Telia Outlet

Telia Outletista voit tehdä löytöjä valikoimasta poistuvista tuotteista ja hyödyntää tuntuvat alennukset. Maksa kerralla tai osissa, ilman korkoja ja kuluja. Voit myös hyödyntää Vaihtodiiliä. Tuotteet ovat uusia ja käyttämättömiä ja niissä on normaali uuden tuotteen takuu. Toimi nopeasti, sillä viimeisiä viedään – outlet-hinnat ovat voimassa niin kauan kuin tuotteita riittää.

Oho! Yhtään listattavaa tuotetta ei löytynyt.

Olisikohan tämän hetkisissä tarjouksissamme jotain sinua kiinnostavaa?

Salainen huippudiili sinulle

Salainen huippudiili sinulle

Tilaa uusi liittymä tai päivitä nykyinen liittymäsi 5G-aikakaudelle. Puhelinnumerosi toimii etukoodina!

MTV Katsomo ja Netflix
Liittymäasiakkaille

MTV Katsomo ja Netflix

Liittymäasiakkaanamme voit nyt tilata kahden suoratoistopalvelun täydeltä viihdettä tai urheilua. Hinta alk. 18,95 €/kk.

Laajakaista

Tilaa laajakaista

Tutustu ja tilaa nopea netti kotiin – pelikäyttöön, peruskäyttöön tai perheen lukuisille laitteille.

Tilaa
22-03-B2C-teliafi-HBB-magnolia-card-360x360-v2

Löytöjä Telia Outletista

Telia Outletista löydät valikoimastamme poistuvat laitteet reiluilla alennuksilla. Voit hyödyntää Vaihtodiiliä muuttamalla vanhan laitteesi rahaksi. Outletin valikoiman lisäksi tutustu myös valikoimamme puhelimiin, kuulokkeisiin, kaiuttimiin, tietokoneisiin, tietokonetarvikkeisiin sekä älykelloihin. Tarkista myös muut laitetarjoukset. Tilaamalla uutiskirjeen saat ajankohtaista tietoa mm. kampanjoista, asiakaseduista, sekä myös aika ajoin alennuskoodeja.

Puhelinliittymä jokaiseen tarpeeseen

Kun laiteasiat on kunnossa, on aika tarkistaa puhelinliitymä ajan tasalle. Liittymän voit valita tarpeesi mukaan. Oletpa sitten netin satunnaiskäyttäjä tai aktiivinen nettisurffailija, löydät meiltä täydellisen liittymän käyttöösi. Meiltä löydät myös niin liittymän lapselle kuin prepaid-liittymänkin.

Rajaton-liittymiemme kanssa sinun ei tarvitse huolehtia roaming-maksuista, sillä netin käyttö on rajatonta Pohjolassa ja Baltiassa. Lue lisää netin käytöstä ulkomailla verkkosivuiltamme.

Yhteys jokaiseen koneeseen

Jotta saat kaiken irti tietokoneestasi, huolehdi, että kotisi nettiyhteys on kunnossa. Kodin netiksi hyvä valinta on kiinteä laajakaista. Tutustu myös huippunopeaan 5G-nettiin. Liikkuvaan käyttöön puolestaan mobiililaajakaista on kätevä valinta.

Sisältöä laitteisiin

Sisältöä laitteisiisi saat Telia Playn valikoimasta. Valittavanasi on viihdettä, lätkää ja muuta urheilua sekä paljon muuta. Seuraa lempi sarjojasi ja kannusta suosikki Liiga- tai NHL-joukkuettasi. Liittymäasiakkaana nautit MTV Katsomon sisällöistä edullisemmin.

Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin