Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Avarra maailmaasi huippudokkareilla

Huippudokkareiden lisäksi paketissa myös monipuolisesti urheilua Eurosportin kanavilla – tilaa Discovery-kanavapaketti vain 11,95 €/kk.
Discovery

Viihdy ja opi uutta

Heittäydy elämysten maailmaan Discoveryn kanavilla. Paketti sisältää runsaasti huippudokumentteja, historiaa, kulttuuria, tosielämän tarinoita, rikoksia, tutkimusta ja mysteerejä. Esimerkiksi Discovery Channel tarjoaa laadukkaita ja ajankohtaisia tv-ohjelmia sekä kansainvälisiä sarjoja suomeksi selostettuina tai tekstitettyinä. Paketissa on myös kattavasti urheilua Eurosport 1- ja Eurosport 2 -kanavilla.

Kanavapaketin kanavat: Discovery Channel, Investigation Discovery, Discovery Science, Animal Planet, Eurosport 1 ja Eurosport 2.

11,95 €/kk. Ei sitoutumista – tilaa vaikka kuukaudeksi kerrallaan.

Näin katsot

Discovery-kanavapaketin katseluun tarvitset Telia TV digiboksin tai kaapelikortin. Ostamasi sisällöt ja palvelut ovat käytössäsi maksutta myös puhelimessa, tabletissa tai tietokoneella Telia TV sovelluksella.

Jos sinulla on jo Telia TV digiboksi tai kaapelikortti, tilaa Discovery

Katso vaikka nämä