Sähköpotkulaudat

Sähköpotkulauta on kätevä kulkuväline, jolla huristelet niin työ- kuin vapaa-ajan matkat ketterästi ja kevyesti. Sähköpotkulaudan kantama voi olla jopa lähes 50 kilometriä. Valitse sinulle sopiva sähköskuutti ja hyppää vauhdin hurmaan.

kuvitus kuva aiheesta Sähköpotkulaudat

0 tuotetta

search
  Näytetään 0/0
  Salainen huippudiili sinulle

  Salainen huippudiili sinulle

  Tilaa uusi liittymä tai päivitä nykyinen liittymäsi 5G-aikakaudelle. Puhelinnumerosi toimii etukoodina!

  Sähköpotkulauta – kätevä ja hauska tapa liikkua

  Sähköpotkulaudat eli sähköskuutit ovat nousseet suureen suosioon ja ne ovatkin kätevä ja hauska tapa liikkua paikasta toiseen. Sähköpotkulaudan perinteinen potkulautarakenne tuo lapsuuden muistot mieleen ja sähkömoottorin ansiosta kuljet niillä vaivattomasti pidemmänkin matkan.

  Sähköpotkulaudalla huristelet kouluun tai töihin vikkelämmin kuin kävellen mutta vaivattomammin kuin polkupyörällä. Lisäksi päästöttömänä liikennevälineenä sähköskuutit ovat ekologisempi kulkuväline kuin polttomoottoriajoneuvot, kuten autot tai moottoripyörät.

  Suurinta osaa sähköpotkulautoja koskevat samat liikennesäännöt kuin polkupyöräilijöitä. Tarkista paikalliset liikennesäännöt koskien sähköpotkulautoja täältä. Muista huomioida liikenteessä myös muut kanssaliikkujat. Sähköpotkulaudat eivät pidä kovaa ääntä, joten varmista, että sinut havaitaan myös pimeällä. Pidä aina vähintään kypärä päässäsi ajon aikana. Älä käytä puhelinta ajon aikana vaan keskity liikenteeseen ja muista myös, älä aja sähköpotkulautaa päihtyneenä!

  Sähköpotkulaudat ja muut suositut tuotteet

  Valikoimastamme löydät laadukkaat sähköpotkulaudan niin aloittelijalle kuin kokeneemmallekin skuuttaajalle. Meiltä löydät myös sähköpotkulautatarvikkeet, kuten kypärä ja ketjulukko.

  Onko aika vaihtaa puhelin? Meiltä löydät puhelimet jokaiseen tarpeeseen, aina uutuuksista kestosuosikkeihin. Olipa valintasi iPhone, Honor, OnePlus, Xiaomi, Motorola tai Samsung Galaxy, löydät varmasti suosikkisi meiltä. Valikoimasta löydät niin kompaktit peruspuhelimet kuin viimeisimmät älypuhelimet hulppeilla näytöillä. Jos et kaipaa uusinta mallia, tutustu valikoimamme Telia Recycled -kierrätyspuhelimiin, joiden joukosta löydät muun muassa käytetyt iPhonet.

  Kun puhelinasiat ovat kunnossa, on aika päivittää puhelinliittymä. Liittymän voit valita käyttösi mukaan. Olitpa aktiivisurffaaja tai netin satunnaiskäyttäjä, löydät meiltä täydellisen liittymän. Tutustu myös prepaid-liittymiimme, ja katso myös ensiliittymiämme, jos tarvitset liittymän lapselle.

  Meiltä löydät myös laadukkaat kuulokkeet, jolloin musiikin kuuntelu kuulostaa entistä paremmalta. Löydät valikoimastamme esimerkiksi langattomat kuulokkeet sekä vastamelukuulokkeet monilta eri merkeiltä. Eri älypuhelimille sopivien latureiden lisäksi löydät verkkokaupastamme mukana näppärästi kulkevat varavirtalähteet puhelimille.

  Lisäksi tilaamalla uutiskirjeen saat ajankohtaista tietoa mm. asiakaseduista, kampanjoista sekä aika ajoin alennuskoodeja.

  Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin