HONOR-puhelimet

Uudet HONOR 200 -sarjan puhelimet ovat nyt myynnissä! Tutustu esimerkiksi studioluokan muotokuvakameroilla varustettuihin HONOR 200 Pro ja HONOR 200 -puhelimiin ja tilaa omasi nyt!

Puhelinliittymät

Liittymä uuteen puhelimeen

Meiltä löydät liittymät niin puhe- ja viestipaketeilla kuin käytön mukaan laskutettavinakin.

Tutustu liittymiin
half-sim-huippudiili-crosslink
Uusi älypuhelin vaihtodiilillä
Vaihtodiili

Uusi älypuhelin vaihtodiilillä

Tuomalla vanhan laitteesi meille, saat siitä hyvityksen ja annamme laitteelle uuden elämän. Kunnossa olevasta laitteesta saat Vaihtodiilillä reilun hyvityksen, joka perustuu laitteen kuntoon ja ikään. Myös rikkinäisen laitteen voit tuoda tietoturvalliseen kierrätykseen Telian myymälään.

Kuvassa esitetyt hyvityshinnat laskettu 26.10.2023 ehjälle ja toimivalle laitteelle (Apple Watch Series 6 44mm GPS + Cellular Aluminum case & Apple iPhone 11 64 GB).

Joka lompakolle sopiva Honor-puhelin

Honorin puhelimista jokainen löytää omansa. Honor-puhelimien teknologia on suunniteltu sopimaan nuorten kuluttajien tapoihin käyttää älypuhelinta. Ne ovat tilanteeseen kuin tilanteeseen sopivia älypuhelimia, joiden laadukkaat valokuvausominaisuudet, muotoilu ja suorituskyky takaavat erinomaisen käyttökokemuksen.

Upeassa Honor 90 5G -puhelimessa on upea 120 Hz:n virkistystaajuudella varustettu 6,7 tuuman AMOLED-näyttö. 200 megapikselin pääkameralla, 12 megapikselin ultralaajakuvakameralla ja kahden megapikselin syvyyskameralla otat yksityiskohtaisia ja tarkkoja kuvia, ja saat taltioituia pienimmätkin yksityiskohdat otoksiisi.

Päivitä samalla puhelinliittymä uuteen puhelimeesi. Liittymämme ovat aina ilman sitoutumispakkoa ja sisältävät rajattoman netin kotimaassa. Valitse puhelinliittymä käyttösi mukaan.

Honor-puhelimien lisäksi löydät meiltä puhelimet monilta muilta merkeiltä, sekä edulliset, käytetyt puhelimet.

Honorille kaveriksi

Muista hankkia Honorillesi suojakuori ja -lasi, jotta puhelin kestää pitkään menossa mukana. Itse puhelimen lisäksi myös sen kautta kulkevat tiedot kannattaa suojata viruksilta ja haittaohjelmilta Turvapaketilla.

Lisää mukavuutta videoiden katseluun ja musiikin kuunteluun puhelimesta kunnon kuulokkeilla. Esimerkiksi urheilukuulokkeet ovat nappivalinta, jos tykkäät kuunnella musiikkia lenkkeillessä. Vastamelukuulokkeet taas toimivat varsinkin, kun haluaisit uppoutua musiikin tai lempisarjasi maailmaan hälyisässä paikassa.

Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin