Paljon viihdettä kaapeli-TV:ssä

Kaapelikortilla saat enemmän kanavia televisioosi ja voit täydentää ohjelmavalikoimaa myös kanavapaketeilla tai erilliskanavilla.

Kaapelikortilla saat enemmän

Jos kotisi kuuluu Telian kaapeliverkkoon ja hankit kaapelikortin, saat televisioosi peruskanavien lisäksi seuraavat kanavat HD-laatuisena: Eurosport 1, Travel Channel, MTV Viihde ja MTV Urheilu 3. Lisäksi katsottavissasi on toistaiseksi NHK World Japan HD- ja Nasa TV UHD -kanavat. Kaapelikortille voit lisäksi tilata kanavapaketteja tai erilliskanavia.

Eikö sinulla ole vielä kaapeli-TV:tä?

Tilaa kaapeli-TV

5 hyvää syytä hankkia kaapeli-TV

  • Terävä ja häiriötön televisiokuva
  • Ensiluokkainen äänenlaatu
  • Et tarvitse erillisiä antenneja tai satelliittivastaanottimia
  • Kaapeli-TV on luotettava ratkaisu pitkälle tulevaisuuteen
  • Monipuolinen kanavavalikoima ja laaja kattaus HD-kanavia
V sport+ Suomi -urheilukanava on vapaasti katsottavissa kaapelikortilla toistaiseksi.
Lue lisää

Näin hankit lisää katsottavaa

Suosittua juuri nyt

25-mtv-katsomo--ja-kanavapaketti-viihde
MTV Katsomo+ ja kanavapaketti viihde
Viihteen suurkuluttajan kanavapaketti tarjoilee kotimaiset ja kansainväliset uutuussarjat, huippuelokuvat, realityä sekä lastenohjelmia. Sisältää myös MTV Katsomo -suoratoistopalvelun.
Kokeile maksutta
487-mtv-katsomo--urheilu-ja-kanavapaketti---v-premium
MTV Katsomo+ Urheilu ja kanavapaketti + V premium
Liiga, F1, Mestarien liiga, Valioliiga, MM-ralli, NHL, NFL ja valtavasti muuta urheilua sekä sarjoja, elokuvia, dokumentteja ja lastenohjelmia. Sisältää myös MTV Katsomo -suoratoistopalvelun.
Etuhinta
123-v-premium
V premium
Valtavasti urheilua, kuten Formula 1®, Valioliiga, NHL, jääkiekon MM-kisat ja golfia. Lisäksi huippuviihdettä elokuvien, dokumenttien ja lastenkanavien parissa.
Etuhinta

Ohjelmia myös peruskanavilta

Kun käytössäsi on kaapeli-TV, katsottavanasi on useita maksuttomia peruskanavia. Kanavalistasta voit tarkistaa peruskanavien kanavatarjonnan.

Ohjelmia myös peruskanavilta

Kun käytössäsi on kaapeli-TV, katsottavanasi on useita maksuttomia peruskanavia. Kanavalistasta voit tarkistaa peruskanavien kanavatarjonnan.

V sport+ Suomi

V sport+ Suomi -kanava on vapaasti katsottavissa toistaiseksi kaikille Telia Play -boksi- ja kaapelikorttiasiakkaille sekä Telia Play -sovelluksessa niille, joilla on tilattuna jokin kanavapaketti tai Tallennuspalvelu.

V sport+ Suomi on talviurheilun ykköskanava, joka esittää monipuolisesti myös muuta urheilua. Kanavalla nähdään kilpailuja mm. maastohiihdon, alppihiihdon ja mäkihypyn maailmancupeista. Lisäksi valikoituja otteluita jalkapallon Valioliigasta, Bundesliigasta, jääkiekon NHL:stä sekä paljon muuta huippu-urheilua.