Robotti-imurit

Robottipölynimuri on erinomainen apu siivoukseen. Valikoimastamme löydät robotti-imurit, jotka siivoavat pikkuroskat, pölyt, lemmikkien karvat lattioilta ja matoilta ja jopa moppaavat lattiat samalla. Valitse omasi ja nauti helposta ja huolettomasta siivouksesta.

kuvitus kuva aiheesta Robotti-imurit

0 tuotetta

search
  Näytetään 0/0
  5G-netti kotiin

  Hanki kiinteä 5G-yhteys kotiisi vaivattomasti

  Supernopea 5G-yhteys tarjoaa parhaan mobiiliyhteyden pientaloihin – valmiiksi asennettuna.

  Tutustu
  22-11-eShop-alykoti-bannerpromo
  Laajakaista-etu

  Nopea netti kotiin

  Nappaa nyt luotettava ja nopea laajakaista etuhintaan!

  Tarkista saatavuus
  Nain tilaat sopivan netin kuva 3
  Salainen huippudiili sinulle

  Salainen huippudiili sinulle

  Tilaa uusi liittymä tai päivitä nykyinen liittymäsi 5G-aikakaudelle. Puhelinnumerosi toimii etukoodina!

  Helppoa siivousta robotti-imurilla

  Robotti-imuri on laite, joka siivoaa roskat, pölyn ja lemmikkien karvat niin paljailta lattioilta kuin matoiltakin aivan kuten perinteinen imuri. Robotti-imurit oppivat huoneiden muodot ja kiertämään esteet. Voit ohjelmoida robotti-imurin tekemään siivoustyönsä koska haluat, tällöin sinun ei tarvitse olla kotona vaan voit tulla töistä valmiiksi siivottuun kotiin.

  Valikoimamme robotti-imurit ovat kompakteja laitteita, joissa yhdistyy robottipölynimuri sekä moppauslaite. Tämä tarkoittaa, että robotti-imuri kykenee myös pesemään lattiasi. Valikoimamme robotti-imurit selviävät myös kulmien siivoamisesta imurin harjasten avulla. Useat imurimallit osaavat automaattisesti palata latausasemaansa siivoamisen jälkeen ja jopa ladata itsensä kesken siivoamisen ja jatkaa lataamisen jälkeen siivousurakkaa. Robottipölynimurin rikkasäiliö on helppo tyhjentää, tämä onkin ainoa säännöllisesti imurille tehtävä huoltotyö. Valikoimastamme löydät myös itsestään tyhjentyvän robotti-imurin, jossa tulee mukana tyhjennysasema, joka tyhjentää automaattisesti robotti-imurin rikkasäiliön ladaten sen samalla.

  Kohti älykkäämpää arkea

  Tee kodistasi aiempaakin mukavampi ja arjestasi miellyttävämpi robottipölynimurin lisäksi valikoimamme muilla kodin älyratkaisuilla. Philipsin Ambilight -teknologia vie älyvaloilla television katselun aivan uudelle tasolle. Löydät meiltä laajan valikoiman Philips Hue -tuotteita. Älykaiutimen avulla toistat suosikkimusiikkiasi, ohjaat älykotiasi ja nautit viihteestä – vain oman äänesi avulla. Tutustu myös mediatoistin valikoimaamme. Chromecast-mediasoittimella voit suoratoistaa mobiililaitteeltasi esimerkiksi sarjoja, elokuvia ja musiikkia suoraan televisioosi. Jos valintasi on Apple TV, saat aina huippulaatuista kuvaa televisiosi näytölle.

  Matkustelu sujuu rauhallisin mielin, kun koti on turvattu. Asenna kotiisi älykkäät turvakamerat, niin pystyt varmistamaan helposti, että kaikki on niin kuin pitääkin.

  Suojaa samalla myös puhelimesitablettisi ja tietokoneesi nettiyhteys turvapaketilla. Hyvä tietoturvaohjelma torjuu virukset ja estää vakoiluohjelmat. Freedome VPN puolestaan turvaa anonymiteettisi verkossa. Voit käyttää nettiä ilman huolia, kun tietoturva on kunnossa.

  Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin