Kokeile Tallennuspalvelua maksutta ja katso jalkapallon EM-kisat sekä muita peruskanavien ohjelmia Telia TV sovelluksella missä ja milloin vain.
Lue lisää

Mikä on Telia TV?

Telia TV on palvelu, joka tuo viihteen sinne missä sinäkin – huippu-urheilua, suosituimmat sarjat ja tuhansittain elokuvia.

Vaihtoehtosi Telia TV:n katseluun

Miksi valita Telia TV?

Telia TV digiboksi

Urheilua ja viihdettä jokaiselle 

Telia TV:n kanavapaketit näyttävät valtavan määrän huippu-urheilua livenä ja tallenteina, kuten Liiga, NHL, F1 ja Mestarien liiga. Unohtamatta tietenkään parhaita leffoja ja sarjoja sekä lastenohjelmia.

Katso koko valikoima

Tallenna lempiohjelmasi Tallennuspalvelun avulla

Tallenna lempiohjelmasi

Tallennuspalvelun avulla katsot ja tallennat kotimaisia peruskanavia Telia TV:ssä. Tallentaa voit vaikka useita ohjelmia yhtä aikaa! Palvelu toimii Telia TV digiboksilla ja Telia TV sovelluksessa.

Kokeile maksutta

hUIKEAN LAAJA LEFFAVUOKRAAMO

Vuokraa uutuusleffat ja kotimaiset hittielokuvat Telia TV:n Vuokraamosta. Ensimmäinen vuokraus 0 €! Vuokraamon löydät Telia TV digiboksilta ja maksuttomasta Telia TV sovelluksesta.

tutustu vuokraamoon

Tuetut laitteet

Usein kysyttyä Telia TV:stä

Mistä löydän kanavien tarkat hintatiedot ja kanavakartat?

Hintatiedot ja tekniikkakohtaiset kanavakartat löydät Kanavakartat-sivulta.

Mitä teen, jos minulla on ongelmia Telia TV -käyttäjätunnusten kanssa?

Tutustu asiakastukemme Telia TV -ohjeisiin, joista voit löytää ratkaisun ongelmaan. Kannattaa lisäksi vilkaista Telian Yhteisön keskusteluja, joissa voit lukea aiheeseen liittyviä viestiketjuja, kommentoida ja kysyä neuvoa muilta Yhteisön jäseniltä.

Kirjautumalla telia.fi:ssä tai käyttämällä Minun Telia -sovellusta, voit chattailla asiakaspalvelumme kanssa vuorokauden ympäri. Vaihtoehtoisesti voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Miten saan tilaamani kanavat näkymään televisiossa?

Tilaamalla käyttöösi digiboksin varmistat, että voit katsoa ohjelmia parhaalla mahdollisella kuvanlaadulla. Voit myös peilata kuvan televisioosi älypuhelimesta, tabletista tai tietokoneelta lisälaitteen, kuten Google Chromecastin tai Apple TV:n, avulla. Lisälaitteella sisältöjä peilatessa emme kuitenkaan voi taata huippukuvanlaatua.

Miten voin irtisanoa Telia TV:n tai tilaamani kanavapaketin?

Voit hallinnoida tilaamiasi kanavapaketteja kirjautumalla telia.fi:ssä tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.

Telia TV tarjoaa parasta viihdettä

Telia TV:stä näet parhaat sarjat ja uusimmat elokuvat sekä runsaasti ohjelmaa urheilun ystäville. Tutustu C Moren viihdetarjontaan tai vaikka HBO Nordicin suosittuun Game of Thrones -sarjaan. Jääkiekon Liigan pelit näet myös Telia TV:stä. Urheilun superpaketti C More Sport välittää Formula 1 -kilpailut suorina lähetyksinä. C More Sport- ja C More Total -pakettien kanavilla näet myös jääkiekon MM-kisat.

Huomattavan määrän katsottavaa urheilun ystäville tarjoavat myös Eurosport-kanavat. Näillä kanavilla näet esimerkiksi Tokion olympialaiset, snooker-lähetyksiä, tennistä sekä talviurheilulajeja. Löydät Eurosport-kanavat Discovery-kanavapaketista. Discovery pitää sisällään myös kanavat kuten Discovery Channel, Discovery Science sekä hurmaavia luontodokumentteja tarjoava Animal Planet.

Parhaat lastenohjelmat ja piirretyt löydät pikkuväen ikiomasta Lasten paketista. Löydät kanavapaketista suositut lastenkanavat kuten esimerkiksi Cartoon Network, Disney Channel ja Disney Junior.

V sport, series & film -kanavapaketit (ent. Viasat) tarjoavat jokaiselle jotakin. V film (ent. Viasat Viihde) tarjoaa rutkasti viihdettä sekä dokumentteja ja V sport (ent. Viasat Urheilu) puolestaan on penkkiurheilijan luottokumppani. V premium (ent. Viasat Kulta) kokoaa yhteen valtavan määrän urheilua, leffoja, dokumentteja ja lasten ohjelmia.

Eri kanavapakettien ohjelmatiedot löydät TV-oppaastamme.

Televisio

Telia TV:seen tilaamiasi kanavapaketteja voit katsoa monella eri tapaa suoraan television ruudulta – Telia TV digiboksilla, kaapelikortilla tai Chromecastin ja Apple TV:n avulla. Mikäli haluat katsoa tilaamiasi sisältöjä televisiostasi parhaalla, jopa 4K UHD-kuvanlaadulla, paras vaihtoehto on Telia TV digiboksi.

Puhelimet ja tabletit

Telia TV:seen tilaamiasi kanavapaketteja voit katsoa missä ja milloin vain Telia TV sovelluksen avulla, mukaan lukien kaikki EU-maat. Sovellus toimii yleisimmissä älypuhelimissa, tableteissa ja tietokoneissa. Sovelluksen lisäksi voit katsoa tilaamiasi sisältöjä palvelun selainversiosta osoitteessa tv.telia.fi, jonne voit kirjautua samoilla tunnuksilla, joita käytät Telia TV sovelluksessa.

Tarkat laitevaatimukset
Lue lisää TeliaTV sovelluksesta
Kirjaudu Telia TV:n selainversioon

Tietokone

Kaikki kanavapaketit, jotka olet tilannut Telia TV -palveluun, ovat katsottavissa myös Telia TV:n selainversiossa osoitteessa tv.telia.fi. Palveluun kirjaudutaan Telia TV sovelluksen käyttäjätunnuksilla.

Kirjaudu Telia TV:n selainversioon

Chromecast ja Apple TV

Näiden maksullisten lisälaitteiden avulla voit peilata Telia TV sovelluksen kuvan mobiililaitteesta tai tietokoneelta suoraan TV-ruudulle. Kuvanlaatu ja toimintavarmuus riippuvat siitä, kuinka nopea netti sinulla on käytössäsi siinä laitteessa, josta peilaat kuvaa. Lisäksi mitä lähempänä peilaava laite on televisiotasi, sitä parempi.

Tutustu Chromecastiin
Tutustu Apple TV:seen

Telia TV digiboksi

Telia TV digiboksi mahdollistaa ylivoimaisesti helpoimman katselukokemuksen suoraan kotisohvalta kaikkein tarkimmalla kuvanlaadulla. Digiboksi on erillinen lisälaite, joka on hyvin yksinkertaista liittää televisioon kiinni, jonka jälkeen voit selata digiboksiin kuuluvia peruskanavia ja erikseen tilattavia maksullisia kanavapaketteja helposti kaukosäätimellä.

Digiboksin voi tilata joko sellaisenaan (toimii kaikkien operaattorien liittymillä) tai etuhintaan yhdessä Telian laajakaistan kanssa, mikäli sinulla on palveluun yhteensopiva Telian laajakaistasaatavuus. Digiboksin kautta katsottavien maksuttomien peruskanavien ja lisämaksusta tilattavien kanavapakettien määrä on laajempi, mikäli tilaat sen yhdessä Telian laajakaistan kanssa.

Telia TV digiboksi

Yleinen digiboksin esittelysivu
Tarkka palvelu- ja hintakuvaus
Digiboksin käyttöönotto ja asennus

Telia TV digiboksi laajakaistalla

Yleinen digiboksin esittelysivu
Tarkka palvelu- ja hintakuvaus
Digiboksin käyttöönotto ja asennus

Kaapeli-TV

Telian kaapeli-TV-palvelu koostuu kahdesta osasta: maksuttomista peruskanavista ja kattavasta maksullisesta kanavapakettitarjonnasta. Jos taloyhtiösi tai kiinteistösi on Telian kaapeliverkossa, sinulla on käytössäsi lukuisia maksuttomia TV-kanavia. Tarvitset vain television ja kaapeliverkossa toimivan digivastaanottimen (eli DVB-C-digisovittimen). Kanavapakettien tilaamiseen tarvitset lisäksi Telia TV kaapelikortin sekä korttipaikallisen digivastaanottimen tai kortinlukijan.

Lue lisää kaapeli-TV:stä  
Tarkka palvelu- ja hintakuvaus