Samsung Galaxy -puhelimet

Suosituista Samsung Galaxy -puhelimista löytyy sopiva malli jokaiselle. Lippulaivasarjan uusimmat Galaxy S24 -puhelimet, taittuvanäyttöiset Galaxy Z Flip5 ja Fold5 sekä Galaxy A -sarjan mallit. Tutustu Samsung Galaxy -puhelimiin ja valitse joukosta omasi!

kuvitus kuva aiheesta Samsung Galaxy -puhelimet

21 tuotetta

search
Näytetään 21/21
Samsung

Kuule Samsung-uutuuksista ensimmäisenä

Tilaa uutiskirje
22-11-eShop-Samsung-puhelimet-bannerPromo-500x500
Galaxy AI on täällä
Galaxy S24 -sarja

Galaxy AI on täällä

Galaxy S24 -sarja mullistaa tapasi luoda, tavata ja kommunikoida. Se on älykkäämpi kuin koskaan, ja sen AI-toiminnot nostavat koko älypuhelimen käyttökokemuksen uudelle tasolle. Galaxy S24 -sarja tekee jokapäiväisestä elämästäsi helpompaa, älykkäämpää ja sujuvampaa. Tutustu uusiin Galaxy S24 -puhelimiin ja astu uuteen aikakauteen.

Samsung Galaxy S23 -sarja
Galaxy S23 Series

Samsung Galaxy S23 -sarja

Kaikki mitä tarvitset

– ja paljon enemmän. Entistä tehokkaampi. Entistä nopeampi. Entistä parempi kamera. Galaxy S23 -sarja vie kehityksen uudelle tasolle ja kulkee täysin omassa luokassaan. Tutustu Galaxy S23 5G-, Galaxy S23+ 5G- ja Galaxy S23 Ultra 5G -malleihin ja valitse joukosta omasi.

Kaikki irti puhelimestasi 5G-liittymällä
5G

Kaikki irti puhelimestasi 5G-liittymällä

Lataa leffoja lennossa ja striimaa parempilaatuista videota supernopealla 5G-liittymällä.

Uusi Samsung vaihtodiilillä
Vaihtodiili

Uusi Samsung vaihtodiilillä

Siirry tuoreempaan Samsungiin ja tuo vanha puhelimesi, tablettisi tai älykellosi meille, niin saat siitä reilun vaihtohyvityksen. Kuvassa esitetyt hyvityshinnat laskettu 26.10.2023 ehjälle ja toimivalle laitteelle (Samsung Galaxy A52s 5G 128 Gt & Samsung Galaxy S21 5G 128 Gt).

Valitse oma Samsung Galaxysi

Valikoimasta Samsung Galaxy -puhelimia löytyy sopiva puhelinmalli jokaiselle. Vaihtoehtoja on pelikäyttöön soveltuvista tehomyllyistä sekä pöly- ja roiskevesisuojatuista puhelimista aina luotettaviin peruspuhelimiin asti.

Vuoden 2024 uutuus Galaxy S24 -sarja pitää sisällään kolme eri mallia: Samsung Galaxy S24, Samsung Galaxy S24+ ja Samsung Galaxy S24 Ultra. Samsung Galaxy S24 -sarja hurmaa käyttäjänsä uskomattomilla tekoälyominaisuuksilla ja sulavalla käyttökokemuksella.

Tutustu myös vuoden 2023 Samsung Galaxy S23 -sarjaan. Vai olisiko uusi Samsung-suosikkisi kenties jokin huokeammista A-sarjan Samsung-puhelimista, kuten Galaxy A14, Galaxy A14 5G, Galaxy A34 5G tai Galaxy A54 5G?

Tutustu myös jännittäviin Samsungin taittuviin puhelimiinSamsung Galaxy Z Fold5 ja Samsung Galaxy Z Flip5, jotka tarjoavat uudenlaisia mahdollisuuksia. Taittuvat näytöt tekevät puhelimista uniikkeja, innovatiivisia ja monikäyttöisiä.

Samsung-puhelimet kaikilla herkuilla

Lähes aina kaikkialla mukana oleva puhelin kannattaa myös suojata hyvin. Tutustu esimerkiksi alkuperäisiin Samsung-puhelimien suojakuoriin ja -koteloihin. Samsung-puhelimen kaveriksi voi myös hankkia Galaxy Watch -älykellon. Etenkin eSIM-ominaisuuden omaavat älykellot ovat käteviä, koska silloin voit useissa tilanteissa jättää Samsung-puhelimesi kotiin ja pärjätä pelkällä kellolla. Tutustu myös Samsung Galaxy Watch6 ja Samsung Galaxy Watch6 Classic -uutuusmalleihin.

Kun videoiden katselu pelkältä Samsung-puhelimen näytöltä reissussa ei enää riitä, Samsung Galaxy Tab -tabletti tuo elämykseen lisää pikseleitä. Kotona taas kannattaa panostaa sarjojen ja leffojen katsomiseen oikein kunnolla esimerkiksi Samsung-televisiolla.

Samsung Galaxy -puhelimen luottokumppani äänentoistoon ovat Samsung-kuulokkeet. Bluetooth-ominaisuudella varustetut Samsung Galaxy Buds 2 ja Samsung Galaxy Buds2 Pro -kuulokkeet istuvat miellyttävästi korvaan ja tarjoavat täyteläistä äänentoistoa.

Kun uusi Samsung-puhelin on hankittu, päivitä samalla puhelinliittymäsi ajan tasalle. Liittymät sekä prepaid-liittymät löydät liittymät-osiostamme. Löydät mieltä myös kiinteän laajakaistan kotiin sekä näppärät mobiililaajakaistat.

Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin