Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Eurosport-kanavat

Televisiokanavat Eurosport 1 ja Eurosport 2 tarjoavat monipuolisesti urheiluohjelmia kotisohville, kuten snookeria, tennistä, pyöräilyä ja talvilajeja.

Tutustu kanavapaketteihin

Kanavapaketit aiheesta Eurosport

24-discovery
Discovery
Monipuolisten dokkareiden lisäksi paketissa on myös urheilua Eurosportin kanavilla.
241-mix-m
Mix M
Valitse vapaasti 10 kanavaa yli 60 kanavan joukosta.
243-mix-s
Mix S
Valitse vapaasti 6 kanavaa noin 30 kanavan joukosta.
23-surf
Surf
Valtavasti kanavia ja katsottavaa koko suvulle vauvasta vaariin.

urheilujuhlaa Eurosportilla

Nauti monipuolisesta tarjonnasta urheilulähetyksiä, ja luo kisakatsomo kotiisi Eurosportin avulla! Eurosport-kanavien ohjelmistoon kuuluu muun muassa Tokion olympialaiset 2020snookeriatennistä, pyöräilyä ja hiihtolajeja.

Näet Eurosport 1 ja Eurosport 2 -kanavat tilaamalla joko Discovery-, Mix- tai Surf-kanavapaketin. Näistä kanavapaketeista löydät myös paljon muuta mielenkiintoista katsottavaa. Esimerkiksi Discovery-kanavapaketti pitää sisällään mielenkiintoiset kanavat Discovery Channel, Discovery Science ja Animal Planet. Eurosport-kanavien ajankohtaiset ohjelmatiedot kertoo TV-opas.

Kun kodin kanavapaketit on valittu ja urheilutarjonta on päivitetty, olisiko aika päivittää myös kodin yhteydet ajan tasalle? Nosta kodin kiinteä laajakaista uusiin nopeuksiin, nappaa mökille mukaan mobiililaajakaista ja päivitä puhelinliittymäsi rajattomaksi. Saat meiltä myös käytännölliset prepaid-liittymät. Samalla kannattaa päivittää myös televisionkatselutarvikkeet ajan tasalle. Verkkokaupastamme löydät tunnettujen valmistajien televisiot sekä soundbar-kaiuttimet.