Animal Planet

Vertaistaan vailla oleva Animal Planet -kanava tarjoaa syväluotaavan sekä mukaansatempaavan katsauksen eläinten valtakuntaan.

Tutustu kanavapaketteihin

Kanavapaketit aiheesta Animal Planet

Discovery netissä ja mobiilissa
Luontoa, kulttuuria ja tiedettä – näe huippudokumentit ympäri maailmaa.
24-discovery
Discovery
Monipuolisten dokkareiden lisäksi paketissa on myös urheilua Eurosportin kanavilla.
discovery+
Tuhansia tunteja viihdesisältöä: kotimaisia ja kansainvälisiä sarjoja, suosittuja realityohjelmia sekä laadukkaita dokumentteja discovery+-palvelussa.
discovery+ Sport
Eurosportin urheilua sekä mm. KHL, leijonakiekko, olympialaiset ja valtavasti viihdettä sekä TV- ja urheilukanavat suorana discovery+-palvelussa.
241-mix-m
Mix M
Valitse vapaasti 10 kanavaa yli 60 kanavan joukosta.
23-surf
Surf
Valtavasti kanavia ja katsottavaa koko suvulle vauvasta vaariin.

Animal Planet -ohjelmat koko perheelle

Animal Planet kutsuu mukaan matkalle eläinten valtakuntaan. Vain Animal Planet tarjoaa yhtä vangitsevan, rikkaan ja mukaansatempaavan katsauksen eläinten elämään näiden luonnollisessa ympäristössä. Animal Planet -kanavalla näet samanaikaisesti laadukasta viihdettä, tietoa sekä liikuttavia hetkiä koko perheelle.

Animal Planetin ohjelmat antavat katsojalle ainutlaatuisen tilaisuuden kurkistaa villieläinten elämään niin savanneilla kuin valtamerissäkin ympäri maailman. Opit myös ymmärtämään lemmikkien elämää aivan uusin silmin. Animal Planet tuo eläimet lähellesi ja innostaa sekä liikuttaa katsojaa sydämellisyydellään. Animal Planet tarjoaa ohjelmaa ja dokumentteja, jotka sopivat myös perheen pienimmille.

Näin katsot Animal Planetia

Animal Planet -kanavan ohjelmia voit katsoa tilaamalla Discovery-kanavapaketin (vaatii Telia TV digiboksin tai kaapelikortin) tai Discovery netissä ja mobiilissa -kanavapaketin Telia TV sovellukseen. Animal Planet -kanava näyttää ohjelmaa 24 tuntia vuorokaudessa, viikon jokaisena päivänä. Animal Planet -ohjelmat on puhuttu englanniksi ja tekstitetty suomeksi. Animal Planetin lisäksi löydät Discovery-paketista monia mielenkiintoisia kanavia, kuten Discovery Channel, Eurosport 1 ja Eurosport 2 sekä Discovery Science. Kaikkea Discoveryn kanavien tarjoamaa viihdettä, discovery+-alkuperäissarjoja sekä Eurosportin urheilua ja KHL-pelejä voit katsoa myös discovery+-suoratoistopalvelussa.

Tutustu myös muihin viihdettä, tiedettä, urheilua ja monipuolisia elämyksiä tarjoaviin kanavapaketteihimme.