Liittymä, johon voit luottaa

Valikoimastamme löydät liittymät kaikkiin tarpeisiisi. Liittymäasiakkaanamme saat myös maksuttoman Mobiilivarmenteen käyttöösi.

Turvallinen ja kotimainen 5G-verkko

Haluamme taata kaikille asiakkaillemme luotettavat ja turvalliset yhteydet. Olemme rakentaneet turvallisen 5G-verkon kotimaisen kumppanimme Nokian kanssa. 

Lue lisää – meidän kaikkien yhteinen turvaverkko 

Liittymällä saat etuja

Liittymäasiakkaana pääset hyödyntämään yllättävän reiluja etuja laitteista, liittymistä ja nähtävistä.

Liittymällä saat etuja

Liittymäasiakkaana pääset hyödyntämään yllättävän reiluja etuja laitteista, liittymistä ja nähtävistä.

Meidän kaikkien turvaverkko

Kaikki käyttämämme ja tuottamamme data kulkee aina operaattorin tarjoaman verkon kautta. Siksi on tärkeää, että tuo verkko on mahdollisimman turvallinen.

Lue lisää turvaverkosta

Turvallinen ja kotimainen 5G-verkko

Yhteiskunnan digitalisaation myötä verkosta on tullut keskeinen osa kansallista turvallisuutta. Asiakkaidemme turvallisuus on toimintamme ydin, ja siksi tarjoamme asiakkaillemme turvalliset, luotettavat ja laadukkaat yhteydet sekä laitteet ja palvelut. 

Kotimaisessa 5G-verkossa kelpaa surffata, nauttia viihteestä ja olla yhteydessä läheisiin. 5G-liittymä tuo sinulle huippunopean verkkoyhteyden, joka mahdollistaa sulavan suoratoiston, nopeat latausajat ja viiveettömän pelaamisen. Vakaalla ja luotettavalla 5G-liittymällä voit surffata verkossa huoletta ja pitää tietosi suojattuna. 

Tarjoamme joustavia liittymävaihtoehtoja, jotta voit valita juuri itsellesi sopivan vaihtoehdon. Telian liittymäasiakkaana saat myös ilmaisen Mobiilivarmenteen käyttöösi. Mobiilivarmenteella voit tunnistaa henkilöllisyytesi verkkopalveluissa – turvallisesti. Liittymäasiakkaanamme saat myös paljon muita reiluja asiakasetuja laitteista, liittymistä ja nähtävistä. 

Toimitko turvallisesti verkossa?

Jokainen meistä haluaa kokea olevansa turvassa – myös verkossa. Digitaalisessa ympäristössä voi joutua kohtaamaan erilaisia uhkia, häiriöitä ja haittoja, jotka voivat aiheuttaa huolta ja vaivaa. Onneksi voit itse vaikuttaa toiminnallasi siihen, kuinka turvattu digitaalinen ympäristösi on. 

Turvallinen liittymä on ensimmäinen askel kohti parempaa verkkoturvaa. Toinen keskeinen tekijä on muistaa tietoturvasta huolehtiminen. Varmista, että käytät vahvoja salasanoja eri verkkopalveluihin ja vaihdat niitä säännöllisesti. Lisäksi suosittelemme Telian Turvapakettia, joka turvaa netinkäyttösi viruksilta, haittaohjelmilta ja muilta yllätyksiltä.

Laitteiden, käyttöjärjestelmien ja sovellusten päivittäminen on ensisijaisen tärkeää digitaalisen turvallisuuden parantamisessa. Pitämällä laitteesi, käyttöjärjestelmän ja sovellukset ajan tasalla, varmistat, että hyödynnät uusimpia ohjelmistoja ja turvapäivityksiä. Tämä auttaa suojaamaan sinua mahdollisilta tietoturvariskeiltä.

Näiden vinkkien lisäksi löydät Telian Yhteisöstä toimintaohjeita huijauspuheluihin ja -viesteihin liittyen sekä neuvoja verkkoturvallisuuden ja turvallisen kotiverkon varmistamiseksi. Tutustu myös Digitaaliseen vanhemmuuspakkaukseen, joka tarjoaa vinkkejä ja työkaluja, joiden avulla vanhemmat ja huoltajat voivat suojata lapsen netinkäyttöä ja opastaa lasta kohti turvallisempaa digikokemusta.

 

 

 

Turvallinen ja kotimainen 5G-verkko

Nauti sujuvasta yhteydestä turvallisessa ja kotimaisessa verkossa. Rakennamme laadukasta 5G-verkkoamme suomalaisen kumppanimme Nokian kanssa.

Lue lisää – meidän kaikkien yhteinen turvaverkko

Maksuton Mobiilivarmenne liittymiin

Mobiilivarmenne on sähköinen henkilötodistus, joka liitetään matkapuhelimen SIM-korttiin. Sillä voit tunnistaa henkilöllisyytesi monessa verkkopalvelussa, -kaupassa, ja -pankissa verkkopankkitunnistautumisen sijaan turvallisesti ja helposti.

Liittymäasiakkaanamme saat Mobiilivarmenteen käyttöösi maksutta.

Lue lisää Mobiilivarmenteesta

Liittymällä saat etuja

Kun sinulla on meiltä puhelinliittymä, kiinteä laajakaista tai mobiilinetti, saat yllättävän reiluja etuja laitteista, liittymistä ja nähtävistä.

 • Viikoittain vaihtuvat laitetarjoukset
 • Pidennetty takuu puhelimille, tableteille, 4G-älykelloille ja 4G/5G -tietokoneille
 • Maksuton mobiilivarmenne
 • Etuja liittymistä
 • MTV Katsomo -suoratoistopalvelun laatuviihde ja urheilu liittymäasiakkaan etuhintaan.

Lue lisää asiakaseduistamme
 

Vaihtodiilillä vaihdat edullisesti

 • Tee ympäristöteko ja säästä samalla rahaa vaihtamalla vanha puhelimesi, tablettisi tai älykellosi uuteen.
 • Tuo vanha laitteesi meille – saat reilun hyvityksen ostaessasi uuden. Hoidamme vanhat laitteet tietoturvalliseen kierrätykseen. 

Tilaa uusi puhelin, tabletti tai älykello verkkokaupasta ja tuo vanha laitteesi Telia Kauppaan 35 päivän kuluessa, niin saat hyvityksen vanhasta laitteestasi tuotehyvityksenä tai lahjakorttina Telia Kauppaan. Jos hankit uuden laitteen Telia Kaupasta tai Telia Kauppa Ministä, saat hyvityksen uuden laitteen hinnasta heti kassalla.

Katso paljonko saat rahaa laitteestasi

Liittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin

 • Liittymäasiakkaanamme saat 3 vuoden takuun ostamillesi matkapuhelimille, tableteille, 4G-älykelloille ja 4G/5G-tietokoneille.
 • Telian takuun pidennys jatkuu vastaavilla ehdoilla, kuin laitevalmistajan myöntämä takuu.
 • Ei epäselviä ikävähennyksiä - kolmantena vuonna korjaamme laitteen tai hyvitämme ostohinnasta puolet.

Takuun pidennykseen ovat oikeutettuja kaikki Telia Finlandin kuluttaja-asiakkaat, joilla on vähintään yksi seuraavista tuotteista: Puhelinliittymä (pois lukien Prepaid-liittymät), mobiililaajakaista (pois lukien Prepaid-liittymät), kodin laajakaista (pois lukien Taloyhtiönetti ilman lisänopeutta) tai Telia TV digiboksi laajakaistalla (IPTV).

Takuun pidennys on henkilökohtainen, eikä sitä voi siirtää kolmannelle osapuolelle. Takuun pidennys edellyttää, että jokin yllä lueteltujen tuotteiden sopimuksista on säilynyt katkotta yhtäjatkoisesti laitteen ostosta sen rikkoutumiseen.

Lue tarkat ehdot

Telia Rahoitus -sopimus

 • Korko 0 %, ei kuluja
 • Jopa 3 vuotta korotonta maksuaikaa
 • Ei sitoutumista liittymään
 • Voit maksaa velan kerralla pois tai lyhentää luottoa laskutettua summaa enemmän
 • Yksi luottotili eli kaikki laitteet samalle tilille ja laskulle
 • Valitset luottorajasi itse

Näin se toimii:

 1. Valitse verkkokaupastamme mieluisa laite ja haluamasi maksuaika.
 2. Tunnistaudu verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.
 3. Saat luottopäätöksen heti ja toimitamme tilauksesi ilmastoystävällisesti jopa huomiseksi.