Samsung Galaxy -puhelimet

kuvitus kuva aiheesta Samsung Galaxy -puhelimet

0 tuotetta

search
  Näytetään 0/0
  Samsung

  Kuule Samsung-uutuuksista ensimmäisenä

  Tilaa uutiskirje
  22-11-eShop-Samsung-puhelimet-bannerPromo-500x500
  Samsung Galaxy S23 -sarja
  Galaxy S23 Series

  Samsung Galaxy S23 -sarja

  Kaikki mitä tarvitset – ja paljon enemmän. Entistä tehokkaampi. Entistä nopeampi. Entistä parempi kamera. Galaxy S23 -sarja vie kehityksen uudelle tasolle ja kulkee täysin omassa luokassaan. Tutustu Galaxy S23 5G-, Galaxy S23+ 5G- ja Galaxy S23 Ultra 5G -malleihin ja valitse joukosta omasi.

  Kaikki irti puhelimestasi 5G-liittymällä
  5G

  Kaikki irti puhelimestasi 5G-liittymällä

  Lataa leffoja lennossa ja striimaa parempilaatuista videota supernopealla 5G-liittymällä.

  Uusi Samsung vaihtodiilillä
  Vaihtodiili

  Uusi Samsung vaihtodiilillä

  Siirry tuoreempaan Samsungiin ja tuo vanha puhelimesi, tablettisi tai älykellosi meille, niin saat siitä reilun vaihtohyvityksen.

  Kuvassa esitetyt hyvityshinnat laskettu 26.10.2023 ehjälle ja toimivalle laitteelle (Samsung Galaxy A52s 5G 128 Gt & Samsung Galaxy S21 5G 128 Gt).

  Valitse oma Samsung Galaxysi

  Valikoimasta Samsung Galaxy -puhelimia löytyy sopiva puhelinmalli jokaiselle. Vaihtoehtoja on pelikäyttöön soveltuvista tehomyllyistä sekä pöly- ja roiskevesisuojatuista puhelimista aina luotettaviin peruspuhelimiin asti.

  Samsung Galaxy S23 -sarjan uutuudet ovat nyt myynnissä. Uusissa Samsung Galaxy S23, Samsung Galaxy S23+ sekä Samsung Galaxy S23 Ultra -malleissa on kaikkea mitä tarvitset – ja paljon enemmän.

  Vuoden 2022 Samsung Galaxy S22 -sarjan mallit nostivat tehon ja muotoilun uudelle tasolle. Tutustu ja ihastu Samsung Galaxy S22 -sarjan malleihin Samsung Galaxy S22, Samsung Galaxy S22+ sekä Samsung Galaxy S22 Ultra. Vai olisiko uusi Samsung-suosikkisi kenties jokin huokeammista A-sarjan Samsung-puhelimista, kuten Galaxy A14, Galaxy A14 5G, Galaxy A34 5G tai Galaxy A54 5G?

  Tutustu myös jännittäviin, taittuvanäyttöisiin Samsung-puhelimiin Samsung Galaxy Z Fold3 sekä Samsung Galazy Z Flip3 sekä uusimpiin Samsung Galaxy Z Flip4 ja Galaxy Z Fold4 -malleihin.

  Samsung-puhelimet kaikilla herkuilla

  Lähes aina kaikkialla mukana oleva puhelin kannattaa myös suojata hyvin. Tutustu esimerkiksi alkuperäisiin Samsung-puhelimien suojakuoriin ja -koteloihin. Samsung-puhelimen kaveriksi voi myös hankkia Galaxy Watch -älykellon. Etenkin eSIM-ominaisuuden omaavat älykellot ovat käteviä, koska silloin voit useissa tilanteissa jättää Samsung-puhelimesi kotiin ja pärjätä pelkällä kellolla. Tutustu myös Samsung Galaxy Watch6 ja Samsung Galaxy Watch6 Classic -uutuusmalleihin.

  Kun videoiden katselu pelkältä Samsung-puhelimen näytöltä reissussa ei enää riitä, Samsung-tabletti tuo elämykseen lisää pikseleitä. Kotona taas kannattaa panostaa sarjojen ja leffojen katsomiseen oikein kunnolla esimerkiksi Samsung-televisiolla.

  Samsung Galaxy -puhelimen luottokumppani äänentoistoon ovat Samsung-kuulokkeet. Bluetooth-ominaisuudella varustetut Samsung Galaxy Buds 2 ja Samsung Galaxy Buds2 Pro -kuulokkeet istuvat miellyttävästi korvaan ja tarjoavat täyteläistä äänentoistoa.

  Kun uusi Samsung-puhelin on hankittu, päivitä samalla puhelinliittymäsi ajan tasalle. Liittymät sekä prepaid-liittymät löydät liittymät-osiostamme. Löydät mieltä myös kiinteän laajakaistan kotiin sekä näppärät mobiililaajakaistat.

  Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin