,60 €/12 kk
Kaikki Liiga-pelit sekä HBO Nordicin huippusarjat.
29,90 €/kk
Liigan kesätauon ajan 10,95 €/kk
Etusi 79,80 €/12 kk
Liigapassi + C More Sport
Kaikki Liiga-pelit sekä mm. CHL, SHL, F1 sekä jalkapallon Mestarien liiga ja La Liga.
39,90 €/kk
12 kk määräaikainen sopimus, yht. 478,80 €
Liigapassi + C More Sport
Etusi 79,80 €/12 kk
Kaikki Liiga-pelit sekä mm. CHL, SHL, F1 sekä jalkapallon Mestarien liiga ja La Liga.
39,90 €/kk
12 kk määräaikainen sopimus, yht. 478,80 €
Etusi 79,80 €/12 kk
Liigapassi + C More Total
Kaikki Liiga-pelit ja mm. CHL, SHL, F1, jalkapallon Mestarien liiga ja La Liga sekä C Moren koko viihdetarjonta.
44,90 €/kk
12 kk määräaikainen sopimus, yht. 538,80 €
Liigapassi + C More Total
Etusi 79,80 €/12 kk
Kaikki Liiga-pelit ja mm. CHL, SHL, F1, jalkapallon Mestarien liiga ja La Liga sekä C Moren koko viihdetarjonta.
44,90 €/kk
12 kk määräaikainen sopimus, yht. 538,80 €
Etusi 343,20 €/12 kk
Liigapassi + C More Sport + Viasat Urheilu
Kaikki Liiga-pelit ja mm. NHL, KHL, Mestarien liiga, F1 sekä paljon muuta huippu-urheilua.
54,90 €/kk
12 kk määräaikainen sopimus, yht. 658,80 €
Liigapassi + C More Sport + Viasat Urheilu
Etusi 343,20 €/12 kk
Kaikki Liiga-pelit ja mm. NHL, KHL, Mestarien liiga, F1 sekä paljon muuta huippu-urheilua.
54,90 €/kk
12 kk määräaikainen sopimus, yht. 658,80 €