Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Parhaimmat lastenohjelmat

Kaikki suosituimmat lastenohjelmat, piirretyt ja elokuvat löydät Telia TV:stä. Sovelluksella ne kulkevat mukana myös kätevästi reissussa.

Viihdettä pienille ja vähän isommillekin

Lasten elokuvat, piirretyt ja muut suosikit, uudet ja vanhat lastenohjelmat – Telia TV tarjoilee monipuolisesti ajanvietettä koko perheelle vuoden ympäri. Lastenkanavien ohjelmisto on pääosin suomeksi puhuttu tai tekstitetty.

Ja mikä parasta, lastenohjelmat ovat mukana milloin ja missä vain – niitä voi katsoa kätevästi netissä läppärillä, tabletilla ja puhelimella. Telia TV sovelluksen kautta ohjelmat kulkevat kätevästi mukana jopa EU-maissa reissatessa. Chromecastilla tai Apple TV:llä siirrät sisällöt myös TV-ruudulle.

TUTUSTU KANAVAPAKETTEIHIN

lasten elokuvat

Telia TV:n leffavuokraamon huikean laajasta valikoimasta löydät paljon leffoja myös lapsille ja koko perheelle. Leffat alk. 3 €.

Tutustu Vuokraamoon

Joko sinulla on Telia TV -sovellus?

Maksuttomalla Telia TV sovelluksella lasten suosikkiohjelmatkin kulkevat sovelluksen mukana myös EU-maissa reissatessasi.

lastenohjelmat kaiken ikäisille

Löydät hauskoja ja opettavaisia lastenohjelmia HBO NordicC More ja Lasten paketti -kanavapaketeistamme.

Lapsille suunnattu HBO Nordicin Toonix -ohjelmakirjasto tarjoaa paljon viihdyttäviä piirrettyjä, sarjoja, animaatioita sekä lastenelokuvia. C More -kanavapaketista puolestaan löydät lasten ikioman kanavan C More Juniori, joka näyttää lastenohjelmaa perheen pienimmille sekä jo varttuneemmille lapsille. 

Lasten paketista puolestaan löydät monipuoliset lastenkanavat, kuten esimerkiksi Disney Channel, Disney XD, Disney Junior, Nick Jr. sekä Cartoon Network.

Tutustu myös muihin kanavapaketteihimmeTV-ohjelmat-sivulta puolestaan näet kaikkien maksukanavien sekä ilmaiskanavien ajankohtaiset ohjelmatiedot.

Kun kodin viihdetarjonta on päivitetty, olisiko aika päivittää myös kodin yhteydet? Päivitä kodin laajakaista nopeaksi, nappaa mökille mukaan näppärä mobiililaajakaista ja muuta puhelinliittymäsi rajattomaksi. Saat meiltä myös prepaid-liittymät.