Disney Channel

Disney Channel tarjoaa mukavaa viihdettä koko perheelle. Kanava näyttää hauskoja piirrettyjä, tv-sarjoja ja Disney-klassikoita.

Tutustu valikoimaan

Valitsemasi sisältö: Disney Channel

488-c-more---v-film
C More + V film
Kaikki C Moren ja V filmin viihdetarjonta: leffoja, sarjoja ja dokkareita, C More -alkuperäissarjat sekä lastenohjelmia.
Etuhinta
121-v-film
V film
Hyvä valinta sinulle, joka rakastat viihdettä, elokuvia ja dokumentteja.
Etuhinta
123-v-premium
V premium
Valtavasti urheilua, kuten Formula 1®, NHL, Valioliiga ja talviurheilu, sekä huippuviihdettä elokuvien, dokumenttien ja lastenkanavien parissa.
Etuhinta
487-telia-liigapassi---c-more-total---v-premium
Telia Liigapassi + C More Total + V premium
Kaikki Liiga-pelit, Formula 1®, Mestarien liiga, Valioliiga, MM-ralli, NHL, NFL ja valtavasti muuta urheilua sekä laatusarjoja, elokuvia, dokkareita ja lastenohjelmia.
Etuhinta
26-lasten-paketti
Lasten paketti
Kaikki lasten suosikkiohjelmat yhdessä paketissa!

Disney Channel

Lasten suosikkikanava Disney Channel ei jätä ketään kylmäksi. Disney Channel on kaikille niille, jotka pitävät toiminnasta, viihteestä ja piirretyistä.

Löydät kanavalta viihdyttävää ohjelmaa koko perheelle ja parhaita Disney-klassikoita. Disney Channel -ohjelmat on pääosin puhuttu tai tekstitetty suomeksi.

Disney Channelin lisäksi löydät valikoimastamme kattavan valikoiman muita lastenohjelmia ja lapsille suunnattuja kanavia. Esimerkiksi Cartoon Network, Muumilaakson tarinat sekä lukuisat lasten elokuvat eivät jätä ketään kylmäksi.

Löydät Disney Channel -kanavan seuraavista kanavapaketeista: Lasten paketti, V film ja V premium.