Mikä on Telia TV?

Paras katselukokemus isolta ruudulta, isoilla elämyksillä! Telia TV on koko perheen viihdekeskus täynnä monipuolista sisältöä.

Kaikki sisällöt samasta paikasta

Telia TV:llä kaikki viihde on helposti saatavillasi tv-ruudulla yhden kaukosäätimen avulla. Telia TV digiboksilla nautit tilaamistasi kanavapaketeista huikealla kuvanlaadulla jopa UHD-laatuisina. Tallennuspalvelussa käytettävissäsi on rajattomasti tallennustilaa, joten voit tallentaa suosikkisarjasi ja katsoa ne juuri silloin kun sinulle sopii. Saat käyttöösi lisäksi maksuttoman Telia TV sovelluksen, jolla voit katsoa tilaamiasi sisältöjä myös puhelimella, tabletilla tai tietokoneella.

Tilaa Telia TV digiboksi

Telia TV digiboksi + Tallennuspalvelu + C More
Katso ja tallenna peruskanavia sekä viihdy C Moren laatuviihteen parissa.
Liittymäasiakkaan etuhinta
Telia TV digiboksi + Tallennuspalvelu + Telia Liigapassi + C More Total
Katso ja tallenna peruskanavia, näe kaikki Liiga-pelit, C Moren urheilu, kuten Mestarien liiga ja La Liga, sekä leffat ja sarjat.
Liittymäasiakkaan etuhinta
Telia TV digiboksi
Telia TV digiboksilla katsot peruskanavia ja tilaamiasi maksukanavia tv-ruudulta.
Tilaa netti kotiin ja viihdettä edulliseen yhteishintaan

Viihdettä ja vauhtia samassa paketissa! Tilaa Telia TV digiboksi, kodin laajakaista ja kanavapaketti edulliseen yhteishintaan.

Tarkista laajakaistan saatavuus kotiosoitteeseesi ja katso vaihtoehdot.

Telia TV sovellus käyttöösi

Telia TV digiboksin lisäpalveluna saat käyttöösi ilmaisen Telia TV sovelluksen, jolla katsot digiboksille tilaamiasi kanavapaketteja myös älypuhelimella, tabletilla tai tietokoneella.

Ota käyttöön

Miksi valita Telia TV?

Usein kysyttyä Telia TV:stä

Mikä on Telia TV digiboksi?

Telia TV digiboksi on kodin helppokäyttöinen viihdekeskus, jonka avulla voit katsoa Telialta tilaamiasi kanavapaketteja ja muita sisältöjä suoraan telkkarin ruudulta huippukuvanlaadulla.

Verrattuna normaaliin kaapeli- tai antenniyhteyteen katselu Telia TV digiboksilla on joustavampaa ja monipuolisempaa. Antenni- tai kaapeliliitäntää ei tarvita ollenkaan, sillä kanavat näkyvät täysin internetin välityksellä.

Sisältöä voi katsoa samanaikaisesti kolmelta eri laitteelta, kun otat käyttöösi digiboksin lisäksi myös tilaukseesi kuuluvan maksuttoman Telia TV sovelluksen.

Jos et esimerkiksi ehtinyt seuraamaan Liiga-ottelua ihan alusta asti, voit valita katsotko lähetyksen alusta vai hyppäätkö suoraan live-tilanteeseen. Lisäksi voit katsoa ohjelmakirjastosta ohjelmia juuri silloin kun sinulle sopii ja jatkaa katselua siitä mihin edelliskerralla jäit.

Telia TV digiboksille on saatavilla kattava valikoima Suomen suositumpia kanavapaketteja. Saat myös videovuokraamon kotisohvallesi liki 5000 leffan voimin.

Mistä löydän Telia TV:seen tilattavien kanavien tarkat hintatiedot ja kanavakartat?

Hintatiedot ja tekniikkakohtaiset kanavakartat löydät Kanavakartat-sivulta.

Miten otan Telia TV digiboksin käyttöön?

Telia TV digiboksin käyttöönotto on helppoa. Yhdistä vain pakkauksessa mukana tuleva HDMI-johto televisioon ja virtapiuha pistorasiaan. Yhdistä digiboksi nettiin, kirjaudu sisään tunnuksillasi ja aloita katselu. Lue tarkemmat ohjeet ja katso videot käytön aloittamisesta asiakastuesta.

ohjeita käyttöönottoon

Mitä jos minulla on jo Telian laajakaista?

Telia TV digiboksi laajakaistalla -tuotteen saatavuus riippuu osoitteestasi ja saatavilla olevasta laajakaistatekniikasta. Lisätiedot ja tilaukset Telia Kaupoista tai asiakaspalvelustamme.

Mikäli sinulla ei ole saatavuutta Telia TV digiboksi laajakaistalla -tuotteeseen, voit tilata pelkän digiboksin ilman Telian laajakaistaa kätevästi verkkokaupastamme. Voit myös aina ottaa yhteyden asiakaspalveluumme.

Voinko käyttää Telia TV digiboksia muiden operaattoreiden nettiyhteyksillä?

Telia TV digiboksi ja Telia TV sovellus toimivat kaikkien operaattoreiden nettiyhteyksillä. Lisäksi voit käyttää Telia TV sovellusta missä tahansa EU-alueella. Ota siis boksi mukaan vaikka mökille tai sovellus Espanjaan lomamatkalle. 

lue lisää

Miten voin irtisanoa Telia TV:n tai tilaamiani kanavapaketteja?

Telia TV digiboksilla olevien kanavapakettien hallinta käy helpoiten kirjautumalla osoitteessa telia.fi. Valitse kirjautumisen jälkeen Minun kanavapakettini ja tee halutut muutokset. Huomaathan, että kanavapaketeilla on 30 vuorokauden irtisanomisaika, pois lukien ilmaiset kokeilujaksot ja määräaikaistilaukset. Voit myös aina kääntyä asiakaspalvelumme puoleen.

Itse digiboksin tai laajakaistan irtisanomisesta tulee olla yhteydessä asiakaspalveluumme. Niiden irtisanominen ei toistaiseksi ole mahdollista itsepalveluna.

Miten voin tilata Telia TV kaapelikortin?

Voit ostaa Telia TV kaapelikortin (4,50 €/kk) Telia Kaupasta tai soittamalla asiakaspalveluun.

Lue lisää Telia TV kaapelikortista

Toimitusehdot ja palvelukuvaukset

Tarvitsetko apua Telia TV:n kanssa?

Lisää ohjeita mm. Telia TV digiboksin käyttöönottoon ja asennukseen, ongelmatilanteisiin Telia TV tunnusten kanssa, Telia TV:n sisältöihin sekä tilauksen muutoksiin löydät asiakastuen sivuiltamme.

Katso ohjeet

Telia TV tarjoaa parasta viihdettä

Telia TV:stä näet parhaat sarjat ja uusimmat elokuvat sekä runsaasti ohjelmaa urheilun ystäville. Tutustu C Moren viihdetarjontaan tai vaikka HBO Nordicin suosittuun Game of Thrones -sarjaan. Jääkiekon Liigan pelit näet myös Telia TV:stä. Urheilun superpaketti C More Sport välittää jääkiekon MM-kisat suorina lähetyksinä. C More Sport- ja C More Total -pakettien kanavilla näet myös rallin MM-sarjan.

Huomattavan määrän katsottavaa urheilun ystäville tarjoavat myös Eurosport-kanavat. Näillä kanavilla näet esimerkiksi snooker-lähetyksiä, tennistä sekä talviurheilulajeja. Löydät Eurosport-kanavat Discovery-kanavapaketista. Discovery pitää sisällään myös kanavat kuten Discovery Channel, Discovery Science sekä hurmaavia luontodokumentteja tarjoava Animal Planet.

Parhaat lastenohjelmat ja piirretyt löydät pikkuväen ikiomasta Lasten paketista. Löydät kanavapaketista suositut lastenkanavat kuten esimerkiksi Cartoon Network, Disney Channel ja Disney Junior.

V sport, series & film -kanavapaketit (ent. Viasat) tarjoavat jokaiselle jotakin. V film (ent. Viasat Viihde) tarjoaa rutkasti viihdettä sekä dokumentteja ja V premium (ent. Viasat Kulta) kokoaa yhteen valtavan määrän urheilua, leffoja, dokumentteja ja lasten ohjelmia.

Eri kanavapakettien ohjelmatiedot löydät TV-oppaastamme.

Televisio

Telia TV:seen tilaamiasi kanavapaketteja voit katsoa monella eri tapaa suoraan television ruudulta – Telia TV digiboksilla, kaapelikortilla tai Chromecastin ja Apple TV:n avulla. Mikäli haluat katsoa tilaamiasi sisältöjä televisiostasi parhaalla, jopa 4K UHD-kuvanlaadulla, paras vaihtoehto on Telia TV digiboksi.

Puhelimet ja tabletit

Telia TV:seen tilaamiasi kanavapaketteja voit katsoa missä ja milloin vain Telia TV sovelluksen avulla, mukaan lukien kaikki EU-maat. Sovellus toimii yleisimmissä älypuhelimissa, tableteissa ja tietokoneissa. Sovelluksen lisäksi voit katsoa tilaamiasi sisältöjä palvelun selainversiosta osoitteessa tv.telia.fi, jonne voit kirjautua samoilla tunnuksilla, joita käytät Telia TV sovelluksessa.

Tarkat laitevaatimukset
Lue lisää TeliaTV sovelluksesta
Kirjaudu Telia TV:n selainversioon

Tietokone

Kaikki kanavapaketit, jotka olet tilannut Telia TV -palveluun, ovat katsottavissa myös Telia TV:n selainversiossa osoitteessa tv.telia.fi. Palveluun kirjaudutaan Telia TV sovelluksen käyttäjätunnuksilla.

Kirjaudu Telia TV:n selainversioon

Chromecast ja Apple TV

Näiden maksullisten lisälaitteiden avulla voit peilata Telia TV sovelluksen kuvan mobiililaitteesta tai tietokoneelta suoraan TV-ruudulle. Kuvanlaatu ja toimintavarmuus riippuvat siitä, kuinka nopea netti sinulla on käytössäsi siinä laitteessa, josta peilaat kuvaa. Lisäksi mitä lähempänä peilaava laite on televisiotasi, sitä parempi.

Tutustu Chromecastiin
Tutustu Apple TV:seen

Telia TV digiboksi

Telia TV digiboksi mahdollistaa ylivoimaisesti helpoimman katselukokemuksen suoraan kotisohvalta kaikkein tarkimmalla kuvanlaadulla. Digiboksi on erillinen lisälaite, joka on hyvin yksinkertaista liittää televisioon kiinni, jonka jälkeen voit selata digiboksiin kuuluvia peruskanavia ja erikseen tilattavia maksullisia kanavapaketteja helposti kaukosäätimellä.

Digiboksin voi tilata joko sellaisenaan (toimii kaikkien operaattorien liittymillä) tai etuhintaan yhdessä Telian laajakaistan kanssa, mikäli sinulla on palveluun yhteensopiva Telian laajakaistasaatavuus. Digiboksin kautta katsottavien maksuttomien peruskanavien ja lisämaksusta tilattavien kanavapakettien määrä on laajempi, mikäli tilaat sen yhdessä Telian laajakaistan kanssa.

Telia TV digiboksi

Yleinen digiboksin esittelysivu
Tarkka palvelu- ja hintakuvaus
Digiboksin käyttöönotto ja asennus

Telia TV digiboksi laajakaistalla

Yleinen digiboksin esittelysivu
Tarkka palvelu- ja hintakuvaus
Digiboksin käyttöönotto ja asennus

Kaapeli-TV

Telian kaapeli-TV-palvelu koostuu kahdesta osasta: maksuttomista peruskanavista ja kattavasta maksullisesta kanavapakettitarjonnasta. Jos taloyhtiösi tai kiinteistösi on Telian kaapeliverkossa, sinulla on käytössäsi lukuisia maksuttomia TV-kanavia. Tarvitset vain television ja kaapeliverkossa toimivan digivastaanottimen (eli DVB-C-digisovittimen). Kanavapakettien tilaamiseen tarvitset lisäksi Telia TV kaapelikortin sekä korttipaikallisen digivastaanottimen tai kortinlukijan.

Lue lisää kaapeli-TV:stä  
Tarkka palvelu- ja hintakuvaus

Telia TV digiboksin peruskanavat

 • Yle TV1
 • Yle TV2
 • Yle Teema & Fem
 • MTV3
 • Sub
 • AVA
 • TV5
 • Kutonen
 • Frii
 • TLC
 • FOX
 • National Geographic
 • AlfaTV
 • Nelonen*
 • LIV*
 • JIM*
 • Hero*
 • INEZ
 • Koti TV
 • Paramount Network
 • TV7
 • Himlen TV7
 • France 24
 • Nasa UHD***
 • C More Hits
 • C More Max 2

* Kanava näkyy vain Telian nettiliittymillä (kiinteä tai mobiili). Muiden operaattorien yhteyksillä katselu onnistuu Tallennuspalvelun avulla.
*** Kanavan katsomiseen tarvitaan UHD-laitteet ja Telia TV digiboksilla lisäksi riittävän nopea ja vakaa laajakaistayhteys.

Telia TV digiboksi + Tallennuspalvelu + C More

Telia TV digiboksilla kaikki viihde, urheilu ja muu sisältö on helposti katsottavissa tv-ruudulla yhden kaukosäätimen avulla. Voit mutkattomasti vaihdella digiboksin mukana tulevien maksuttomien peruskanavien ja maksullisten sisältöjen välillä.

Tallennuspalvelulla voit katsoa sekä tallentaa kotimaisia peruskanavia Telia TV:ssä. Käytössäsi on rajattomasti tallennustilaa ja tallenteet ovat katsottavissa 3 kk.

C More -kanavapaketti Telia TV:seen sisältää uusimmat elokuvat, palkitut tv-sarjat ja laadukkaat dokumentit sekä ikioman kanavan lapsille. Katso C Moressa mm. Salatut elämät, Onnela ja Karkurit.

Telia TV digiboksi + Tallennuspalvelu + C More liittymäasiakkaan etuhintaan 21,90 €/kk
+ 30 € toimitusmaksu, 24 kk määräaikainen sopimus. Sopimuskauden kokonaishinta on uusille Telia TV digiboksi -asiakkaille 555,60 €.

Telia TV digiboksi + Tallennuspalvelu + C More 24,90 €/kk
+ 30 € toimitusmaksu, 24 kk määräaikainen sopimus. Sopimuskauden kokonaishinta on uusille Telia TV digiboksi -asiakkaille 627,60 €.

tilaa

Hintatiedot 

Telian liittymäasiakkaille Telia TV digiboksilla, Tallennuspalvelu ja C More yhteishintaan 21,90 €/kk 24 kk ajan. Sopimuskauden kokonaishinta nykyisille Telia TV digiboksi -asiakkaille 525,60 € ja uusille Telia TV -digiboksi -asiakkaille 555,60 € (sisältäen Telia TV laitteiden toimitusmaksun 30 €). Hinta sisältää C More -kanavapaketin, Tallennuspalvelun, Telia TV digiboksi -palvelun sekä Telia TV digiboksipalvelun käyttöön tarvittavat laitteet. Telia TV digiboksilla -palvelu jatkuu 24 kk sopimuskauden jälkeen hintaan 13,90 €/kk, Tallennuspalvelu 24 kk sopimuskauden jälkeen hintaan 6,50 €/kk ja C More -kanavapaketti 24 kk sopimuskauden jälkeen hintaan 12,95 €/kk tai hinnaston mukaisin hinnoin, yhdessä 33,35 €/kk, edun yhteisarvo 274,80 € (norm. hinta yhdessä 33,35 €/kk). Tilaus edellyttää 24 kk määräaikaista sopimusta Telia TV digiboksipalveluun. Etuun ovat oikeutettuja kaikki Telia Finlandin kuluttaja-asiakkaat, joilla on vähintään yksi Telian matkapuhelinliittymä, mobiililaajakaista tai kodin laajakaista, joista asiakas saa laskun. Jos hintaan oikeuttava liittymä irtisanotaan tai edun edellytykset eivät muutoin täyty, tilaus jatkuu sillä hetkellä voimassa olevan hinnaston mukaisin hinnoin. 24 kk määräaikaisen tilausjakson päätyttyä tilaus jatkuu toistaiseksi voimassa olevana ja kuukausihinnat muuttuvat sillä hetkellä voimassa olevan hinnaston mukaisiksi hinnoiksi. Telia TV digiboksi -palveluun kuuluvat laitteet ovat Telian omaisuutta. Palvelujen saatavuus, hinnat ja nopeudet voivat vaihdella alueittain. Suosittelemme, että suojaat laitteesi Turvapaketti -palvelulla.

Ei liittymäasiakkaille Telia TV digiboksi, Tallennuspalvelu ja C More yhteishintaan 24,90 €/kk 24 kk ajan. Sopimuskauden kokonaishinta nykyisille Telia TV digiboksi -asiakkaille 597,60 € ja uusille Telia TV -digiboksi -asiakkaille 627,60 € (sisältäen Telia TV laitteiden toimitusmaksun 30 €). Tuotteen tilaaminen edellyttää 24 kk määräaikaista sopimusta Telia TV digiboksipalveluun. Määräaikaisen tilausjakson päätyttyä tilaus jatkuu toistaiseksi voimassa olevana ja kuukausihinnat muuttuvat sillä hetkellä voimassa olevan hinnaston mukaisiksi hinnoiksi. Hinta sisältää C More -kanavapaketin, Tallennuspalvelun Telia TV digiboksi -palvelussa sekä Telia TV digiboksipalvelun käyttöön tarvittavat laitteet. Tallennuspalvelu jatkuu 24 kk sopimuskauden jälkeen hintaan 6,50 €/kk tai hinnaston mukaisella hinnalla ja C More -kanavapaketti jatkuu 24 kk tilausjakson jälkeen toistaiseksi voimassa olevana hintaan 12,95 €/kk tai hinnaston mukaisella hinnalla. Telia TV digiboksi -palveluun kuuluvat laitteet ovat Telian omaisuutta. Palvelujen saatavuus, hinnat ja nopeudet voivat vaihdella alueittain. Varmista palvelujen saatavuus osoitteeseesi. Suosittelemme, että suojaat laitteesi Turvapaketti -palvelulla.

Telia TV digiboksi + Tallennuspalvelu + Telia Liigapassi + C More Total

Telia TV digiboksilla kaikki viihde, urheilu ja muu sisältö on helposti katsottavissa tv-ruudulla yhden kaukosäätimen avulla. Voit mutkattomasti vaihdella digiboksin mukana tulevien maksuttomien peruskanavien ja maksullisten sisältöjen välillä.

Tallennuspalvelulla voit katsoa sekä tallentaa kotimaisia peruskanavia Telia TV:ssä. Käytössäsi on rajattomasti tallennustilaa ja tallenteet ovat katsottavissa 3 kk.

Telia Liigapassilla näet kaikki Liiga-pelit suorana ja muut Liigan oheisohjelmat.

C More Total -kanavapaketti Telia TV:seen sisältää kaikki C Moren urheilu- ja viihdesisällöt, kuten Mestarien liiga, La Liga, palkitut tv-sarjat ja ikioman kanavan lapsille.

Telia TV digiboksi + Tallennuspalvelu + Telia Liigapassi + C More Total liittymäasiakkaan etuhintaan 39,90 €/kk
+ 30 € toimitusmaksu, 24 kk määräaikainen sopimus. Sopimuskauden kokonaishinta on uusille Telia TV digiboksi -asiakkaille 987,60 €.

Tilaa

Hintatiedot 

Telian liittymäasiakkaille Telia TV digiboksilla, Tallennuspalvelu ja Liigapassi + C More Total yhteishintaan 39,90 €/kk 24 kk ajan. Sopimuskauden kokonaishinta nykyisille Telia TV digiboksi -asiakkaille 957,60 € ja uusille Telia TV -digiboksi -asiakkaille 987,60 € (sisältäen Telia TV laitteiden toimitusmaksun 30 €). Hinta sisältää Liigapassi + C More Total -kanavapaketin, Tallennuspalvelun, Telia TV digiboksi -palvelun sekä Telia TV digiboksipalvelun käyttöön tarvittavat laitteet. Telia TV digiboksilla -palvelu jatkuu 24 kk sopimuskauden jälkeen hintaan 13,90 €/kk, Tallennuspalvelu 24 kk sopimuskauden jälkeen hintaan 6,50 €/kk ja Liigapassi + C More Total -kanavapaketti 24 kk sopimuskauden jälkeen hintaan 44,90 €/kk tai hinnaston mukaisin hinnoin, yhdessä 65,30 €/kk, edun yhteisarvo 609,60 € (norm. hinta yhdessä 65,30 €/kk). Tilaus edellyttää 24 kk määräaikaista sopimusta Telia TV digiboksipalveluun. Etuun ovat oikeutettuja kaikki Telia Finlandin kuluttaja-asiakkaat, joilla on vähintään yksi Telian matkapuhelinliittymä, mobiililaajakaista tai kodin laajakaista, joista asiakas saa laskun. Jos hintaan oikeuttava liittymä irtisanotaan tai edun edellytykset eivät muutoin täyty, tilaus jatkuu sillä hetkellä voimassa olevan hinnaston mukaisin hinnoin. 24 kk määräaikaisen tilausjakson päätyttyä tilaus jatkuu toistaiseksi voimassa olevana ja kuukausihinnat muuttuvat sillä hetkellä voimassa olevan hinnaston mukaisiksi hinnoiksi. Telia TV digiboksi -palveluun kuuluvat laitteet ovat Telian omaisuutta. Palvelujen saatavuus, hinnat ja nopeudet voivat vaihdella alueittain. Suosittelemme, että suojaat laitteesi Turvapaketti -palvelulla.

Telia TV digiboksi

Telia TV digiboksi mahdollistaa ylivoimaisen katselukokemuksen suoraan kotisohvalta kaikkein tarkimmalla kuvanlaadulla. Voit selata ja katsoa digiboksilla peruskanavia ja erikseen tilattavia maksullisia kanavapaketteja yhden kaukosäätimen avulla.

Digiboksin voi tilata joko sellaisenaan (toimii kaikkien operaattorien liittymillä) tai etuhintaan yhdessä Telian laajakaistan kanssa, mikäli sinulla on palveluun yhteensopiva Telian laajakaistasaatavuus.

Telia TV digiboksi

✓ Rajoitettu määrä maksuttomia peruskanavia
✓ Osa kanavista HD-laadulla
✓ Valmius näyttää UHD-laatuista kuvaa
✓ Tilattavissa laaja valikoima kanavapaketteja
Vuokraamo ja maksuton Telia TV sovellus
✓ YouTube telkkarin ruudulle
✓ Tallennuspalvelu lisämaksusta

13,90 €/kk* 
+ 30 € toimitusmaksu, 24 kk määräaikainen sopimus. Sopimuskauden kokonaishinta 363,60 €.

Tilaa

Telia TV digiboksi laajakaistalla

✓ Mukana kaikki maksuttomat peruskanavat
✓ Suurin osa kanavista HD-laadulla
✓ Valmius näyttää UHD-laatuista kuvaa
✓ Tilattavissa koko sisältövalikoima 
✓ Vuokraamo ja maksuton Telia TV sovellus
✓ YouTube telkkarin ruudulle
✓ Vakaa ja nopea laajakaista
Tallennuspalvelu lisämaksusta

Saatavuus ja hinta riippuvat siitä, millainen laajakaista kotiisi on saatavilla. Lisätiedot ja tilaukset Telia Kaupoista tai asiakaspalvelustamme. Ota yhteys asiakaspalveluun