Tarjous mobiililaajakaistasta

Löydä sinulle paras tarjous

Löydä halvin tarjous 4G-mobiilinetistä ja sujauta liittymä vaikkapa tablettiin, reitittimeen, läppäriin, autoon tai vaikka mökin lämmitysjärjestelmään. Ole nopea – hinnat ovat voimassa rajoitetun ajan, vain netissä!

Yhteys mukaan kotimaassa

Nopea ja rajaton mobiilinetti
4G-verkon maksiminopeus 50 Mbit /s
Netti kotimaassa RAJATON
Liittymä jatkuvaan käyttöön kotimaassa. Voit tilata liittymän mukana C More TV:n 3 kk 0 € (norm. 4,95 €/kk).

Tilaa reititin liittymällä

Reitittimen avulla saat luotua langattoman verkon eli wifin, jolla voit jakaa netin kaikkiin laitteisiisi. Liittymä + reititin -paketissa saat nopean mobiililaajakaistan ja sen kanssa täydellisesti yhteensopivan 4G- tai 5G-reitittimen.

Yhteys mukaan 5G 300 M + Reititin

Nopea ja langaton netti – ota wifi mukaasi
5G-verkon maksiminopeus 300 Mbit /s
Netti kotimaassa RAJATON
Netti EU/ETA-maissa, Pohjolassa ja Baltiassa 21 Gt /kk
Tästä reititin ja nopea netti edulliseen pakettihintaan. Voit tilata 5G-liittymän mukana C More TV:n 12 kk 0 € (norm. 4,95 €/kk).

Yhteys mukaan keskittäjälle 100 M + Reititin

Nopea ja langaton netti – ota wifi mukaasi
4G-verkon maksiminopeus 100 Mbit /s
Netti kotimaassa RAJATON
Netti EU/ETA-maissa, Pohjolassa ja Baltiassa 15 Gt /kk
Säästä 147 €! Tästä reititin ja nopea netti edulliseen pakettihintaan. Voit tilata liittymän mukana C More TV:n 3 kk 0 € (norm. 4,95 €/kk).

Asiakasetuna saat myös nämä tarjoukset

Kun sinulla on meiltä puhelinliittymä tai kiinteä laajakaista, saat laitteen ja mobiilinetin edullisesti yhdessä pakettina.

Kysymyksiä ja vastauksia

Mitä tilauksen yhteydessä toimitetaan?

Yhteys mukaan kotimaassa -liittymän tilattuasi toimitamme sinulle postitse sim-kortin. Sim-kortin voi asettaa esimerkiksi tablettiin, tietokoneeseen, reitittimeen, riistakameraan tai muuhun kodin älylaitteeseen, jossa on sim-korttipaikka.

Yhteys mukaan -liittymä + reititin -paketissa saat yhteensopivan liittymän ja reitittimen, jolla saat helposti luotua langattoman verkon eli wifin eri laitteiden käytettäväksi. Paketilla saat tuotua nettiyhteyden mihin vain ja minkä vain laitteen käytettäväksi, esimerkiksi mökillä, automatkalla tai laiturilla.

Onko liittymä määräaikainen?

Yhteys mukaan kotimaassa -liittymässä saat 12 kuukautta kestävän hintaedun ilman määräaikaista sopimusta. Ilmoitamme aina erikseen, kun hintaetu on päättymässä.

Yhteys mukaan -liittymä + reititin -paketissa on 24 tai 12 kuukauden määräaikainen sopimus.

Millainen kuuluvuus Telialla on?

Telialla on kattavin oma verkko Pohjolassa ja Baltiassa. Meillä on omat verkot Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Virossa, Latviassa ja Liettuassa. Pelkästään Suomessa 4G-verkkomme kattaa 99 % suomalaisista. Lisäksi parannamme verkkoa jatkuvasti asiakkaiden tarpeen mukaan.

Halpa netti tablettiin

Kaipaatko tarjouksia liikkuvasta laajakaistasta? Mietitkö, mikä liittymä sopii tablettiin parhaiten? Valitse nopea ja kotimaassa aina rajaton nettiliittymä Telialta. Mobiililaajakaistan voit laittaa mihin vain sim-korttipaikalliseen laitteeseen, kuten tablettiin, läppäriin, nettitikkuun tai reitittimeen. Reitittimen avulla voit luoda langattoman netin eli wifin kaikkien laitteiden käytettäväksi, esimerkiksi netiksi mökille.

Muista myös edullinen ja rajaton laitenetti, joka sopii esimerkiksi valvontakameraan, koirapantaan tai riistakameraan. Voit myös valita mobiililaajakaistaksesi prepaid-liittymän.

Kun matkustamisella tai nettiyhteyden siirtämiselle ei ole tarvetta, netti kotiin on loistava vaihtoehto. Kodin netti mahdollistaa wifin kodin kaikille laitteille, jotka tukevat langatonta yhteyttä. Valikoimastamme löydät myös rajattomat puhelinliittymät, sekä 5G-tuotteet.

C More -edut liittymäasiakkaillemme

Kun sinulla on meiltä puhelin- tai nettiliittymä, olet oikeutettu asiakasetuhintaisiin tuotteisiin C More -suoratoistopalvelussa ilman määräaikaisuutta. Voit tilata C More -tuotteen liittymäasiakkaan etuhintaan verkkokaupastamme, asiakaspalvelusta tai Telia Kaupasta.

C More TV – kokeile maksutta

✔ Sarjat, elokuvat ja lastenohjelmat
✔ TV-ohjelmat ja -kanavat
✔ Salatut elämät -sarjan viikon jaksot etukäteen maanantaisin
✔ Sisältää muutamia mainoksia

3 kk 0 € tai 5G-asiakkaana 12 kk 0 €, jonka jälkeen 4,95 €/kk. 

C More – kokeile maksutta

✔ Sarjat, elokuvat ja lastenohjelmat
✔ TV-ohjelmat ja -kanavat
✔ Salatut elämät -sarjan viikon jaksot etukäteen perjantaisin

14 vrk 0 €, jonka jälkeen 9,95 €/kk.

C More Hockey

✔ Telia Liigapassi, Mestis, jääkiekon MM-kisat, CHL ja SHL
✔ Sarjat, elokuvat ja lastenohjelmat
✔ TV-ohjelmat ja -kanavat

24,95 €/kk, hinta kesäkaudella 9,95 €/kk.

C More Total+

✔ Telia Liigapassi, Mestis, jääkiekon MM-kisat, CHL ja SHL
✔ F1, Mestarien liiga, La Liga ja C Moren muu urheilu
✔ Sarjat, elokuvat ja lastenohjelmat
✔ TV-ohjelmat ja -kanavat

29,95 €/kk 12 kk ajan, jonka jälkeen 34,95 €/kk.

Netin käyttö kotimaassa ja ulkomailla

Kaikilla liittymillä voit käyttää nettiä rajattomasti kotimaassa ilman datakattoa. Lisäksi useimpiin liittymiin kuuluu runsaasti netin käyttöä EU/ETA-maissa. Näet tarkat datamäärät ja käyttömaat liittymien tiedoista.

4G-verkkomme kattaa Suomessa jo 99 % suomalaisista. Lisäksi meillä on oma verkko Pohjolassa ja Baltiassa. Myös 5G-verkkomme kattaa jo 2,4 miljoonaa ihmistä Suomessa ja laajennamme 5G-verkkomme peittoa jatkuvasti.

Huippukattava, oma verkko Suomessa, Pohjolassa ja Baltiassa

4G-verkkomme kattaa Suomessa 99 % suomalaisista. Lisäksi meillä on oma verkko Pohjolassa ja Baltiassa. Lisäksi parannamme verkkoa jatkuvasti asiakkaidemme tarpeiden mukaan.