Cartoon Network

Cartoon Network on lasten ja nuorten suosikkipiirrettyjen kanava, josta löydät yhden maailman laajimmista valikoimista eri piirrettyjä. Cartoon Network -kanavalla seikkailevat suositut piirrettyhahmot kuten pirtsakat Tehotytöt, sliipattu Johnny Bravo sekä monet muut.

Tutustu valikoimaan

Valitsemasi sisältö: Cartoon Network

HBO Max
HBO Max -suoratoistopalvelu tarjoaa suosittuja elokuvia, hätkähdyttäviä tarinoita laatusarjojen parissa, unohtumattomia klassikoita sekä runsaasti lastensisältöä.
121-v-film
V film
Hyvä valinta sinulle, joka rakastat viihdettä, elokuvia ja dokumentteja.
Etuhinta
123-v-premium
V premium
Valtavasti urheilua, kuten Formula 1®, Valioliiga, NHL, CHL ja golfia. Lisäksi huippuviihdettä elokuvien, dokumenttien ja lastenkanavien parissa.
Etuhinta
488-mtv-katsomo--ja-kanavapaketti---v-film
MTV Katsomo+ ja kanavapaketti + V film
Kaikki MTV Katsomon ja V filmin viihdetarjonta: elokuvia, sarjoja, realityä, dokumentteja, MTV-alkuperäissarjat sekä lastenohjelmia.
487-mtv-katsomo--urheilu-ja-kanavapaketti---v-premium
MTV Katsomo+ Urheilu ja kanavapaketti + V premium
Kaikki Liiga-pelit, Formula 1, Mestarien liiga, Valioliiga, MM-ralli, NHL, NFL ja valtavasti muuta urheilua sekä laatusarjoja, elokuvia, dokumentteja ja lastenohjelmia.
26-lasten-paketti
Lasten paketti
Kaikki lasten suosikkiohjelmat yhdessä paketissa!

Suositut Cartoon Network -ohjelmat

Cartoon Network on yhdysvaltalainen animaatioihin keskittynyt kaapelitelevisiokanava, joka näyttää täydet 24 tuntia animaatiosarjoja päivittäin. Cartoon Network on lasten ja nuorten suosikkipiirrettyjen koti. Cartoon Network -kanavan ohjelmat on tekstitetty tai puhuttu englanniksi tai ruotsiksi.

Cartoon Network -kanavalta löydät suositut piirretyt kuten Tehotytöt, Teen Titans Go!, Johnny Bravo sekä Justice League Action. Pirtsakan pippuriset Tehotytöt eivät juuri esittelyjä kaipaa, ja koomisesta tilanteesta toiseen koheltava, muskeleitaan pullisteleva ja komealla Elvis-tukalla varustettu Johnny Bravo saa varttuneemmatkin katsojat kipristelemään naurusta. Mikä on oma suosikkisi Cartoon Network -ohjelmista?

Näin katsot Cartoon Network -kanavaa

Tilaa viihdettä koko perheelle! Cartoon Network -kanavaa voit katsoa tilaamalla kanavaa näyttävän kanavapaketin. Katso myös mobiililaitteella Telia Play -sovelluksen kautta. 

Löydät Cartoon Network -kanavan mm. seuraavista kanavapaketeista: V film, V premium ja Lasten paketti. Cartoon Network -kanavan lisäksi nämä kanavapaketit sisältävät runsaasti myös muita mielenkiintoisia kanavia viihteestä urheiluun.