Snooker

Näe kaikki tärkeimmät snooker-tapahtumat suorana kotisohvaltasi. Snookerin lisäksi kanavapaketit näyttävät kattavasti myös muita urheilulajeja.

Tutustu valikoimaan

Valitsemasi sisältö: Snooker

Max Standard Sports
Max tarjoaa HBO:lta ja Discoverylta tuttuja ikonisia sarjoja, menestysleffoja ja alkuperäisuutuuksia. Lisäksi runsaasti liveurheilua (mm. Pariisin olympialaiset, snookeria, PGA-golfia, Grand Slam -tennistä).
Liittymäasiakkaille
24-discovery
Discovery
Monipuolisten dokkareiden lisäksi paketissa on myös urheilua Eurosportin kanavilla.

Snooker Eurosportilla

Brittiläisiltä sotilailta juurensa jo 1800-luvulla juontanut snooker ei ole menettänyt kiinnostustaan pelaajien saati seuraajiensa joukossa. Eurosport näyttää vuoden tärkeimmät snooker-turnaukset suorina lähetyksinä. Eurosport tuo English Open -kisat, snookerin MM-kisat sekä paljon muuta snooker-ohjelmaa luoksesi korkealaatuisina lähetyksinä.

Snookerin lisäksi Eurosport-kanavat näyttävät monipuolisesti muuta urheilua, kuten olympialaiset, tennistä ja pyöräilyä. Eurosportin urheilua ja muita viihdesisältöjä näet Discovery-kanavapaketilla Telia Play -palvelussa tai Max-suoratoistopalvelussa.

Kun kodin kanavavalikoima on kunnossa, olisiko aika päivittää myös televisionkatselutarvikkeet ajan tasalle? Verkkokaupastamme löydät tunnettujen valmistajien televisiot sekä soundbar-kaiuttimet.