Telia Play testivoittaja Mikrobitin vertailussa
Lue lisää

Telia Play -sovellus

Telia Play on maksuton sovellus kaikille laitteille, liittymästä ja operaattorista riippumatta. Kokeile samalla MTV Katsomoa ja SkyShowtimea 14 vuorokautta 0 €.

Telia Play -sovellus on maksuton
Toimii kaikkien operaattoreiden liittymillä
Käytettävissäsi kaikissa EU-maissa

Tilaa Telia Play -sovellus

Telia Play -sovellus
Mobiilisovelluksella suosikkiohjelmat ja elokuvavuokraamo kulkevat mukanasi kaikkialle. Tilaa maksuttomat tunnukset ja täydennä tilauksesi haluamillasi kanavapaketeilla ja palveluilla.
Telia TV digiboksi

Missä ja millä laitteella vain

Maksuttomalla Telia Play -sovelluksella katsot ohjelmia millä tahansa laitteella, millä tahansa yhteydellä ja missä tahansa verkossa. Suosikkiohjelmat kulkevat mukanasi myös EU-maissa reissatessasi.

Ohjelmakirjastot aina mukanasi

Lempisarjojen jaksot, elokuvat, lastenohjelmat ja urheilun huippuhetket ovat saatavillasi aina, kun sinulle sopii. Jatka katselua siitä, mihin jäit. Katso suosikkisi uudestaan ja uudestaan.

Huikean laaja leffavuokraamo

Vuokraa uunituoreita Hollywood-kassamagneetteja tai kotimaisia hittielokuvia suoraan puhelimen tai tabletin ruudulta tai tietokoneella missä ja milloin vain. Saat ensimmäisen vuokrauksen maksutta.

tutustu vuokraamoon

Chromecast & Apple TV

Peilaa sisällöt television ruudulle puhelimesta ja nauti isommasta katselukokemuksesta. Luo kotiteatteri puhelimestasi milloin ja mihin vain.

tutustu valikoimaan

Ota haltuun mutkattomasti

Tilaa maksuttomat Telia Play -sovelluksen tunnukset ja lisää samalla mieluista katsottavaa. Sen jälkeen lataa sovellus ja ota sovellus käyttöön. Mukavia katseluhetkiä!

tilaa

Kaikki kanavat samassa paikassa

Telia Play -sovellukseen voit tilata kaikki suosituimmat kanavapaketit. Kokeile vaikka MTV Katsomoa ja SkyShowtimea nyt 14 vrk maksutta. Voit katsoa tilaamiasi sisältöjä myös Telia Play -boksilla

Katso koko valikoima

Suosittua juuri nyt

25-mtv-katsomo--ja-kanavapaketti-viihde
MTV Katsomo+ ja kanavapaketti viihde
Viihteen suurkuluttajan kanavapaketti tarjoilee kotimaiset ja kansainväliset uutuussarjat, huippuelokuvat, realityä sekä lastenohjelmia. Sisältää myös MTV Katsomo -suoratoistopalvelun.
Kokeile maksutta
366-skyshowtime
SkyShowtime
SkyShowtime-suoratoistopalvelu sisältää uusia sarjoja ja elokuvia yksinoikeudella, lasten ja koko perheen viihdettä, tosielämän tarinoita ja dokumentteja sekä kaikkien aikojen suosikkeja.
Kokeile maksutta
vuokraamo
Vuokraamo
Telia Playsta löydät leffauutuudet kuten Oppenheimer, Barbie ja Sisu. Ensimmäinen vuokraus 0 €!
Leffa maksutta

Usein kysytyt kysymykset

Miksi puhutaan sekä Telia TV:stä että Telia Playsta?

Telia TV:n uusi nimi on Telia Play. Palvelun sisällössä ei ole tapahtunut muutoksia.

Selaimella löydät Telia Playn osoitteesta www.teliaplay.fi. Jos olet aiemmin katsonut ohjelmia Telia TV:stä selaimella, sinun tarvitsee vain naputella uusi osoite ja tallentaa se kirjanmerkkeihin. Vanha osoite tv.telia.fi on vielä jonkin aikaa käytettävissä.

Mikä on Telia Play -sovellus?

Telia Play -sovelluksella katsot ohjelmia ja vuokraat leffoja puhelimella, tabletilla tai tietokoneella milloin vain. Maksuttomaan sovellukseen voit tilata katsottavaa kanavapakettien valikoimasta mieltymyksesi mukaan.

Mobiilisovelluksessa suosikkiohjelmat kulkevat mukanasi millä tahansa nettiyhteydellä ja missä tahansa EU-maassa. Telia Playn sisällöistä voit nauttia myös suoraan televisiosta Telia Play -boksin avulla tai peilaamalla kuvan tv-ruudulle Chromecastilla tai Apple TV:llä.

Voinko katsoa sovellusta myös muiden operaattoreiden liittymillä?

Telia Play -sovellus toimii kaikkien operaattoreiden liittymillä, eli sinulla ei tarvitse olla Telian liittymää.

Miten otan Telia Play -sovelluksen käyttöön?

Telia Play -sovellus on helppo ottaa käyttöön:

1. Tilaa maksuttomat tunnukset verkkokaupasta.

2. Lataa sovellus laitteesi sovelluskaupasta tai kirjaudu sisään osoitteessa teliaplay.fi.

3. Aloita käyttö.

Tarkat ohjeet

Mistä voin ladata Telia Play -sovelluksen?

Voit ladata sovelluksen puhelimesi tai tablettisi sovelluskaupasta: 

Button textButton text

Tietokoneella suuntaa osoitteeseen teliaplay.fi ja valitse "Kirjaudu".

Apple TV -mediasoittimella tai Android-älytelevisiolla voit ladata Telia Play -sovelluksen laitteen sovelluskaupasta.

Kuinka tilaan Telia Playhin katsottavaa?

Jos sinulla on jo Telia Play -sovellus, -boksi tai kaapelikortti, voit tilata katsottavaa kirjautumalla Minun Teliaan.

Tilaa kanavapaketteja

Kuinka saan digiboksille tai kaapelikortille tilaamani kanavapaketit näkymään sovelluksessa?

Voit katsoa useita digiboksin tai kaapelikortin sisältöjä maksutta Telia Play -sovelluksessa tai tietokoneella osoitteessa teliaplay.fi.

Jos sinulla on Telia Play -boksi ja Telia Play -tunnukset, voit kirjautua samoilla tunnuksilla myös Telia Play -sovellukseen, ja näin sisällöt kulkevat mukanasi kaikkialle.

Mikäli haluat katsoa Telia Play -boksi laajakaistalla -palveluun tai kaapelikortille tilaamiasi sisältöjä maksutta Telia Play -sovelluksessa tai tietokoneella osoitteessa teliaplay.fi, katso ohjeet tästä.

Miten voin katsoa Telia Play -palvelua?

Telia Play -sovelluksen sisällöt ovat katsottavissa puhelimella, tabletilla ja tietokoneen selaimella osoitteessa teliaplay.fi. Voit lisäksi heijastaa kuvan Chromecastilla tai Apple TV:llä televisioon.

Telia Playn sisältöjä voit katsoa myös suoraan televisiosta Telia Play -boksin tai kaapelikortin avulla.

Tarkemmat lisätiedot ja avut löydät Telia Play -sovelluksen käyttöönotto-sivulta.

Miten voin irtisanoa Telia Play -sovelluksen tai siihen tilaamiani kanavapaketteja?

Telia Play -sovellus ja sen tunnukset ovat maksuttomia, joten sitä ei varsinaisesti tarvitse irtisanoa.

Sovellukselle tilatut kanavapaketit ja Tallennuspalvelu ovat maksullisia ja tilauksia hallinnoit helpoiten ympäri vuorokauden kirjautumalla Minun Teliaan. Huomioithan, että kanavapaketeilla ja Tallennuspalvelulla on 30 vuorokauden irtisanomisaika, pois lukien ilmaiset kokeilujaksot ja määräaikaistilaukset.

Voit myös aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluun.

Lataa Telia Play -sovellus

Voit ladata sovelluksen puhelimesi tai tablettisi sovelluskaupasta: 

Button textButton text

Tietokoneella suuntaa osoitteeseen teliaplay.fi ja valitse "Kirjaudu".

Lisäapuja käyttöönottoon löytyy osoitteesta telia.fi/tv/aloita.

tarkista yhteensopivuus

Lataa Telia Play -sovellus

Voit ladata sovelluksen puhelimesi tai tablettisi sovelluskaupasta: 

Button textButton text

V sport+ Suomi

V sport+ Suomi -kanava on vapaasti katsottavissa toistaiseksi kaikille Telia Play -boksi- ja kaapelikorttiasiakkaille sekä Telia Play -sovelluksessa niille, joilla on tilattuna jokin kanavapaketti tai Tallennuspalvelu.

V sport+ Suomi on talviurheilun ykköskanava, joka esittää monipuolisesti myös muuta urheilua. Kanavalla nähdään kilpailuja mm. maastohiihdon, alppihiihdon ja mäkihypyn maailmancupeista. Lisäksi valikoituja otteluita jalkapallon Valioliigasta, Bundesliigasta, jääkiekon NHL:stä sekä paljon muuta huippu-urheilua.

Telia Play -sovellus

Telia Play -sovelluksella katsot tilaamiasi sisältöjä ja vuokraat leffoja puhelimella, tabletilla tai tietokoneella missä ja milloin vain. Sovellus toimii millä tahansa nettiyhteydellä. Suosikkiohjelmat kulkevat mukanasi jopa EU-maissa reissatessasi. Voit myös peilata sisällöt television ruudulle Chromecastin tai Apple TV:n avulla.

Telia Play -tunnuksilla voit kirjautua sovellukseen sekä selaimessa toimivaan Telia Play -palveluun osoitteessa teliaplay.fi. Telia Play -sovellus ja -tunnukset ovat kaikille maksuttomia, maksat vain palveluun tilaamistasi sisällöistä ja palveluista.

0,00 €/kk

Tilaa