Avarra maailmaasi Discoveryn huippudokkareilla

Dokumenttisarjojen ja upeiden luonto-ohjelmien lisäksi Discovery-paketissa myös monipuolisesti urheilua Eurosportin kanavilla.

Viihdy Discoveryn ohjelmien parissa

Heittäydy elämysten maailmaan Discoveryn kanavilla. Discovery-kanavapaketti sisältää runsaasti huippudokumentteja, historiaa, kulttuuria, tosielämän tarinoita, rikoksia, tutkimusta ja mysteerejä. Esimerkiksi Discovery Channel -kanava tarjoaa laadukkaita ja ajankohtaisia tv-ohjelmia sekä kansainvälisiä sarjoja suomeksi selostettuina tai tekstitettyinä. Lisäksi Discovery-paketissa on myös kattavasti urheilua Eurosport 1- ja Eurosport 2 -kanavilla.

Tutustu myös Max-tuotteisiin, joilla näet Discoveryn ja Eurosport-kanavien sisältöjen lisäksi myös HBO:n laadukkaat sarjat ja elokuvat. Katso ohjelmia Max-suoratoistopalvelussa tai Telia Playssa.

Tilaa Discovery-kanavapaketti

Kanavien katseluun tarvitset Telia Play -boksin tai kaapelikortin. Ei määräaikaisuutta, tilaa vaikka kuukaudeksi kerrallaan.

Katso viikon TV-ohjelmat

Palvelu ei valitettavasti ole tällä hetkellä toiminnassa.

Näin katsot

Onko sinulla jo Telia Play -boksi tai kaapelikortti?
Tilaa kanavapaketteja Minun Teliasta

Discovery Suomi tuo tarinat luoksesi

Viihdy, opi, inspiroidu – Discovery Suomi on avaimesi uusiin maailmoihin sekä lukemattomiin tarinoihin! Discoveryn kanavilta löydät huippudokumentteja, tarinoita eläinmaailmasta sekä viihdyttäviä sarjoja. Tutustu Discovery-kanaviin, ja löydä oma suosikkisi!

Discovery Channel -kanava tarjoaa tosielämän tarinoita ja monipuolista realitya. Animal Planet puolestaan ei juuri esittelyjä kaipaa. Kukapa ei tuntisi tätä kanavaa, joka on kuuluisa laadukkaista eläinaiheisista dokumenteistaan, jotka ovat yhtä aikaa sekä koskettavia, kiehtovia, viihdyttäviä että opettavaisia. Investigation Discovery -kanava tarjoaa tosielämän rikostarinoita. Kanavan dokumentit pureutuvat kinkkisiin rikostapauksiin sekä kiinnostaviin mysteereihin. Discovery Science puolestaan on keskittynyt tarjoamaan vuorokauden ympäri ohjelmaa, jossa tutustutaan tieteen ja tekniikan kiehtovaan maailmaan.

Nauti myös laajasta kattauksesta urheilua Discovery-kanavapaketissa. Eurosportin kanavilta näet urheiluohjelmaa moneen makuun. Snooker, tennis ja pyöräily sekä monet suurkisat, kuten olympialaiset, kuuluvat Eurosportin monipuoliseen ohjelmistoon.

Kannattaa tutustua myös Max-tuotteisiimme – voit katsoa Discoveryn ja HBO:n sisältöjä Max-suoratoistopalvelussa missä ja milloin haluat. Palveluun sisältyy mm. valtavasti kotimaista ja kansainvälistä viihdettä, realitya ja dokumentteja sekä HBO- ja discovery+-alkuperäissarjoja. Palvelussa voit nähdä lisäksi Discoveryn urheilua, kuten snookeria, tennistä, golfia, Pariisin kesäolympialaiset 2024 ja leijonakiekkoa.

Valikoimassamme on myös paljon muita kanavapakettejaTV-opas-sivulta näet kaikkien maksukanavien sekä ilmaiskanavien ajankohtaiset ohjelmatiedot.

Kun kodin kanavapaketit on valittu ja viihdetarjonta on päivitetty, olisiko aika päivittää myös kodin yhteydet ajan tasalle? Päivitä kodin kiinteä laajakaista nopeaksi, nappaa mökille mukaan mobiilinetti ja muuta puhelinliittymäsi rajattomaksi. Saat meiltä myös näppärät prepaidit.