Telia TV on nyt Telia Play! Lue lisää

Paljon viihdettä kaapeli-TV:ssä

Kaapelikortilla saat enemmän kanavia televisioosi ja voit täydentää ohjelmavalikoimaa myös kanavapaketeilla tai erilliskanavilla.

Kaapelikortilla saat enemmän

Jos kotisi kuuluu Telian kaapeliverkkoon ja hankit kaapelikortin, saat televisioosi peruskanavien lisäksi seuraavat kanavat HD-laatuisena: Eurosport 1, Travel Channel, MTV Viihde ja C More Max 2. Lisäksi katsottavissasi on toistaiseksi NHK World Japan HD- ja Nasa TV UHD -kanavat. Kaapelikortille voit lisäksi tilata kanavapaketteja tai erilliskanavia.

Eikö sinulla ole vielä kaapeli-TV:tä?

Tilaa kaapeli-TV

5 hyvää syytä hankkia kaapeli-TV

  • Terävä ja häiriötön televisiokuva
  • Ensiluokkainen äänenlaatu
  • Et tarvitse erillisiä antenneja tai satelliittivastaanottimia
  • Kaapeli-TV on luotettava ratkaisu pitkälle tulevaisuuteen
  • Monipuolinen kanavavalikoima ja laaja kattaus HD-kanavia
V sport+ Suomi -urheilukanava on vapaasti katsottavissa kaapelikortilla toistaiseksi.
Lue lisää

Näin hankit lisää katsottavaa

Suosittua juuri nyt

282-c-more-sport
C More Sport
Mestarien liiga, La Liga, rallin MM-sarja, Timanttiliiga ja paljon muuta urheilua sekä C Moren leffat ja sarjat.
284-c-more-total
C More Total
Urheilua ja viihdettä samassa paketissa, mm. Mestarien liiga, La Liga ja MM-ralli sekä suosikkisarjat, elokuvat ja lastenohjelmat.
Etuhinta
123-v-premium
V premium
Valtavasti urheilua, kuten Formula 1®, Valioliiga, NHL, CHL ja golfia. Lisäksi huippuviihdettä elokuvien, dokumenttien ja lastenkanavien parissa.
Etuhinta

Ohjelmia myös peruskanavilta

Kun käytössäsi on kaapeli-TV, katsottavanasi on useita maksuttomia peruskanavia. Kanavalistasta voit tarkistaa peruskanavien kanavatarjonnan.

Ohjelmia myös peruskanavilta

Kun käytössäsi on kaapeli-TV, katsottavanasi on useita maksuttomia peruskanavia. Kanavalistasta voit tarkistaa peruskanavien kanavatarjonnan.

V sport+ Suomi

V sport+ Suomi -kanava on vapaasti katsottavissa toistaiseksi kaikille Telia Play -boksi- ja kaapelikorttiasiakkaille sekä Telia Play -sovelluksessa niille, joilla on tilattuna jokin kanavapaketti tai Tallennuspalvelu.

V sport+ Suomi on talviurheilun ykköskanava, joka esittää monipuolisesti myös muuta urheilua. Kanavalla nähdään yksinoikeudella kilpailuja mm. maastohiihdon, alppihiihdon ja mäkihypyn maailmancupeista. Lisäksi valikoituja otteluita jalkapallon Valioliigasta, Bundesliigasta, jääkiekon NHL:stä sekä paljon muuta huippu-urheilua. Kanavan ohjelmistossa nähdään myös Formula 1 -sarjan aika-ajoja, ennakkostudioita ja kohokohtia.