Telia Play -boksista testivoittaja Mikrobitin digiboksi-vertailussa
Lue lisää

Telia Play -boksi

Nauti huippuviihteestä tv-ruudulta parhaalla kuvanlaadulla. Monipuolinen Telia Play -boksi avaa sinulle nyt myös sovellusten maailman. Tervetuloa uuteen viihdekokemukseen!

Suosikkisovellukset televisioosi

Telia Play -boksilta löydät monet suosikkisovellukset valmiiksi asennettuina, kuten MTV Katsomo, Yle Areena, Netflix, Teksti-TV, YouTube ja Spotify. Lisää sovelluksia on ladattavissa Google Play -kaupasta.

Voit kirjautua esimerkiksi MTV Katsomo -suoratoistopalveluun Telia Play -boksin käyttöliittymän kautta, joten kaikki MTV Katsomon viihde ja urheilu on helposti katsottavissasi.

Kaikki sisällöt samassa paikassa

Telia Play -boksilla kaikki viihde, urheilu ja muu sisältö on helposti katsottavissa tv-ruudulla yhden kaukosäätimen avulla. Voit mutkattomasti vaihdella digiboksin mukana tulevien maksuttomien peruskanavien ja maksullisten sisältöjen välillä. Kanavapakettien suuri valikoima laajentaa viihdekattaustasi entisestään.

Tutustu tilattaviin kanavapaketteihin ja suoratoistopalveluihin

Tallenna lempiohjelmasi

Tallennuspalvelun avulla voit tallentaa ohjelmia kotimaisilta peruskanavilta ja katsoa ohjelmatallenteita Telia Play -palvelussa.

  Voit tallentaa ja katsoa ohjelmaa samaan aikaan
  Tallenna vaikka useita ohjelmia yhtä aikaa
  Ohjelma tallentuu alusta asti, vaikka se olisikin jo alkanut
  Rajattomasti tallennustilaa ja tallenteet säilyvät 3 kk

Monipuolinen kodin viihdekeskus

Telia Play -boksi tuo kaiken katsottavan televisioosi yhden kaukosäätimen avulla. Voit siirtyä hetkessä lempiohjelmiesi, huippu-urheilun tai suosikkisovellustesi pariin ja nauttia viihteestä huipputarkalla kuvanlaadulla. Digiboksin lisäpalveluna saat käyttöösi myös maksuttoman Telia Play -sovelluksen, jonka avulla suosikkisisällöt kulkevat aina mukanasi. Voit myös katsoa samaa sisältöä samanaikaisesti sekä boksilla että sovelluksella.

Lue lisää pienen boksin mahtavista ominaisuuksista

Tilaa Telia Play -boksi

Tilaa Telia Play -boksi

Telia Play -boksi ja Tallennuspalvelu
Tilaa digiboksi ja täydennä tilauksesi haluamillasi kanavapaketeilla: suosikkisarjat ja leffat sekä urheilua, kuten Liiga, Formula 1® ja huippujalkapalloa.
Etuhinta

Tai valitse edullinen yhdistelmäpaketti

Tilaa Telia Play -boksi ja Tallennuspalvelu sekä jokin alla mainituista kanavapaketeista valmiiksi paketoituun edulliseen yhteishintaan. Määräaikainen sopimus.

MTV Katsomo+ ja kanavapaketti viihde | 24,90 €/kk

MTV Katsomo+ ja kanavapaketti viihde sisältää suositut MTV-alkuperäissarjat sekä laajan kattauksen kotimaisia ja kansainvälisiä sarjoja, elokuvia ja lastenohjelmia. Sisältää myös MTV Katsomo -suoratoistopalvelun.

Telia Play + Tallennuspalvelu + MTV Katsomo+ ja kanavapaketti viihde

24,90 €/kk

+ 7,99 € toimitusmaksu. 12 kk määräaikainen sopimus, sopimuskauden kokonaishinta 306,79 €.
 
 
Hintatiedot:
 
Telia Play -boksi, Tallennuspalvelu ja MTV Katsomo+ ja kanavapaketti viihde yhteishintaan 24,90 €/kk 12 kk ajan. Telia Play -toimitusmaksu 7,99 € (norm. 30 €). Tilaus edellyttää 12 kk määräaikaista sopimusta Telia Play- sekä MTV Katsomo+ ja kanavapaketti viihde -palveluun. Sopimuskauden kokonaishinta 306,79 €. Hinta sisältää MTV Katsomo+ ja kanavapaketti viihde -palvelun, Tallennuspalvelun, Telia Play boksilla -palvelun sekä Telia Play -palvelun käyttöön tarvittavat laitteet. Telia Play -palvelu jatkuu 12 kk sopimuskauden jälkeen hintaan 13,90 €/kk, Tallennuspalvelu hintaan 6,50 €/kk ja MTV Katsomo+ ja kanavapaketti viihde hintaan 12,95 €/kk tai hinnaston mukaisin hinnoin, yhdessä 33,35 €/kk. Telia Play -palveluun kuuluvat laitteet ovat Telian omaisuutta. Suosittelemme, että suojaat laitteesi Telia Turvapaketti -palvelulla.
 
MTV Katsomo+ ja kanavapaketti viihde ja urheilu | 49,90 €/kk

MTV Katsomo+ ja kanavapaketti viihde ja urheilu sisältää kaikki Liiga-pelit suorana sekä runsaasti muuta urheilua, kuten jalkapallon Mestarien liiga ja rallin MM-sarja. Lisäksi laaja kattaus kotimaisia ja kansainvälisiä sarjoja, elokuvia sekä lastenohjelmia. Sisältää myös MTV Katsomo -suoratoistopalvelun.

Telia Play + Tallennuspalvelu + MTV Katsomo+ ja kanavapaketti viihde ja urheilu

49,90 €/kk

+ 7,99 € toimitusmaksu. 12 kk määräaikainen sopimus, sopimuskauden kokonaishinta 606,79 €.

Tilaa

Hintatiedot: 
 
Telia Play -boksi, Tallennuspalvelu ja MTV Katsomo+ ja kanavapaketti viihde ja urheilu yhteishintaan 49,90 €/kk 12 kk ajan. Telia Play -toimitusmaksu 7,99 € (norm. 30 €). Tilaus edellyttää 12 kk määräaikaista sopimusta Telia Play- sekä MTV Katsomo+ ja kanavapaketti viihde ja urheilu -palveluun. Sopimuskauden kokonaishinta 606,79 €. Hinta sisältää MTV Katsomo+ ja kanavapaketti viihde ja urheilu -palvelun, Tallennuspalvelun, Telia Play boksilla -palvelun sekä Telia Play -palvelun käyttöön tarvittavat laitteet. Telia Play -palvelu jatkuu 12 kk sopimuskauden jälkeen hintaan 13,90 €/kk, Tallennuspalvelu hintaan 6,50 €/kk ja MTV Katsomo+ ja kanavapaketti viihde ja urheilu hintaan 44,90 €/kk tai hinnaston mukaisin hinnoin, yhdessä 65,30 €/kk. Telia Play -palveluun kuuluvat laitteet ovat Telian omaisuutta. Suosittelemme, että suojaat laitteesi Telia Turvapaketti -palvelulla.
 
MTV Katsomo+ ja kanavapaketti + V film | 34,90 €/kk

MTV Katsomo+ ja kanavapaketti viihde sisältää suositut MTV-alkuperäissarjat sekä laajan kattauksen kotimaisia ja kansainvälisiä sarjoja, elokuvia ja lastenohjelmia. Sisältää myös MTV Katsomo -suoratoistopalvelun.

V film sisältää eri teemoihin keskittyviä elokuvakanavia, laadukkaat ja palkitut dokumentit, Disneyn lastenkanavat sekä ohjelmakirjaston.

Telia Play + Tallennuspalvelu + MTV Katsomo+ ja kanavapaketti + V film

34,90 €/kk

+ 7,99 € toimitusmaksu. 12 kk määräaikainen sopimus, sopimuskauden kokonaishinta 426,79 €.

Tilaa

Hintatiedot:
 
Telia Play -boksi, Tallennuspalvelu ja MTV Katsomo+ ja kanavapaketti + V film yhteishintaan 34,90 €/kk 12 kk ajan. Telia Play -toimitusmaksu 7,99 € (norm. 30 €). Tilaus edellyttää 12 kk määräaikaista sopimusta Telia Play- sekä MTV Katsomo+ ja kanavapaketti + V film -palveluun. Sopimuskauden kokonaishinta 426,79 €. Hinta sisältää MTV Katsomo+ ja kanavapaketti + V film -palvelun, Tallennuspalvelun, Telia Play boksilla -palvelun sekä Telia Play -palvelun käyttöön tarvittavat laitteet. Telia Play -palvelu jatkuu 12 kk sopimuskauden jälkeen hintaan 13,90 €/kk, Tallennuspalvelu hintaan 6,50 €/kk ja MTV Katsomo+ ja kanavapaketti + V film hintaan 24,90 €/kk tai hinnaston mukaisin hinnoin, yhdessä 45,30 €/kk. Telia Play -palveluun kuuluvat laitteet ovat Telian omaisuutta. Suosittelemme, että suojaat laitteesi Telia Turvapaketti -palvelulla.
 
MTV Katsomo+ Urheilu ja kanavapaketti + V premium | 79,90 €/kk

MTV Katsomo+ ja kanavapaketti viihde ja urheilu sisältää kaikki Liiga-pelit suorana sekä runsaasti muuta urheilua, kuten jalkapallon Mestarien liiga ja rallin MM-sarja. Lisäksi laaja kattaus kotimaisia ja kansainvälisiä sarjoja, elokuvia sekä lastenohjelmia. Sisältää myös MTV Katsomo -suoratoistopalvelun.

V premium -kanavapaketissa on tarjolla urheilun ystävälle maailman parhaita jääkiekko- ja jalkapalloliigoja, Formula 1 sekä paljon muuta huippu-urheilua. Viihdetarjonta sisältää uutuusleffoja pursuavat elokuvakanavat, laadukkaat dokumentit sekä Disneyn lastenkanavat.

Telia Play + Tallennuspalvelu + MTV Katsomo+ Urheilu ja kanavapaketti + V premium

79,90 €/kk

+ 7,99 € toimitusmaksu. 12 kk määräaikainen sopimus, sopimuskauden kokonaishinta 966,79 €.

Tilaa

Hintatiedot: 
 
Telia Play -boksi, Tallennuspalvelu ja MTV Katsomo+ Urheilu ja kanavapaketti + V premium yhteishintaan 79,90 €/kk 12 kk ajan. Telia Play -toimitusmaksu 7,99 € (norm. 30 €). Tilaus edellyttää 12 kk määräaikaista sopimusta Telia Play- sekä MTV Katsomo+ Urheilu ja kanavapaketti + V premium -palveluun. Sopimuskauden kokonaishinta 966,79 €. Hinta sisältää MTV Katsomo+ Urheilu ja kanavapaketti + V premium -palvelun, Tallennuspalvelun, Telia Play boksilla -palvelun sekä Telia Play -palvelun käyttöön tarvittavat laitteet. Telia Play -palvelu jatkuu 12 kk sopimuskauden jälkeen hintaan 13,90 €/kk, Tallennuspalvelu hintaan 6,50 €/kk ja MTV Katsomo+ Urheilu ja kanavapaketti + V premium hintaan 69,90 €/kk tai hinnaston mukaisin hinnoin, yhdessä 90,30 €/kk. Telia Play -palveluun kuuluvat laitteet ovat Telian omaisuutta. Suosittelemme, että suojaat laitteesi Telia Turvapaketti -palvelulla.
 
V premium | 49,90 €/kk

V premium -kanavapaketissa on tarjolla urheilun ystävälle maailman parhaita jääkiekko- ja jalkapalloliigoja, Formula 1 sekä paljon muuta huippu-urheilua. Viihdetarjonta sisältää uutuusleffoja pursuavat elokuvakanavat, laadukkaat dokumentit sekä Disneyn lastenkanavat.

Telia Play + Tallennuspalvelu + V premium

49,90 €/kk

+ 30 € toimitusmaksu. 12 kk määräaikainen sopimus, sopimuskauden kokonaishinta 628,80 €.

Tilaa

Hintatiedot: 
 
Telia Play -boksi + Tallennuspalvelu + V premium yhteishintaan 49,90 €/kk 12 kk ajan. Telia Play -laitteiden toimitusmaksu 30 € veloitetaan uusilta Ttelia Play -boksiasiakkailta. 12 kk määräaikainen sopimus Telia Play -palveluun. Tallennuspalvelu ja V premium -kanavapaketti toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella. Palvelut jatkuvat 12 kk sopimuskauden jälkeen toistaiseksi voimassa olevina, hinnaston mukaisilla hinnoilla. Sopimuskauden kokonaishinta uusille Telia Play -boksiasiakkaille 628,80 €.
 

Usein kysytyt kysymykset

Telia Play -boksi SDMC DV8919

 • Kattava määrä maksuttomia peruskanavia
 • V sport+ Suomi -kanava vapaasti katsottavissa toistaiseksi
 • Tilattavissa laaja valikoima kanavapaketteja ja suoratoistopalveluita 
 • Suosikkisovellukset valmiiksi asennettuina: 
  MTV Katsomo, Yle Areena, Netflix, Teksti-TV, YouTube, Spotify
 • Lisää sovelluksia ladattavissa Google Play -kaupasta 
 • Elokuvavuokraamo suoraan televisioruudulla
 • Tallenna lempiohjelmiasi kotimaisilta peruskanavilta Tallennuspalvelun avulla.
 • Äänihaku, jolla haet suosikkisisältöjäsi hetkessä.
 • Sisäänrakennettu Chromecast
 • Valmius näyttää UHD-laatuista kuvaa
 • Erittäin pienikokoinen ja tyylikäs ulkomuoto
 • Mukana bluetooth-kaukosäädin, jolla ohjaat myös televisiotasi.
 • Toimii millä tahansa nettiyhteydellä – ota mukaasi vaikka mökille.
 • Suosikkisisällöt kulkevat mukanasi myös maksuttomalla Telia Play -sovelluksella.

Telia Play -boksin peruskanavat

 • Yle TV1
 • Yle TV2
 • MTV3*
 • Nelonen*
 • Yle Teema & Fem
 • MTV Sub*
 • TV5*
 • Liv*
 • Jim*
 • Kutonen*
 • TLC
 • STAR Channel
 • MTV Ava*
 • Hero*
 • Frii
 • DEED
 • National Geographic
 • TV7
 • Himlen TV7
 • France 24
 • onniTV
 • MTV Urheilu 3
 • MTV Viihde

* Kanava näkyy vain Telian nettiliittymällä. Muiden operaattorien yhteyksillä katselu onnistuu Tallennuspalvelun avulla.

V sport+ Suomi

V sport+ Suomi -kanava on vapaasti katsottavissa toistaiseksi kaikille Telia Play -boksi- ja kaapelikorttiasiakkaille sekä Telia Play -sovelluksessa niille, joilla on tilattuna jokin kanavapaketti tai Tallennuspalvelu.

V sport+ Suomi on talviurheilun ykköskanava, joka esittää monipuolisesti myös muuta urheilua. Kanavalla nähdään kilpailuja mm. maastohiihdon, alppihiihdon ja mäkihypyn maailmancupeista. Lisäksi valikoituja otteluita jalkapallon Valioliigasta, Bundesliigasta, jääkiekon NHL:stä sekä paljon muuta huippu-urheilua.

Telia Play -boksi ja Tallennuspalvelu

Telia Play -boksi tarjoaa parhaan katselukokemuksen televisiosta huipputarkalla kuvanlaadulla. Löydät kaikki katsottavat samasta paikasta yhden kaukosäätimen avulla. Telia Play -boksi Android TV -käyttöjärjestelmällä toimii millä tahansa nettiyhteydellä. Tilaukseen kuuluvalla mobiilisovelluksella voit katsoa digiboksille tilaamiasi sisältöjä sekä hallinnoida tallennuksia missä ja milloin vain.

Tallennuspalvelun avulla voit tallentaa lempiohjelmiasi kotimaisilta peruskanavilta ja katsoa niitä silloin kun sinulle sopiii. Voit myös tallentaa ja katsoa ohjelmaa samaan aikaan. Käytössäsi on rajattomasti tallennustilaa ja tallenteet ovat katsottavissa 3 kk.

14,90 €/kk

+ 7,99 € laitteiden toimitusmaksu. Telia Play -boksi ja Tallennuspalvelu 12 kk määräaikainen sopimus, kokonaishinta 186,79 €.

Tilaa

Hintatiedot:
 
Telia Play -boksi ja Tallennuspalvelu yhteishintaan 14,90 €/kk 12 kk ajan. Telia Play -toimitusmaksu 7,99 € (norm. 30 €). Tilaus edellyttää 12 kk määräaikaista sopimusta Telia Play -palveluun. Sopimuskauden kokonaishinta 186,79 €. Hinta sisältää Tallennuspalvelun ja Telia Play boksilla -palvelun sekä Telia Play -palvelun käyttöön tarvittavat laitteet. Telia Play -palvelu jatkuu 12 kk sopimuskauden jälkeen hintaan 13,90 €/kk ja Tallennuspalvelu hintaan 6,50 €/kk tai hinnaston mukaisin hinnoin, yhdessä 20,40 €/kk. Telia Play -palveluun kuuluvat laitteet ovat Telian omaisuutta. Suosittelemme, että suojaat laitteesi Telia Turvapaketti -palvelulla.

Lataa Telia Play -sovellus

Voit ladata sovelluksen puhelimesi tai tablettisi sovelluskaupasta: 

Button textButton text

Telia TV digiboksin ostajalle 30 € etuseteli

Ajalla 17.6. – 25.7.2022 tarjotaan uuden Telia TV digiboksin ostajalle 30 € arvoinen etuseteli Telia Kauppoihin. Etusetelin 30€ alennuksen voi hyödyntää vähintään 50€ kertaostoksesta Telia Kaupoissa tehtyihin ostoksiin, ostettaessa laitteita tai lisätarvikkeita. Yksi etuseteli per ostos. Etuseteleitä ei voi vaihtaa rahaksi eikä käyttämätöntä etuseteliä hyvitetä. Etuseteli toimitetaan digiboksin mukana. Etuseteli on voimassa voimassa 17.6-31.8.2022 vain Telia Kaupoissa.