Aktiivisuusrannekkeet

Pidä huolta terveydestäsi, paranna treenisuoritustasi ja seuraa aktiivisuuttasi käytännöllisen aktiivisuusrannekkeen avulla. Laadukas älyranneke sisältää kattavat mittarit arkisen hyvinvoinnin seuraamiseen, aina askelmäärästä stressitason seurantaan. Tutustu valikoimaan tyylikkäitä aktiivirannekkeita ja valitse omaan käyttöösi parhaiten soveltuva aktiivisuusranneke!

kuvitus kuva aiheesta Aktiivisuusrannekkeet

Aktiivisuusranneke treenikumppanina

Pidä huolta terveydestäsi ja nauti liikunnasta – tilaa uusi aktiivisuusrannekkeesi kätevästi verkkokaupastamme jo tänään.

Aktiivisuusrannekkeen avulla seuraat päivittäistä hyvinvointiasi sekä aktiivisuustasoasi. Eri aktiivisuusrannekemallit ovat myös luottokumppani monipuoliseen treeniin, ja ne tulevat varustettuna monipuolisilla sovelluksilla, joiden avulla seuraat treeniäsi reaaliajassa.

Löydät valikoimastamme Huawein, Samsungin sekä Garminin aktiivisuusrannekkeet. Aktiivisuusrannekkeiden lisäksi löydät valikoimastamme myös urheilukellot sekä monipuoliset älykellot. Valikoimamme kattaa muun muassa Garmin-kellotHuawei Watch -kellot, Samsung Galaxy Watch -kellot, Honor Watch Magic -kellot sekä Apple Watch -kellot. Valikoimamme ei kuitenkaan olisi täydellinen, jos siihen eivät kuuluisi sporttiset Polar-kellot sekä Suunto-älykellot.

Kun sopiva aktiivisuusranneke tai älykello on löytynyt, tutustu myös laajaan valikoimaamme muita tuotteita, ja valitse esimerkiksi uusi älypuhelin rannekkeesi kumppaniksi.

Älyranneke kaikilla ominaisuuksilla

Mikä on paras älyranneke sinulle? Tutustu eri valmistajien älyrannekkeisiin ja valitse suosikkisi!

Garminin älyrannekkeet sekä aktiivisuusrannekkeet ovat muotoilultaan tyylikkään ohuita ja trendikkäitä rannekkeita, jotka pitävät sisällään kattavat ominaisuudet. Mallista riippuen, Garmin-aktiivisuusrannekkeessa voi olla jopa 7 päivän akun kesto, rannekesykemittari, GPS-toiminto, profiilit eri urheilulajeihin sekä kattava mittaristo, jolla seurata vaikka kulutettuja kaloreita tai otettuja askeleita.

Samsung Galaxy Fit2 ja Samsung Galaxy Fit e -älyrannekkeiden helppokäyttöiset kosketusnäytöt sekä monipuoliset käyttömahdollisuudet puhuvat puolestaan. Samsung-aktiivisuusrannekkeet tukevat yli 90 eri liikuntamuotoa, ja voit halutessasi seurata asettamiesi liikuntatavoitteiden saavuttamista.

Huawei Band 6 kertoo sinulle tarkat tiedot mm. juoksuvauhdistasi, treenisykkeestäsi sekä kalorinkulutuksestasi. Huawein aktiivisuusranneke analysoi myös unesi laadun.

Jos etsit naisten älykelloa, monet naiset pitävät aktiivisuusrannekkeista niiden siron muotoilun vuoksi. Tyylikkään pelkistetty aktiivisuusranneke naiselle on esimerkiksi Garmin Vivosmart 5.

Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin