Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Kaikkein parhaat lastenohjelmat

Kaikki suosituimmat lastenohjelmat, piirretyt ja elokuvat löydät Telia TV:stä. Sovelluksella ne kulkevat mukana myös kätevästi reissussa.

Viihdettä pienille ja vähän isommillekin

Lasten elokuvat, piirretyt ja muut suosikit, uudet ja vanhat lastenohjelmat – Telia TV tarjoilee monipuolisesti ajanvietettä koko perheelle kesälläkin. Lastenkanavien ohjelmisto on pääosin suomeksi puhuttu tai tekstitetty.

Ja mikä parasta, lastenohjelmat ovat mukana milloin ja missä vain – niitä voi katsoa kätevästi netissä läppärillä, tabletilla ja puhelimella. Telia TV sovelluksen kautta ohjelmat kulkevat kätevästi mukana jopa EU-maissa reissatessa. Chromecastilla siirrät sisällöt myös TV-ruudulle.

TUTUSTU KANAVAPAKETTEIHIN

lasten elokuvat

Telia TV:n leffavuokraamon huikean laajasta valikoimasta löydät paljon leffoja myös lapsille ja koko perheelle. Leffat alk. 3 €.

Tutustu Vuokraamoon

Joko sinulla on Telia TV -sovellus?

Maksuttomalla Telia TV sovelluksella lasten suosikkiohjelmatkin kulkevat sovelluksen mukana myös EU-maissa reissatessasi.