Pelikonsolit

Tehokkaalla ja monipuolisella pelikonsolilla muunnat televisiosi täysiveriseksi viihdekeskukseksi. Meiltä löydät pelikonsolit klassikkoversioista tuoreimpiin uutuuskonsoleihin. Laajasta valikoimastamme löydät pelikonsolit kuten PlayStation 5, Playstation 4, Xbox, Nintendo Switch sekä muut tunnetut konsolit. Konsolilla vierähtää helposti tunti jos toinenkin mainion pelin ääressä, jonka lisäksi konsoleita voi usein hyödyntää myös vaikkapa elokuvien katseluun. Tutustu valikoimaan!

kuvitus kuva aiheesta Pelikonsolit

Pikavalinnat

0 tuotetta

search
  Näytetään 0/0
  Päivitä nettisi mestaruussarjaan
  Netti kotiin

  Päivitä nettisi mestaruussarjaan

  Kun laitteisto ja nettiyhteys ovat mahdollisimman nopeat, ei menestys verkkopeleissä jää välineistä kiinni. Tarkista laajakaistan saatavuus kotiisi ja päivitä yhteytesi jopa huimaan 1000 Mbit/s nopeuteen.

  Pelikonsoli kaikilla lisukkeilla

  Löydät meiltä pelikonsolit, konsolipelit ja kaikki konsolipelitarvikkeet ohjaimista ratteihin. Pelikonsoli tarjoaa viihdettä koko perheelle, oli tarkoituksena sitten yksin tai isommalla porukalla pelaaminen. Konsolin valinnassa kannatta ottaa huomioon mitä pelejä haluaa pelata ja kuinka paljon muistia tarvitsee.

  Pelikonsolin lisäksi tärkeää on, että kodin laajakaista tai mobiilinetti toimii nopeasti ja luotettavasti. Laita laajakaistayhteytesi kuntoon ja tutustu eri vaihtoehtoihimme. Nykyisen nettisi nopeuden kertoo netin nopeustesti. Löydät meiltä helposti myös reitittimet.

  Jos taas pelaat mieluummin puhelimella, tutustu pelipuhelimiin. Löydät valikoimastamme pelipuhelinten lisäksi uusimmat puhelimet tunnetuilta valmistajilta. Apple-puhelimet, OnePlus-puhelimet, Samsung Galaxy -puhelimet sekä Xiaomi-puhelimet ostat kätevästi vaikka tarjoamallamme korottomalla maksuajalla.

  Muista myös loppuvuoden kampanjamme. Singles' Day -tarjouksetBlack Friday -tarjoukset sekä Cyber Monday -tarjoukset kattavat laajan valikoiman tuotteita. Meiltä löydät myös isänpäivälahjat sekä joululahjavinkit.

  Pelikonsolit ja muut herkut pelaajalle

  Pelikonsolin ääressä vierähtää helposti hauska tunti jos toinenkin. Yhdessä pelattavat pelit voivat olla myös hauskaa tekemistä laajemmallekin kaveriporukalle tai vaikkapa koko perheelle. Valikoimamme kattaa esimerkiksi Nintendo-, Xbox- sekä PlayStation 5 -konsolit. Tutustu myös uuteen Asus ROG Ally -käsikonsoliin, jolla pelaat kaikkia pelejä useilta eri pelialustoilta missä ikinä oletkin.

  Pelikonsoleiden lisäksi löydät verkkokaupastamme pelitietokoneet. Valikoimamme kattaa pelipöytäkoneet sekä peliläppärit tunnetuilta valmistajilta. Tutustu vaikka Lenovo-tietokoneisiin, Acer-tietokoneisiin taikka Asus-tietokoneisiin.

  Pelitietokoneen kylkeen istuvat saumattomasti pelinäyttöpelihiiri sekä pelinäppäimistö. Kannattaa myös tutustua valikoimaamme pelituoleja. Hyvä ja laadukas pelituoli pitää huolta optimaalisesta peliasennosta. Pelikuulokkeet puolestaan tarjoavat rikkaan ja luonnollisen äänimaailman pelisessiollesi.

  Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin