Tallenna lempiohjelmasi

Kokeile Tallennuspalvelua 2 viikkoa maksutta

Tallenna ohjelmia peruskanavilta Telia Play -palvelussa ja katso silloin kun sinulle sopii.

Tallennuspalvelu Telia Play -palvelussa

TV-ohjelmien tallennus onnistuu kätevästi Tallennuspalvelulla, jonka avulla voit tehdä tallennuksia kotimaisilta peruskanavilta ja katsoa ohjelmatallenteita Telia Playssa. Tallennuspalvelua voit käyttää televisiossa Telia Play -boksilla, mobiililaitteella Telia Play -sovelluksella tai tietokoneen selaimella osoitteessa teliaplay.fi.

  Tallenna peruskanavien ohjelmia.
  Voit tallentaa useita ohjelmia yhtä aikaa.
✓  Aseta tallennus kerralla kaikille lempisarjasi jaksoille. 
  Ohjelma tallentuu alusta asti, vaikka se olisikin jo alkanut.
  Sisältää rajattomasti tallennustilaa.
✓  Tallenteet säilyvät 3 kuukautta.

Tilaa Tallennuspalvelu

Tallennuspalvelu
Tallennuspalvelu
Tallenna ohjelmia kotimaisilta peruskanavilta ja katso silloin kun sinulle sopii. Palvelu toimii Telia Play -sovelluksessa ja Telia Play -boksilla.
Kokeile maksutta
Telia Play -boksi ja Tallennuspalvelu
Tilaa digiboksi ja täydennä tilauksesi haluamillasi kanavapaketeilla: suosikkisarjat ja leffat sekä urheilua, kuten Liiga, Formula 1® ja huippujalkapalloa.
Etuhinta

Tallenna näitä kanavia:

Tallenna peruskanavia Telia TV:ssä

Katso sovelluksessa näitä kanavia livenä:

Katso peruskanavia livenä Telia TV:ssä
Tallenna lempiohjelmasi Tallennuspalvelun avulla

Sovellus aina mukanasi

Ota käyttöösi maksuton Telia Play -sovellus ja Tallennuspalvelu verkkokaupastamme. Sovellus tukee myös Chromecastia ja Apple TV:tä.

Tutustu ja tilaa

Usein kysyttyä Tallennuspalvelusta

Mitä kanavia voin tallentaa?

Voit tallentaa seuraavia kotimaisia peruskanavia:

 • Yle TV1
 • Yle TV2
 • Yle Teema & Fem
 • MTV3
 • MTV Sub
 • MTV Ava
 • Nelonen
 • Hero
 • Jim
 • Liv
 • TV5
 • Kutonen
 • Frii
 • STAR Channel
 • TLC
 • National Geographic
Voinko tallentaa myös maksukanavien ohjelmia?

Tallennuspalvelulla voit tallentaa peruskanavia, mutta maksullisten kanavien tallennus ei ole oikeudellisista syistä mahdollista Tallennuspalvelun avulla. Maksukanavia on voinut tallentaa vanhemman mallisella kovalevyllisellä digiboksilla, mutta sen uusmyynti on päättynyt.

Miten voin tilata Tallennuspalvelun?
 • Jos sinulla on jo Telia Play -sovellus tai Telia Play -boksi, tilaa Tallennuspalvelu  verkkokaupastamme.
   
 • Mikäli haluat tilata Tallennuspalvelun ja maksuttomat Telia Play -sovelluksen tunnukset tai Telia Play -boksin, voit tehdä tilauksen verkkokaupassamme.
   
 • Mikäli sinulla on Telia Play -boksi laajakaistalla ja haluat tilata siihen Tallennuspalvelun, kirjaudu Minun Teliaan ja mene siellä Minun TV-tilini -osioon. Valitse siellä nykyinen Telia Play -boksi laajakaistalla -tilauksesi ja sen jälkeen klikkaa navigaatiosta Tallennuspalvelu.
   
 • Mikäli käytössäsi on Telia Play -boksi ja siinä Tallennuspalvelu sekä Telia Play -sovellus, voit tilata Tallennuspalvelun sovellukseen asiakaspalvelumme kautta.
Voiko Tallennuspalvelua tilata, jos minulla on kaapelikortti?

Telian kaapelikortille ei ole saatavilla Tallennuspalvelua. Mikäli sinulla on Telia Play -sovellus käytössä rinnakkain kaapelikortin kanssa, voit toki tilata sovellukseen Tallennuspalvelun normaalisti verkkokaupastamme.

Tarvitsetko apua käyttöönottoon?

Katso lisätietoja ja tarkemmat käyttöohjeet:

Sovellus ja TallennuspalveluBoksi ja Tallennuspalvelu

Miten tallennan ohjelmia Tallennuspalvelulla?

Katso tarkat ohjeet ohjelmien tallentamiseen Telia Play -boksilla sekä Telia Play -sovelluksella ja selaimella:

Ohjeet tallennuksen asettamiseen

Telia Play -boksi ja Tallennuspalvelu

Telia Play -boksi tarjoaa parhaan katselukokemuksen televisiosta huipputarkalla kuvanlaadulla. Löydät kaikki katsottavat samasta paikasta yhden kaukosäätimen avulla. Telia Play -boksi Android TV -käyttöjärjestelmällä toimii millä tahansa nettiyhteydellä. Tilaukseen kuuluvalla mobiilisovelluksella voit katsoa digiboksille tilaamiasi sisältöjä sekä hallinnoida tallennuksia missä ja milloin vain.

Tallennuspalvelun avulla voit tallentaa lempiohjelmiasi kotimaisilta peruskanavilta ja katsoa niitä silloin kun sinulle sopiii. Voit myös tallentaa ja katsoa ohjelmaa samaan aikaan. Käytössäsi on rajattomasti tallennustilaa ja tallenteet ovat katsottavissa 3 kk.

14,90 €/kk

+ 7,99 € laitteiden toimitusmaksu. Telia Play -boksi ja Tallennuspalvelu 12 kk määräaikainen sopimus, kokonaishinta 186,79 €.

Tilaa

Hintatiedot:
 
Telia Play -boksi ja Tallennuspalvelu yhteishintaan 14,90 €/kk 12 kk ajan. Telia Play -toimitusmaksu 7,99 € (norm. 30 €). Tilaus edellyttää 12 kk määräaikaista sopimusta Telia Play -palveluun. Sopimuskauden kokonaishinta 186,79 €. Hinta sisältää Tallennuspalvelun ja Telia Play boksilla -palvelun sekä Telia Play -palvelun käyttöön tarvittavat laitteet. Telia Play -palvelu jatkuu 12 kk sopimuskauden jälkeen hintaan 13,90 €/kk ja Tallennuspalvelu hintaan 6,50 €/kk tai hinnaston mukaisin hinnoin, yhdessä 20,40 €/kk. Telia Play -palveluun kuuluvat laitteet ovat Telian omaisuutta. Suosittelemme, että suojaat laitteesi Telia Turvapaketti -palvelulla.