Tabletit ja tarvikkeet

Apple iPad, Samsung Galaxy Tab tai Lenovo Tab. Valitse täydellisesti arkeasi palveleva viihdekeskus tai tehokas tabletti työkäyttöön kattavasta valikoimastamme, ja varmista sen turvallinen käyttö suojakotelolla. Tutustu tablettien ja tablettitarvikkeiden valikoimaan ja valitse sopiva!

kuvitus kuva aiheesta Tabletit ja tarvikkeet

154 tuotetta

search
Näytetään 48/154
Laajakaista

Tilaa laajakaista

Tutustu ja tilaa nopea netti kotiin – pelikäyttöön, peruskäyttöön tai perheen lukuisille laitteille.

Tilaa
22-03-B2C-teliafi-HBB-magnolia-card-360x360-v2
Uusi tabletti vaihtodiilillä
Vaihtodiili

Uusi tabletti vaihtodiilillä

Siirry tuoreempaan tablettiin ja tuo vanha tablettisi, luurisi tai älykellosi meille, niin saat siitä reilun vaihtohyvityksen.

Kuvassa esitetyt hyvityshinnat laskettu 26.10.2023 ehjälle ja toimivalle laitteelle (Apple Watch Series 6 44mm GPS + Cellular Aluminum case & Apple iPhone 11 64 GB).

Puhelin tai tabletti käyttöön helposti
Helppi

Puhelin tai tabletti käyttöön helposti

Uuden puhelimen tai tabletin käyttöönotto sujuu paljon rennommin, kun annat Helpin hoitaa sen puolestasi. Käyttövalmis laite jättää sinun tehtäväksesi nauttia uudesta hankinnastasi ja keskittyä asennusten sijasta sinulle tärkeisiin asioihin.

Joustavaa surffailua tabletilla

Tabletti on käytännöllinen valinta joka hetkeen. Olipa valintasi sitten Apple iPadLenovo-tabletti tai Samsung-tabletti, löydät sopivan tabletin verkkokaupastamme.

Tilaa samalla myös mobiililaajakaista ja nauti rajattoman netin mahdollisuuksista. Jos matkustat yli seitsemän päivää kuukaudessa, suosittelemme sinulle sopivaa ulkomaan nettipakettia, jolloin netin käyttö ulkomailla sujuu stressittömästi.

Tabletti ja netti on hyvä suojata viruksilta, troijalaisilta ja vakoiluohjelmilta. Suojaa laitteesi, nettiyhteytesi ja henkilötietosi verkossa Telia Turvapaketilla. Palveluun sisältyvä yksityinen VPN puolestaan suojaa yksityisyytesi ja mahdollistaa maarajoitusten takaa löytyvien sisältöjen käyttämisen. Kun tietoturvaohjelmat ovat ajantasalla, voit surffailla netissä vailla huolia.

Tutustu myös muihin suosittuihin tuotteisiimme. Löydät valikoimastamme muun muassa kuulokkeet, kaiuttimet, älykellot, urheilukellot, puhelimet sekä tietokoneet.

Sähköpotkulaudalla huristelet työ- ja vapaa-ajan matkat kätevästi ja hauskasti. Robotti-imuri tai kätevä johdoton varsi-imuri puolestaan siivoaa pölyt ja roskat puolestasi helpottaen siivousta. Kodin raikkaasta hengitysilmasta huolehtivat tehokkaat ilmastointilaitteet.

Tabletti joka lähtöön

Tabletti on monipuolinen kumppani sekä työntekoon että viihteestä nauttimiseen. Löydät valikoimastamme esimerkiksi näppärästi mukana kulkevat tabletit opiskelijalle sekä koululaiselle. Kompakti tabletti kulkee kevyesti mukana luennolta toiselle. Muista myös suojata tablettisi suojakuorella ja suojalasilla.

Mikäli hankit tablettia työkäyttöön, kannattaa tablettia valitessa miettiä minkälaiseen käyttöön tabletin tarvitset. Mikäli esimerkiksi lähinnä hallinnoit sähköpostiasi ja teet muita kevyitä töitä, ei tämä vaadi tabletilta huimia tehoja. Silloin tärkeämpää onkin tabletin mukava istuvuus käteen sekä itselle sopiva näytön koko.

Telia Recycled -valikoimastamme löydät tarkistetut, kunnostetut ja vuoden takuulla varustetut käytetyt tabletit sekä käytetyt puhelimet, kuten käytetyt iPhonet. Käytetty tabletti sekä käytetty puhelin on edullinen ja ekologinen vaihtoehto esimerkiksi lapselle ensitabletiksi ja -puhelimeksi.

Tabletti on loistava koko perheen viihdelaite. Tabletilla on kätevä katsoa elokuvia vaikka sängystä käsin. Viihdy enemmän ja tutustu vaikka laajaan valikoimaamme kanavapaketteja tai uppoudu musiikin maailmaan Spotify Premiumin kanssa. Spotifyn kumppaniksi on kannattaa valita hyvät kuulokkeet. Löydät verkkokaupastamme esimerkiksi Bluetooth-kuulokkeet, nappikuulokkeet sekä vastamelukuulokkeet.

Suosituimmat valmistajat

Apple | JBL | LG | Logitech | OnePlus | Philips | Samsung | Sony | TP-Link | Yamaha

Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin