Telia TV on nyt Telia Play! Lue lisää

Katso sisältöjä mobiilissa

Voit katsoa useita Telia Play -boksin tai kaapelikortin sisältöjä maksutta Telia Play -sovelluksessa tai tietokoneella osoitteessa www.teliaplay.fi.

Näin saat kanavapakettisi myös sovellukseen

Telia Play -boksi

Jos käytössäsi on Telia Play -boksi -palvelu (esim. uusin digiboksimalli SDMC DV8919), näet kaikki digiboksillesi tilatut sisällöt automaattisesti maksutta myös Telia Play -sovelluksessa.

Pääset kirjautumaan samoilla Telia Play -boksin tunnuksilla Telia Play -sovellukseen tai nettiselaimella osoitteessa teliaplay.fi. Jos käyttäjätunnuksesi tai salasanasi on hukassa, löydät tähän ohjeet asiakastuestamme.

Telia Play -boksi laajakaistalla ja kaapelikortti (tarkempi ohjeistus alla)

Jos käytössäsi on Telia Play -boksi laajakaistalla -palvelu (digiboksi ja Telian kiinteä laajakaista yhdessä) tai Telian kaapelikortti, voit katsoa useimpia tilaamiasi kanavia maksutta myös Telia Play -sovelluksessa. Tilaa sisällöt sovellukseen kanavapaketin tapaan alla olevien ohjeiden mukaisesti.

Kaapelikortille kuuluvat lisäkanavat C More Max 2, MTV Viihde, Travel Channel ja Eurosport 1 saat myös katsottavaksi Telia Play -sovellukseen samoja ohjeita seuraten. 

Kaapelikortin lisäkanavat Telia Play -sovelluksessa

  • C More Max 2
  • MTV Viihde
  • Travel Channel
  • Eurosport 1 

Lataa Telia Play -sovellus

Voit ladata sovelluksen puhelimesi tai tablettisi sovelluskaupasta: 

Button textButton text

Tietokoneella suuntaa osoitteeseen teliaplay.fi ja valitse "Kirjaudu".

tarkista yhteensopivuus