Eurosport-kanavat

Televisiokanavat Eurosport 1 ja Eurosport 2 tarjoavat monipuolisesti urheiluohjelmia kotisohville, kuten snookeria, tennistä, pyöräilyä ja talvilajeja.

Tutustu valikoimaan

Valitsemasi sisältö: Eurosport

discovery+ Sport
Eurosportin urheilua sekä mm. MotoGP, leijonakiekko ja valtavasti viihdettä sekä TV- ja urheilukanavat suorana discovery+-palvelussa.
24-discovery
Discovery
Monipuolisten dokkareiden lisäksi paketissa on myös urheilua Eurosportin kanavilla.
241-mix-m
Mix M
Valitse vapaasti 10 kanavaa yli 60 kanavan joukosta.
243-mix-s
Mix S
Valitse vapaasti 6 kanavaa noin 30 kanavan joukosta.
23-surf
Surf
Valtavasti kanavia ja katsottavaa koko suvulle vauvasta vaariin.

Urheilujuhlaa Eurosportilla

Nauti monipuolisesta tarjonnasta urheilulähetyksiä, ja luo kisakatsomo kotiisi Eurosportin avulla! Eurosport-kanavien ohjelmistoon kuuluu muun muassa olympialaiset, snookeria, tennistä, pyöräilyä ja hiihtolajeja.

Näet Eurosport 1 ja Eurosport 2 -kanavat tilaamalla joko Discovery-, Mix- tai Surf-kanavapaketin Telia TV:seen. Näistä kanavapaketeista löydät myös paljon muuta mielenkiintoista katsottavaa. Esimerkiksi Discovery-kanavapaketti pitää sisällään mielenkiintoiset kanavat Discovery Channel, Discovery Science ja Animal Planet. Eurosport-kanavien ajankohtaiset ohjelmatiedot kertoo TV-opas.

Discovery+-suoratoistopalvelu näyttää Eurosportin huippu-urheilun lisäksi mm. olympialaiset, MotoGP:n, leijonakiekkoa ja golfin PGA Tour. Palvelusta voit katsoa myös valtavasti kotimaisia ja kansainvälisiä sarjoja, realitya ja dokumentteja kaikilta Discoveryn kanavilta.

Kun kodin kanavapaketit on valittu ja urheilutarjonta on päivitetty, olisiko aika päivittää myös kodin yhteydet ajan tasalle? Nosta kodin kiinteä laajakaista uusiin nopeuksiin, nappaa mökille mukaan mobiililaajakaista ja päivitä puhelinliittymäsi rajattomaksi. Saat meiltä myös käytännölliset prepaid-liittymät. Samalla kannattaa päivittää myös televisionkatselutarvikkeet ajan tasalle. Verkkokaupastamme löydät tunnettujen valmistajien televisiot sekä soundbar-kaiuttimet.