Parhaat lastenohjelmat

Kaikki suosituimmat lastenohjelmat, piirretyt ja elokuvat löydät Telia Play -palvelusta. Sovelluksella lastenkanavat kulkevat mukana myös kätevästi reissussa.

Verrattomat lastenkanavat

Lasten elokuvat, piirretyt ja muut suosikit, uudet ja vanhat lastenohjelmat – Telia Play tarjoilee monipuolisesti ajanvietettä koko perheelle vuoden ympäri. Lastenkanavien ohjelmisto on pääosin suomeksi puhuttu tai tekstitetty ja tarjoaa katsottavaa aina teinistä perheen pienimmälle.

Ja mikä parasta, tylsät automatkat ja puuduttavat sukulaisvierailut sujuvat kuin leikkiä vaan – Telia Play -sovelluksella lasten suosikit kulkevat mukana milloin ja missä vain. 

Lastenkanavilla lapsia viihdyttävät esimerkiksi Muumilaakson tarinoita, Paavo PesusieniRyhmä Hau, Pipsa Possu ja Tom & Jerry sekä monet muut klassikot ja uutuudet.

Lastenohjelmia löydät näistä kanavapaketeista

26-lasten-paketti
Lasten paketti
Kaikki lasten suosikkiohjelmat yhdessä paketissa!
25-c-more
C More
Viihdepaketissa suositut kotimaiset ja kansainväliset sarjat, runsaasti elokuvia ja ikioma kanava lapsille.
Kokeile maksutta
366-skyshowtime
SkyShowtime
SkyShowtime-suoratoistopalvelu sisältää uusia sarjoja ja elokuvia yksinoikeudella, lasten ja koko perheen viihdettä, tosielämän tarinoita ja dokumentteja sekä kaikkien aikojen suosikkeja.
Kokeile maksutta
121-v-film
V film
Hyvä valinta sinulle, joka rakastat viihdettä, elokuvia ja dokumentteja.
Etuhinta
Telia TV

Lasten elokuvat

Telia Playn leffavuokraamon huikean laajasta valikoimasta löydät paljon leffoja myös lapsille ja koko perheelle.

Tutustu Vuokraamoon

Joko sinulla on Telia Play -sovellus?

Maksuttomalla Telia Play -sovelluksella lasten suosikkiohjelmat kulkevat mukana myös EU-maissa reissatessasi.

Joko sinulla on Telia Play -sovellus?

Maksuttomalla Telia Play -sovelluksella lasten suosikkiohjelmat kulkevat mukana myös EU-maissa reissatessasi.

Lastenohjelmat kaiken ikäisille

Monipuoliset lastenohjelmat, jotka tarjoavat hauskaa sekä opettavaista viihdykettä perheen pienimmistä aina teineihin asti, löydät esimerkiksi Lasten paketti-, V film-, C More- ja SkyShowtime-kanavapaketeistamme. SkyShowtime-suoratoistopalvelu tarjoaa paljon viihdyttäviä piirrettyjä, sarjoja, animaatioita sekä lastenelokuvia.

Suositut lastenkanavat

Lasten paketti- ja C More -kanavapaketit pitävät sisällään lasten ikioman C More Juniori -kanavan, joka näyttää lastenohjelmaa perheen pienimmille sekä jo varttuneemmillekin lapsille. Lasten pakettiin sisältyy myös Nick Jr., joka tarjoaa laadukkaita ja opettavaisia ohjelmia alle kouluikäisille. 

Lasten paketti- ja V film -kanavapakeista löydät puolestaan aina yhtä suositut Disney Channel- ja Disney Junior -kanavat lapsille ja nuorille sekä Cartoonito- ja Cartoon Network -kanavat, jotka näyttävät suosikkipiirrettyjä kaiken ikäisille.

Tutustu myös muihin Telia Play -palveluun tilattaviin kanavapaketteihin ja suoratoistopalveluihin, jotka tarjoavat runsaasti ohjelmaa viihteestä urheiluun. TV-ohjelmat-sivulta näet kaikkien maksukanavien sekä ilmaiskanavien ajankohtaiset ohjelmatiedot.

Kun kodin viihdetarjonta on päivitetty, olisiko aika päivittää myös kodin yhteydet? Meiltä löydät myös esimerkiksi lapsille sopivat ensiliittymät sekä prepaid-liittymät. Päivitä samalla kodin laajakaista nopeaksi, nappaa mökille mukaan näppärä mobiililaajakaista ja muuta puhelinliittymäsi rajattomaksi.

Lasten paketti

Kanavapakettiin sisältyvät kanavat:

 • Disney Channel
 • Disney Junior
 • Nick Jr.
 • Cartoonito
 • Cartoon Network
 • C More Juniori
 • SF Kids -ohjelmakirjasto (kaapeliasiakkaalla käytettävissä Telia Play -sovelluksessa)

HBO Toonix

HBO Nordicin Toonix-ohjelmakirjasto sisältää suomeksi puhuttuja lastenohjelmia, animaatioita ja elokuvia. Lapsia viihdyttävät monet tutut suosikit, kuten Mahti-Mopsi, Barbapapa, Looney Tunes, Gumballin mieletön maailma, Tehotytöt, Ben 10, NinjaGo, Scooby Doo sekä Tom & Jerry.

C More Juniori

C More Juniori on lasten ikioma kanava, joka tarjoaa kaikenikäisille lapsille rakastettuja kaikkien aikojen suosituimpia lasten sarjoja ja uusia tuttavuuksia suomeksi puhuttuna, kotimaisia suosikkeja sekä lasten oman elokuvaillan. C More Juniori -kanavalla seikkailevat mm. Muumit, Puuha-Pete, Alvin ja pikkuoravat, Pipsa Possu sekä monet muut lasten suosikit!

SkyShowtime

Suoratoistopalvelu tarjoaa sarjoja ja piirrettyjä sekä elokuvia eri ikäisille lapsille. Ohjelmatarjonnasta löydät mm. nämä lasten kestosuosikit: Ryhmä Hau, Blaze ja monsterikoneet, Seikkailija Dora, Matkaan, Diego!, Paavo Pesusieni ja Avatar sekä nuorten tilannekomediasarja iCarly.

V film

Kanavapakettiin sisältyvät lastenkanavat:

 • Disney Channel
 • Disney Junior
 • Cartoon Network
 • Cartoonito

Disneyn lastenkanavilla suosituimmat ohjelmat on puhuttu tai tekstitetty suomeksi. Cartoon Network- ja Cartoonito-kanavien ohjelmat ovat englannin- tai ruotsinkielisiä. Lisäksi V film -kanavilla näytetään koko perheen elokuvia.