Valvontakamerat

Valvontakamera vahtii kotiasi silloinkin, kun et itse ole kotona. Valvontakameran avulla valvot kotiasi, mökkiäsi ja muuta omaisuuttasi tai tarkistat, mitä lapsesi tai lemmikkisi päivän aikana on tehnyt. Valikoimastamme löydät valvontakamerat niin sisä- kuin ulkokäyttöön.

kuvitus kuva aiheesta Valvontakamerat

0 tuotetta

search
  Näytetään 0/0
  5G-netti kotiin

  Hanki kiinteä 5G-yhteys kotiisi vaivattomasti

  Supernopea 5G-yhteys tarjoaa parhaan mobiiliyhteyden pientaloihin – valmiiksi asennettuna.

  Tutustu
  22-11-eShop-alykoti-bannerpromo
  Kätevä laitenetti

  Kätevä laitenetti

  Hanki laitenetti vaikkapa valvontakameraan, riistakameraan, koirapantaan tai sähköauton latausasemaan.

  Valvontakamera kotia vahtimaan

  Valvontakamerat vahtivat kotiasi, mökkiäsi ja muuta omaisuuttasi silloinkin, kun et ole paikalla. Valvontakameran ansiosta voit myös tarkistaa, mitä lapsesi tai lemmikisi on päivän aikana puuhastellut. Suurin osa valvontakameroista aktivoituvat liikkeestä tai äänestä ja aloittavat kuvaamisen samalla lähettäen sinulle ilmoituksen tapahtumista.

  Valikoimastamme löydät EZVIZ-valvontakameroiden lisäksi muun muassa älypistorasian, jonka avulla hallitset etänä laitteitasi. Tutustu myös valikoimamme riistakameroihin, joilla tarkkailet riistaa tai pihapiirissäsi liikuskelevia eläimiä.

  Matkustelu sujuu rauhallisin mielin, kun koti on turvattu. Asenna kotiisi älykkäät turvakamerat, niin pystyt varmistamaan helposti, että kaikki on niin kuin pitääkin.

  Suojaa samalla myös puhelimesitablettisi ja tietokoneesi nettiyhteys kattavalla Telia Turvapaketilla. Hyvä tietoturvaohjelma torjuu virukset ja estää vakoiluohjelmat sekä suojelee yksityisyyttäsi ja henkilötietojasi verkossa. Voit käyttää nettiä ilman huolia, kun tietoturva on kunnossa.

  Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin