Lasten älykellot ja kellopuhelimet

Helppokäyttöiset ja turvalliset lasten älykellot kannustavat lasta aktiivisuuteen leikin kautta ja ne on suunniteltu vastaamaan lapsen tarpeita. GPS-ominaisuudella varustetut lasten älykellot tuovat mielenrauhaa myös vanhemmille, ja kellopuhelin liittymällä toimii täydellisesti lapsen ensipuhelimena. Suuntaa Telia Kauppaan ja hanki luotettava lasten Xplora-kellopuhelin sekä siihen sopiva edullinen lasten liittymä!

kuvitus kuva aiheesta Lasten älykellot ja kellopuhelimet
Kellopuhelin + liittymä

Lasten kellopuhelin liittymällä

Tilaa lapselle Xplora-kellopuhelin ja luotettava puhelinliittymä yhdessä edulliseen kuukausihintaan.

Tutustu ja tilaa
xplora-alykello-banner-promo
Lasten kellopuhelimen ostajalle 50 € pantti Vaihtodiiliin
Vaihtodiili

Lasten kellopuhelimen ostajalle 50 € pantti Vaihtodiiliin

Liittymäasiakkaanamme saat 50 €:n pantin Vaihtodiiliin, kun ostat lapsellesi Xplora-kellopuhelimen.

Pantin voit hyödyntää lapsesi kasvaessa, kun lapsesi on aika siirtyä kellopuhelimesta älypuhelimeen, jolloin Xplora on rahaa Vaihtodiilissä vähintään 50 €.

Lasten Xplora-kellopuhelin
Xplora-kellopuhelimet

Lasten Xplora-kellopuhelin

Lapsille suunniteltu Xplora-kellopuhelin on loistava valinta lapsen ensipuhelimeksi. Se on helppokäyttöinen ja turvallinen älykello, joka on suunniteltu lapsen tarpeet huomioiden. Xplora-kellopuhelimessa on lasten ensipuhelimeksi kaikki tarpeelliset ominaisuudet, eli saat helposti yhteyden lapseesi ja voit seurata missä lapsesi liikkuu kellon GPS-yhteyden ansiosta.

Turvallinen käyttää

Xploralla ei ole pääsyä sosiaaliseen mediaan, ei internetiä, sovelluksia tai pääsyä sopimattomaan sisältöön. Lisäksi lasten kellopuhelin motivoi lasta aktiivisuuteen ja liikkumiseen hauskoilla tavoilla leikin kautta.

Koulutila

Kellopuhelimen saa koulutilaan, jolloin Xplora toimii vain rannekellona eikä häiritse keskittymistä. Koulutilan voi asettaa huoltajien sovelluksesta tietyille päiville ja kellonajoille lapsen lukujärjestyksen mukaan.

Huoltajien Xplora -sovellus

Huoltajien Xplora -sovelluksen kautta hallitset kaikkia lapsesi Xplora-kellon ominaisuuksia ja pysyvt ajan tasalla mm. siitä, missä lapsesi liikkuu ja asettamaan liikkumiselle turva-alueet.

Löydät lasten Xplora-kellopuhelimet ja niihin sopivat lasten liittymät nyt Telia Kaupoista!

Usein kysyttyä Xplora-kellopuhelimista

Kuinka otan Xplora-kellopuhelimen käyttöön?

Aktivoi kellosi käyttöön seuraavasti:

 1. Varmista, että Xplora-kellosi on ladattu täyteen tai kytketty laturiin. Jos kellon virta on aiemmin loppunut, voi kestää jopa 15 minuuttia ennen kuin kellon voi käynnistää.

 2. Lataa ja asenna Xplora-sovellus älypuhelimeesi:

 3. Luo käyttäjätili - Varmista, että käytät omaa matkapuhelinnumeroasi, kun luot käyttäjätiliä (ei kellon puhelinnumeroa).

 4. Kun olet luonut käyttäjätilin, sovellus kehottaa sinua lisäämään kellon. Paina "Lisää laite" ja sitten "Lue QR-koodi". Anna sovellukselle lupa käyttää kameraa.

 5. Paina kellossa "Aktivointi" -painiketta tai valitse "QR-koodi" Asetukset-valikosta.

 6. Lue kellossa näkyvä QR-koodi ja kirjoita Xplora-kellosi puhelinnumero.

  • Voit lisätä toisen huoltajan toistamalla nämä vaiheet sen henkilön puhelimella, jolle haluat antaa huoltajan oikeudet. Kun toinen huoltaja on lukenut kellon koodin, ensimmäisen huoltajan on hyväksyttävä yhteydenottopyyntö sovelluksessa. Jälkeenpäin voit myöntää huoltajan oikeudet sovelluksen yhteystiedoissa.

Maksaako Xplora-sovellus?

Xplora-sovellus on veloitukseton kun hankit Xplora-kellopuhelimen Telialta ja käytät siinä Telian liittymää.

Voiko Xplora-sovelluksen ladata useampaan laitteeseen?

Kyllä, voit ladata Xplora-sovelluksen useampaan laitteeseen. Jokaisen huoltajan on luotava oma Xplora-tili ja paritettava kello omaan puhelimeensa.

 • Luo uusi Xplora-tili, valitse "Lisää laite" ja sitten "Lue QR-koodi".

 • Valitse kellosta "aktivointi" jolloin kelloon ilmestyy QR-koodi, joka luetaan puhelimella.

 • Kun uusi huoltaja on lukenut kellon koodin, ensimmäisen huoltajan on hyväksyttävä yhteydenottopyyntö sovelluksessa.

Kuinka saan käyttööni Xplora Premium -palvelun?

Xplora Premium on lisämaksullinen palvelu, jonka voit tilata Xplora-sovelluksen kautta.

Voinko päivittää vanhan liittymän Telian liittymäksi?

Toisen operaattorin Kellopuhelin-liittymä on mahdollista päivittää Telian liittymäksi samalla puhelinnumerolla. Tiedustele meiltä liittymäetua kelloon.

Edullinen liittymä lapselle
Asiakasetu

Edullinen liittymä lapselle

Onko ensimmäisen puhelimen aika? Meiltä löydät lapselle turvalliset ensiliittymät sekä puhelimet edullisesti.

Tukea ja turvaa lasten netinkäyttöön
Turvaverkko

Tukea ja turvaa lasten netinkäyttöön

Lapsella on oikeus seikkailla netissä. Älylaitteelta avautuu kuitenkin maailma, jossa lapsi tarvitsee tietoja ja taitoja, sekä vanhemman tukea ja turvaa.

Kokosimme vinkkejä ja työkaluja digitaaliseen vanhemmuuspakkaukseen, joka auttaa vanhempaa suojaamaan lapsen netinkäyttöä.

Lapselle sopiva älykello ja kellopuhelin

Lasten älykellot ovat helppokäyttöisiä ja turvallisia älykelloja, joista löytyy kaikki tarpeelliset ominaisuudet lasten käyttöön. Ne kannustavat lapsia liikkumaan hauskalla tavalla leikin kautta, ja ne tarjoavat turvallisen tavan astua digitaaliseen maailmaan. Lasten älykellot on suunniteltu lapsen ranteeseen sopivaksi, ja niiden käyttöliittymät ovat helppokäyttöisiä. Lasten älykelloja on saatavilla pirteillä väreillä, joiden joukosta lapsi voi valita oman lempivärinsä!

Kellopuhelin yhdistää digitaalisen oppimisen, puhelimen hyvät ominaisuudet sekä liikkumisen parhaat puolet! Valikoimamme Xplora-kellopuhelimesta ei ole pääsyä sosiaaliseen mediaan, internetiin tai sopimattomiin sisältöihin, joten vanhempana voit olla varma siitä, että Xplora-älykello tarjoaa vain lapselle sopivia ominaisuuksia. Kellopuhelimen avulla voit olla yhteydessä lapseesi, sekä seurata missä lapsesi liikkuu. Lasten kellopuhelimet ja älykellot tarjoavat lapselle mahdollisuuden harjoitella itsenäistymistä turvallisella tavalla, sillä lapsi saa yhteyden vanhempiin aina tarvittaessa.

Lapsen kellopuhelimeen sopiva liittymä

Kellopuhelimeen tarvitset myös sopivan liittymän. Voit tilata Xplora-kellopuhelimen liittymällä kätevästi verkkokaupastamme huippuedulliseen yhteishintaan. Vaihtoehtoisesti voit myös suunnata Telia Kauppaan ja tutustua siellä lasten Xplora-kellopuhelimiin ja niihin sopiviin edullisiin lasten liittymiin.

Turvaa lapsen netin käyttö

Älylaitteet avaavat lapselle paljon ovia digitaaliseen maailmaan. Etenkin ensipuhelimen kanssa lapsi tarvitsee tietoja ja taitoja, sekä vanhemman tukea ja turvaa. Tutustu digitaaliseen vanhemmuuspakkaukseen, josta saat vinkkejä ja työkaluja miten pitää huolta lapsen turvallisuudesta digitaalisessa ympäristössä.

Miksi tilaisit Telialta?

 • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
 • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
 • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin