Turvallinen ja kotimainen verkko

Telialta saat turvallisessa ja kotimaisessa verkossa toimivan liittymän kaikkiin tarpeisiisi. Tilaa uusi liittymä tai päivitä nykyinen – puhelinnumerosi toimii henkilökohtaisena etukoodina.

Turvallisuus on kaiken toimintamme lähtökohta

Jokainen meistä haluaa tuntea olevansa turvassa – myös verkossa. Siksi haluamme taata asiakkaillemme luotettavat ja turvalliset yhteydet, laitteet ja palvelut. Ulkomaisen toimijan sijasta rakennamme laadukasta mobiiliverkkoamme suomalaisen kumppanimme Nokian kanssa. 

Lue lisää – meidän kaikkien yhteinen turvaverkko

Turvalliset laitteet Telialta

Tiesitkö, että vanhat laitteet ovat herkempiä erilaisille haittaohjelmille ja tietoturvariskeille? Uusi puhelin ei tarjoa ainoastaan tehokkaampaa suorituskykyä, vaan se on myös askel kohti parempaa digitaalista turvallisuutta.

Hanki laitteet Telialta jopa kolmen vuoden korottomalla ja kuluttomalla maksuajalla.

Laitetarjoukset huippuhintaan

Löydät Telian verkkokaupasta kattavan valikoiman edullisia tarjouslaitteita. Tilaa uusi puhelin, älykello, tietokone tai muu huippulaite nyt edulliseen tarjoushintaan. 

Katso kaikki tarjoukset

 

Kotimainen ja turvallinen 5G-liittymä

5G-liittymällä saat parhaan nopeuden kotimaisessa 5G-verkossa ja otat laitteistasi kaiken irti.

Kotimainen ja turvallinen 5G-liittymä

5G-liittymällä saat parhaan nopeuden kotimaisessa 5G-verkossa ja otat laitteistasi kaiken irti.

Suojaa netinkäyttösi

Lue lisää aiheesta

Telia Play -palvelu

Telia Play -boksi ja tallennuspalvelu 0 €/2 kk

Kaikki viihde yhden napin takana! Katsele kaikkia tilaamiasi suoratoistopalveluita ja kanavapaketteja televisiostasi kätevästi Telia Play -boksilla.

Nyt etuhintaan 0 € 2 kk ajan, jonka jälkeen 14,90 €/kk + 8,99 € digiboksin toimitusmaksu. 12 kk määräaikainen sopimus.

Tutustu

 

Telian liittymä

Vinkit turvalliseen netinkäyttöön

Yhteisöstä löydät kattavat toimintaohjeet liittyen huijauspuheluihin ja -viesteihin sekä neuvoja miten voit parantaa omaa verkkoturvallisuuttasi. Voit myös kysyä ja kommentoida!

Yhteisöön

Turvalliset kotimaiset yhteydet

Yhteiskunnan digitalisaation myötä verkosta on tullut keskeinen osa kansallista turvallisuutta. Asiakkaidemme turvallisuus on toimintamme ydin, ja siksi tarjoamme asiakkaillemme turvalliset, luotettavat ja laadukkaat yhteydet sekä laitteet ja palvelut. 

Telian liittymät toimivat kotimaisessa verkossa, jossa voit nauttia turvallisesta ja sujuvasta yhteydestä. Turvallinen 5G-liittymä tuo sinulle huippunopean verkkoyhteyden, joka mahdollistaa sulavan suoratoiston, nopeat latausajat ja viiveettömän pelaamisen. Vakaalla ja luotettavalla 5G-liittymällä voit surffata verkossa huoletta ja pitää tietosi suojattuna. Telian 5G-verkko on rakennettu yhdessä kotimaisen kumppanin, Nokian kanssa. 

Valitsemalla Telian kotimaisen ja turvallisen liittymän saat parhaan mahdollisen yhteyden ilman kompromisseja. Tarjoamme joustavia liittymävaihtoehtoja, jotta voit valita juuri itsellesi sopivan vaihtoehdon. Telian liittymäasiakkaana saat myös ilmaisen Mobiilivarmenteen käyttöösi. Mobiilivarmenteella voit tunnistaa henkilöllisyytesi verkkopalveluissa – turvallisesti. Liittymäasiakkaanamme saat myös paljon muita reiluja asiakasetuja laitteista, liittymistä ja nähtävistä. 

Toimitko turvallisesti verkossa?

Jokainen meistä haluaa kokea olevansa turvassa – myös verkossa. Digitaalisessa ympäristössä voi joutua kohtaamaan erilaisia uhkia, häiriöitä ja haittoja, jotka voivat aiheuttaa huolta ja vaivaa. Onneksi voit itse vaikuttaa toiminnallasi siihen, kuinka turvattu digitaalinen ympäristösi on. 

Turvallinen liittymä on ensimmäinen askel kohti parempaa verkkoturvaa. Valitsemalla Telian luotettavan liittymän, voit nauttia viihteestä ja surffailla kotimaisessa verkossa. Toinen keskeinen tekijä on muistaa tietoturvasta huolehtiminen. Varmista, että käytät vahvoja salasanoja eri verkkopalveluihin ja vaihdat niitä säännöllisesti. Lisäksi suosittelemme Telian Turvapakettia, joka turvaa netinkäyttösi viruksilta, haittaohjelmilta ja muilta yllätyksiltä.

Laitteiden, käyttöjärjestelmien ja sovellusten päivittäminen on ensisijaisen tärkeää digitaalisen turvallisuuden parantamisessa. Pitämällä laitteesi, käyttöjärjestelmän ja sovellukset ajan tasalla, varmistat, että hyödynnät uusimpia ohjelmistoja ja turvapäivityksiä. Tämä auttaa suojaamaan sinua mahdollisilta tietoturvariskeiltä.

Näiden vinkkien lisäksi löydät Telian Yhteisöstä toimintaohjeita huijauspuheluihin ja -viesteihin liittyen sekä neuvoja verkkoturvallisuuden ja turvallisen kotiverkon varmistamiseksi. Tutustu myös Digitaaliseen vanhemmuuspakkaukseen, joka tarjoaa vinkkejä ja työkaluja, joiden avulla vanhemmat ja huoltajat voivat suojata lapsen netinkäyttöä ja opastaa lasta kohti turvallisempaa digikokemusta.