Telia Playn käyttöönotto

Katso ohjeet, joiden avulla otat Telia Play -sovelluksen, Telia Play -boksin tai kaapelikortin käyttöön nopeasti ja vaivattomasti.

Valitse laitteesi ja seuraa ohjeita

Telia Play -sovellus
  1. Tilattuasi Telia Play -sovelluksen, saat salasanan tekstiviestillä muutaman minuutin kuluessa. Käyttäjätunnus on sähköpostiosoitteesi. Älä yritä kirjautua esimerkiksi pankkitunnuksilla.
  2. Lataa Telia Play -sovellus AppStoresta tai Google Play -kaupasta, tai katso selaimen kautta osoitteessa teliaplay.fi
  3. Kirjaudu palveluun tunnuksillasi. Jos olet unohtanut tunnuksesi, saat tilattua uudet teliaplay.fi-sivun Kirjaudu-ikkunan kohdasta "Unohditko salasanasi tai käyttäjätunnuksesi?".

Katso tarkat ohjeet

Telia Play -boksi
  1. Kytke digiboksi televisioosi ja varmista että laite on päällä. Tarkat ohjeet löydät laitteen mukana tulleesta asennusoppaasta.
  2. Digiboksi tarvitsee toimiakseen nettiyhteyden. Yhdistä digiboksi verkkoon.
  3. Jos käynnistät digiboksia ensimmäistä kertaa, laite alkaa ladata ohjelmistoa. Tämä saattaa kestää muutamia minuutteja.
  4. Kirjaudu sisään Telia Play -tunnuksillasi. Olet saanut tunnukset tekstiviestillä tai sähköpostilla. Jos olet unohtanut tunnuksesi tai salasanan, saat tilattua uudet teliaplay.fi-sivun Kirjaudu-ikkunan kohdasta "Unohditko salasanasi tai käyttäjätunnuksesi?".

Katso tarkat ohjeet

Telian kaapelikortti

Huomioithan, että tarvitset ohjelmien katsomiseen Cable HD Ready -laitteet.

  1. Linkitä kaapelikortti televisiosi kortinlukijaan tai digiboksiin, jotta saat kanavat näkyviin. Voit tehdä linkityksen kirjautumalla Minun Teliaan tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.
  2. Aseta kaapelikortti television tai digiboksin kortinlukijaan. 
  3. Kanavat lähtevät näkymään 15–30 minuutin kuluessa kortin asettamisesta. Käynnistä tarvittaessa laitteet uudelleen.

Katso tarkat ohjeet

Telian liittymä

Kaipaatko lisäapua?

Autamme käyttöönottoon liittyvissä kysymyksissä tai ongelmissa mielellämme puhelimitse. Tarvittaessa voit myös tilata asennuspalvelun kotiisi (79 € + Helpin matkan osuus).

  0600 10 100

2,50 €/puhelu + 2,50 €/alkava min + mpm/pvm, jonotusajalta mpm/pvm, ma–pe 8–20, la 9–16.30.

Tilaa asennus

Telia Play tarjoaa parasta viihdettä

Telia Play -palvelusta näet parhaat sarjat ja uusimmat elokuvat sekä runsaasti ohjelmaa urheilun ystäville. Tutustu tarkemmin vaikkapa MTV Katsomon suosittuihin kanavapaketteihin. MTV Katsomon urheilutarjonnassa on mm. runsaasti huippujalkapalloa, kuten Mestarien liiga ja Espanjan La Liga sekä jääkiekon Liiga ja rallin MM-sarja. Suoratoistopalvelu SkyShowtime tarjoaa myös valtavasti katseltavaa koko perheelle.