Eurosport-kanavat

Televisiokanavat Eurosport 1 ja Eurosport 2 tarjoavat monipuolisesti urheiluohjelmia kotisohville, kuten snookeria, tennistä, pyöräilyä ja talvilajeja.

Tutustu valikoimaan

Valitsemasi sisältö: Eurosport

discovery+ Sport
Eurosportin huippu-urheilua ja mm. leijonakiekkoa, suoria tv- ja urheilukanavia sekä tuhansia tunteja viihdettä discovery+-palvelussa.
24-discovery
Discovery
Monipuolisten dokkareiden lisäksi paketissa on myös urheilua Eurosportin kanavilla.

Urheilujuhlaa Eurosportilla

Nauti monipuolisesta tarjonnasta urheilulähetyksiä, ja luo kisakatsomo kotiisi Eurosportin avulla! Eurosport-kanavien ohjelmistoon kuuluu muun muassa olympialaiset, snookeria, tennistä, pyöräilyä ja hiihtolajeja.

Näet Eurosport 1- ja Eurosport 2 -kanavat tilaamalla Discovery-kanavapaketin Telia Play -palveluun. Paketista löydät myös paljon muuta mielenkiintoista katsottavaa. Discovery pitää sisällään Eurosport-kanavien lisäksi mielenkiintoiset kanavat Discovery Channel, Discovery Science ja Animal Planet. Eurosport-kanavien ajankohtaiset ohjelmatiedot kertoo TV-opas.

Discovery+-suoratoistopalvelu näyttää Eurosportin huippu-urheilun lisäksi mm. olympialaiset, leijonakiekkoa ja golfin PGA Touria. Palvelusta voit katsoa myös valtavasti kotimaisia ja kansainvälisiä sarjoja, realitya ja dokumentteja kaikilta Discoveryn kanavilta.

Kun kodin kanavapaketit on valittu ja urheilutarjonta on päivitetty, olisiko aika päivittää myös kodin yhteydet ajan tasalle? Nosta kodin kiinteä laajakaista uusiin nopeuksiin, nappaa mökille mukaan mobiililaajakaista ja päivitä puhelinliittymäsi rajattomaksi. Saat meiltä myös käytännölliset prepaid-liittymät. Samalla kannattaa päivittää myös televisionkatselutarvikkeet ajan tasalle. Verkkokaupastamme löydät tunnettujen valmistajien televisiot sekä soundbar-kaiuttimet.