Motorola-puhelimet

Motorola-puhelimet tarjoavat entuudestaan tunnettua laatua entistä tyylikkäämmällä muotoilulla. Motorolalta löydät puhelinmallit moneen eri makuun ja eri hintaluokista. Nyt saatavilla myös Motorolan 5G-puhelimet. Tutustu valikoimaan!

kuvitus kuva aiheesta Motorola-puhelimet

0 tuotetta

search
  Näytetään 0/0
  Puhelinliittymät

  Liittymä uuteen puhelimeen

  Meiltä löydät liittymät niin puhe- ja viestipaketeilla kuin käytön mukaan laskutettavinakin.

  Tutustu liittymiin
  half-sim-huippudiili-crosslink
  Uusi älypuhelin vaihtodiilillä
  Vaihtodiili

  Uusi älypuhelin vaihtodiilillä

  Tuomalla vanhan laitteesi meille, saat siitä hyvityksen ja annamme laitteelle uuden elämän. Kunnossa olevasta laitteesta saat Vaihtodiilillä reilun hyvityksen, joka perustuu laitteen kuntoon ja ikään. Myös rikkinäisen laitteen voit tuoda tietoturvalliseen kierrätykseen Telian myymälään.

  Kuvassa esitetyt hyvityshinnat laskettu 15.9.2022 ehjälle ja toimivalle laitteelle.

  Uudet Motorola-puhelimet

  Motorola on yksi vanhimmista matkapuhelinvalmistajista. Harva muistaakaan, että Motorola julkaisi ensimmäinen kaupallisen kännykkänsä jo 80-luvun alussa. Viimeisimmät Motorola-puhelimet ovat kuitenkin kaukana näistä ensimmäisistä, kilon painavista puhelinprototyypeistä. Motorolan maine luotettavien ja laadukkaiden puhelimien valmistajana on kuitenkin pysynyt samana vuodesta toiseen.

  Motorola-puhelimia löytyy moneen eri makuun, eri tarpeisiin ja eri budjeteille. Edullisia Motorola-puhelimia ovat esimerkiksi mallit Motorola E20 sekä Motorola G53 5G. Mikäli kaipaat Android-puhelimeltasi enemmän tehoja tai parempia valokuvausominaisuuksia, tutustu silloin vaikkapa malleihin Motorola Edge 40 Pro 5G ja Motorola Edge 30 Neo 5G.

  Huolehdi Motorola-puhelimestasi

  Vaikka vaalisit uutta puhelintasi kuin silmäterääsi, ei yllättäviltä vahingoilta voi aina välttyä. Muista siis suojata uusi Motorola-puhelimesi hyvin vahingoilta ja vaaratilanteilta. Verkkokaupastamme löydät puhelimen kuoret sekä puhelimen panssarilasit ja suojakalvot – jotta ilo uudesta puhelimesta kestäisi pidempään. Löydät verkkokaupastamme myös valikoiman muita puhelintarvikkeita, kuten esimerkiksi varavirtalähteet puhelimille.

  Puhelimen tietoturvasta voit puolestaan pitää huolen ajan tasalla olevan tietoturvaohjelman avulla. Turvapaketti suojaa puhelimesi viruksilta ja Freedome VPN:n avulla surffaat netissä anonyymisti.

  Kun uusi Motorola-puhelin on valittu, olisiko aika päivittää myös yhteydet kuntoon? Löydät meiltä rajattomat puhelinliittymät, näppärät prepaid-liittymät sekä huippunopeat 5G-liittymät. Meiltä löydät myös kodin eri yhteysvaihtoehdot, kuten esimerkiksi kiinteä laajakaista5G-netti ja mobiililaajakaista.

  Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin