Valioliiga

V premium -paketin V sport -kanavilta voit nähdä Valioliigan ottelut suorana TV:stä kotisohvalta tai sovelluksella tai netistä missä vain. Paketissa myös paljon muuta jalkapalloa ja urheilua sekä viihdettä.

Tutustu valikoimaan

Valitsemasi sisältö: Valioliiga

123-v-premium
V premium
Valtavasti urheilua, kuten Formula 1®, Valioliiga, NHL, jääkiekon MM-kisat ja golfia. Lisäksi huippuviihdettä elokuvien, dokumenttien ja lastenkanavien parissa.
Etuhinta
487-mtv-katsomo--urheilu-ja-kanavapaketti---v-premium
MTV Katsomo+ Urheilu ja kanavapaketti + V premium
Liiga, F1, Mestarien liiga, Valioliiga, MM-ralli, NHL, NFL ja valtavasti muuta urheilua sekä sarjoja, elokuvia, dokumentteja ja lastenohjelmia. Sisältää myös MTV Katsomo -suoratoistopalvelun.
Etuhinta

Englannin Valioliiga ja muu liveurheilu

Premier League, Englannin Valioliiga, Valioliiga – millä nimellä kyseisen liigan tunnetkaan, yksi asia on varma: Valioliiga edustaa jalkapallon liigajärjestelmän kovinta tasoa Englannissa.

Katso Valioliigaa TV:stä suorana V sport -kanavilla, joilla voit nähdä Valioliiga-pelien lisäksi esimerkiksi Bundesliigan ja Eurooppa-liigan otteluita. Telia Play -palveluun tilattava V premium -kanavapaketti sisältää kaikki V sport -urheilukanavat ja näyttää jalkapallon lisäksi monipuolisesti muitakin urheilulajeja sekä valtavasti muuta viihdettä. Tutustu myös muihin V sport, series & film -kanavapaketteihimme: V film ja V sport golf.

Valioliigan lisäksi eri kanavapaketit näyttävät myös paljon muuta huippujalkapalloa. Esimerkiksi MTV Katsomo+ ja kanavapaketti viihde ja urheilu -kanavapaketti ja MTV Katsomo -suoratoistopalvelu näyttävät La Ligan, Serie A:n ja Mestarien liigan ottelut.

Kun kodin kanavavalikoima on kunnossa, olisiko aika päivittää myös televisionkatselutarvikkeet ajan tasalle? Verkkokaupastamme löydät tunnettujen valmistajien televisiot sekä soundbar-kaiuttimet.