Nauti Formula 1 suorina lähetyksinä

Kaikki vauhdikkaat F1-lähetykset näet suorana vain C Morella.

Formula 1 livenä C Morella

Historiallisesti poikkeuksellisen F1-kauden 2020 lähetykset näet suorana alusta loppuun C Moren urheilukanavilla Niki Juuselan selostamana. Moottorit startattiin 5.7. Itävallassa ajetulla tupla-osakilpailulla peräkkäisinä viikonloppuina. Tällä kaudella ajetaan 15–18 osakilpailua ja mestaruustaistossa nähdään 20 kuljettajaa, joiden joukossa on myös kaksi suomalaista.

Valtteri Bottas janoaa ensimmäistä mestaruuttaan, jääden viime kaudella toiseksi. Kimi Räikkösestä saattaa puolestaan tulla tällä kaudella historian eniten Formula 1 GP:itä ajanut kuljettaja. Hallitseva kuljettajien maailmanmestari on Mercedeksellä ajava Lewis Hamilton, joka tällä kaudella havittelee Michael Schumacherin hallussa pitämää, maagista seitsemän maailmanmestaruuden rajapyykkiä.

Katso F1-kauden 2019 pistetaulukko ja tulokset

Loppuvuoden 2020 f1-kalenteri

 • 30.8. Belgian GP
 • 6.9. Italian GP (Monza)
 • 13.9. Italian GP (Mugello)
 • 27.9. Venäjän GP
 • 11.10. Saksan GP
 • 25.10. Portugalin GP
 • 1.11. Emilia Romagnan GP (Imola)
 • 15.11. Turkin GP
 • 29.11. Bahrainin GP
 • 6.12. Bahrainin GP
 • 13.12. Abu Dhabin GP

Tilaa F1-kanavapaketti

Varmista itsellesi eturivin paikka Formula 1 -kaudelle 2020 ja tilaa nyt sinulle sopivin kanavapaketti. Alla mainitut paketit sisältävät C Moren urheilukanavat, jotka välittävät kaikki ajotapahtumat aina vapaista harjoituksista itse osakilpailuun asti. Voit katsoa formulat netissä osoitteessa tv.telia.fi tai Telia TV sovellukselta tai televisioruudulta.

284-c-more-total
C More Total
Kaikki urheilu ja viihde, kuten F1, Mestarien liiga ja MM-jääkiekko, elokuvat ja sarjat sekä lastenohjelmat.
282-c-more-sport
C More Sport
Suorat F1-lähetykset, Mestarien liiga, La Liga, MM-jääkiekko ja paljon muuta urheilua.
Etuhinta
281-v-sport---c-more-sport
V sport + C More Sport
Urheilufanin unelmapaketissa F1, Valioliiga, Mestarien liiga, NHL, golfia, yleisurheilua ja paljon muuta.
Etuhinta

Tuetut laitteet

Televisio

Telia TV:seen tilaamiasi kanavapaketteja voit katsoa monella eri tapaa suoraan television ruudulta – Telia TV digiboksilla, kaapelikortilla tai Chromecastin ja Apple TV:n avulla. Mikäli haluat katsoa tilaamiasi sisältöjä televisiostasi parhaalla, jopa 4K UHD-kuvanlaadulla, paras vaihtoehto on Telia TV digiboksi.

Puhelimet ja tabletit

Telia TV:seen tilaamiasi kanavapaketteja voit katsoa missä ja milloin vain Telia TV sovelluksen avulla, mukaan lukien kaikki EU-maat. Sovellus toimii yleisimmissä älypuhelimissa, tableteissa ja tietokoneissa. Sovelluksen lisäksi voit katsoa tilaamiasi sisältöjä palvelun selainversiosta osoitteessa tv.telia.fi, jonne voit kirjautua samoilla tunnuksilla, joita käytät Telia TV sovelluksessa.

Tarkat laitevaatimukset
Lue lisää TeliaTV sovelluksesta
Kirjaudu Telia TV:n selainversioon

Tietokone

Kaikki kanavapaketit, jotka olet tilannut Telia TV -palveluun, ovat katsottavissa myös Telia TV:n selainversiossa osoitteessa tv.telia.fi. Palveluun kirjaudutaan Telia TV sovelluksen käyttäjätunnuksilla.

Kirjaudu Telia TV:n selainversioon

Chromecast ja Apple TV

Näiden maksullisten lisälaitteiden avulla voit peilata Telia TV sovelluksen kuvan mobiililaitteesta tai tietokoneelta suoraan TV-ruudulle. Kuvanlaatu ja toimintavarmuus riippuvat siitä, kuinka nopea netti sinulla on käytössäsi siinä laitteessa, josta peilaat kuvaa. Lisäksi mitä lähempänä peilaava laite on televisiotasi, sitä parempi.

Tutustu Chromecastiin
Tutustu Apple TV:seen

Telia TV digiboksi

Telia TV digiboksi mahdollistaa ylivoimaisesti helpoimman katselukokemuksen suoraan kotisohvalta kaikkein tarkimmalla kuvanlaadulla. Digiboksi on erillinen lisälaite, joka on hyvin yksinkertaista liittää televisioon kiinni, jonka jälkeen voit selata digiboksiin kuuluvia peruskanavia ja erikseen tilattavia maksullisia kanavapaketteja helposti kaukosäätimellä.

Digiboksin voi tilata joko sellaisenaan (toimii kaikkien operaattorien liittymillä) tai etuhintaan yhdessä Telian laajakaistan kanssa, mikäli sinulla on palveluun yhteensopiva Telian laajakaistasaatavuus. Digiboksin kautta katsottavien maksuttomien peruskanavien ja lisämaksusta tilattavien kanavapakettien määrä on laajempi, mikäli tilaat sen yhdessä Telian laajakaistan kanssa.

Telia TV digiboksi

Yleinen digiboksin esittelysivu
Tarkka palvelu- ja hintakuvaus
Digiboksin käyttöönotto ja asennus

Telia TV digiboksi laajakaistalla

Yleinen digiboksin esittelysivu
Tarkka palvelu- ja hintakuvaus
Digiboksin käyttöönotto ja asennus

Kaapeli-TV

Telian kaapeli-TV-palvelu koostuu kahdesta osasta: maksuttomista peruskanavista ja kattavasta maksullisesta kanavapakettitarjonnasta. Jos taloyhtiösi tai kiinteistösi on Telian kaapeliverkossa, sinulla on käytössäsi lukuisia maksuttomia TV-kanavia. Tarvitset vain television ja kaapeliverkossa toimivan digivastaanottimen (eli DVB-C-digisovittimen). Kanavapakettien tilaamiseen tarvitset lisäksi Telia TV kaapelikortin sekä korttipaikallisen digivastaanottimen tai kortinlukijan.

Lue lisää kaapeli-TV:stä  
Tarkka palvelu- ja hintakuvaus