Taloyhtiönetti tuo monia etuja

Nopea nettiliittymä jopa puolet edullisemmin kuin normaalisti
Keskittäjäasiakkaille lisänopeus edullisemmin
Saat huippuetuja muista Telian palveluista

Mihin osoitteeseen tarvitset laajakaistan?

Oletko jo asiakkaamme? Näin muutat netin uuteen kotiin. Muut muutokset laajakaistaliittymääsi teet helposti Minun Teliassa.

Onko taloyhtiönetti tulossa taloosi? Rekisteröi yhteytesi ennakkoon.

Jos taloyhtiölaajakaistaa ei ole saatavilla kotiisi, näytämme muut parhaat laajakaistavaihtoehtomme.

Edullinen nettiyhteys kotiin

Taloyhtiönetin ansiosta pääset käyttämään nettiyhteyttä tavallista edullisemmin. Taloyhtiösi valitsema laajakaistan perusnopeus kuuluu vastikkeeseen tai vuokraan. Jos tarvitset perusnopeutta vikkelämmän netin, voit helposti päivittää yhteyteesi lisänopeuden.

Syötä osoitteesi saatavuushakuun, niin saat selville millaisia nopeuksia osoitteeseesi on tarjolla. Perusnopeuden tunnistat 0 € hinnasta. Joistain nopeuksista saattaa olla tarjolla myös 0 € hintaisia kokeilujaksoja, jotka jatkuvat kokeilun jälkeen hinnaston mukaisella hinnalla. Valitse nopeuksista sinulle sopivin. Jos mietit mikä on sinulle oikea nopeus, tutustu netin nopeuksien vertailuun.

Onko taloyhtiönetti vasta tulossa taloosi? Rekisteröi yhteytesi ennakkoon, niin käyttöönotto nopeutuu.

Lisänopeus

Kokeile lisänopeutta maksutta

Voit vauhdittaa taloyhtiönettiäsi hankkimalla siihen lisänopeutta. Kokeile nyt huippunopeaa 200 Mbit/s liittymää 1 kk 0 €, jonka jälkeen alk. 19,90 €/kk. Ei määräaikaisuutta.

Tarkista saatavuus

Tutustu asukasetuihin

Kun käytössäsi on edullinen taloyhtiönetti, olet oikeutettu huikeisiin asiakasetuihin. Tutustu ja hyödynnä etusi.

Taloyhtiönetti sopii vaativallekin käyttäjälle

Lue SATOkodissa asuvan Jennin haastattelu siitä, miten Telian taloyhtiönetti taipuu aktiivisenkin surffailijan tarpeisiin.

Taloyhtiönetti sopii vaativallekin käyttäjälle

Lue SATOkodissa asuvan Jennin haastattelu siitä, miten Telian taloyhtiönetti taipuu aktiivisenkin surffailijan tarpeisiin.

Onko sinulla jo laajakaista meiltä?

Hoida liittymäasioita Minun Teliassa

Minun Teliaan kirjautuneena pääset tarkastelemaan laajakaistaliittymäsi tietoja ja hallinnoimaan liittymääsi.

Kirjaudu

Lisää ohjeita asiakastuessamme

Asiakastuestamme löydät kattavat ohjeet kodin nettiyhteyksistä aina käyttöönotosta lisäpalveluihin ja irtisanomiseen asti.

Katso ohjeet

Usein kysyttyä taloyhtiönetistä

Askarruttaako taloyhtiölaajakaistassa jokin? Asukkaille suunnattu asiakaspalvelu auttaa ma–pe 9–20 ja la 10–16. 0200 116 11

Miksi taloyhtiölaajakaista kannattaa tilata verkkokaupasta ja miten se tehdään?

Kun tilaat kiinteän laajakaistan kotiin verkkokaupasta, saat tilaukselle aina 14 päivän peruutusoikeuden (etäkauppa) jota voit hyödyntää, jos liittymä ei vastaakaan odotuksiasi. Verkkokaupassa voit myös vaivatta vertailla eri nettiliittymiä ja valita yhteensopivan reitittimen mukaan tilaukseen. Verkkokauppa on auki ympäri vuorokauden, joten voit tilata laajakaistan juuri kun sinulle sopii ja ilman jonottamista. 

Taloyhtiölaajakaistan tilaaminen verkkokaupastamme on helppoa:

 1. Tee saatavuushaku:
  Tilattavissa olevat laajakaistaliittymät riippuvat osoitteestasi, sillä eri taloyhtiöissä on käytössä eri laajakaistatekniikoita. Selvitä saatavuushaulla, millaisia yhteyksiä osoitteeseesi on tarjolla.
 2. Vertaile ja valitse:
  Taloyhtiönetin perusnopeuden tunnistat 0 € hinnasta. Joistain nopeuksista saattaa olla tarjolla myös 0 € hintaisia kokeilujaksoja, jotka jatkuvat kokeilun jälkeen hinnaston mukaisella hinnalla. Jos taloudessasi asuu useampi ihminen tai käytät nettiä paljon elokuvien ja sarjojen katseluun, kannattaa harkita lisänopeutta.

  Lue lisää eri nopeuksista nettiliittymien nopeuksien vertailusta.
 3. Lisää koriin ja tilaa:
  Kun sait valittua sopivan laajakaistan, voit lisätä ostoskoriin sen kanssa yhteensopivan reitittimen, jonka avulla jaat laajakaistan kotisi laitteille. Valinnan jälkeen tunnistaudu, valitse toimituspäivä ja vahvista tilaus. 

Laajakaista asennetaan valitsemanasi päivänä ja asennuksen jälkeen nopea netti on valmiina surffailuun!

Pitääkö minun huolehtia vanhan liittymäni irtisanomisesta?

Kyllä. Jos sinulla on entuudestaan nettiyhteys toiselta palveluntarjoajalta ja haluaisit Telian taloyhtiönetin käyttöösi, sinun tarvitsee itse irtisanoa aiempi laajakaistasi. Ota yhteyttä nykyiseen palveluntarjoajaan ja tee irtisanominen sopimusehtojen mukaisesti.

Entä jos minulle tulee ongelmia taloyhtiölaajakaistan kanssa?

Taloyhtiöasiakkaillemme on keskitetty palvelunumero, 0200 11611, jossa asiantuntijamme ovat valmiina vastaamaan kysymyksiin.

Voit myös tehdä vikailmoituksen laajakaistasta tai kaapeli-tv:stä täyttämällä vika- ja häiriöilmoituslomakkeen.

Miksi vanha liittymä kannattaa vaihtaa valokuituun?

Valokuidun tekniikka mahdollistaa laajemman palveluvalikoiman, ja sen kapasiteetti riittää myös tulevaisuudessa, sillä sen tiedonsiirtokyky on valtava kuparikaapeliin verrattuna. Valokuitu on myös huomattavasti toimintavarmempi, koska se ei ole altis sähkömagneettisille häiriöille.

Jos taloyhtiö vaihtaa kaapeli-tv-sopimuksen Telialle, täytyykö kodin digiboksit tai digitelkkaritkin vaihtaa?

Ei tarvitse. Myös Telian kaapeli-tv toimitetaan taloyhtiön antennisisäverkossa täsmälleen samalla tekniikalla, joten aikaisemmat kaapeli-tv-päätelaitteet soveltuvat myös uuden palvelun käyttämiseen.

Edullinen taloyhtiölaajakaista kotiin

Taloyhtiölaajakaista on yleensä huomattavasti edullisempi kuin yksittäiseen talouteen hankittu laajakaista. Taloyhtiölaajakaistalla varmistetaan asukkaille laadukas ja luotettava nettiyhteys. Tästä johtuenkin taloyhtiölaajakaista paitsi parantaa asunnon viihtyvyyttä, myös nostaa sen arvoa.

Tarkista, onko asunnossasi käytettävissä taloyhtiölaajakaista täällä. Taloyhtiölaajakaistan perusnopeuden voit vauhdittaa huippunopeaksi edulliseen hintaan. Nykyisen yhteytesi nopeuden voit tarkistaa nopestestillä.  Eikö taloyhtiössäsi vielä ole käytössä taloyhtiölaajakaistaa? Jätä meille yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä.

Kun harkitset kodin nettiliittymän päivittämistä, pidä mielessäsi myös huippunopea valokuitu, uusi 5G-netti sekä mobiililaajakaista. Jos kotiisi jää wifin katvealueita, tutustu mesh-verkkoon, jolla laajennat wifi-yhteyden kotisi joka kolkkaan. Jos muutto uuteen kotiin on ajankohtainen, löydät hyödylliset muuttovinkit sivustoltamme. Muista tarkistaa myös etuhintaiset mobiililaajakaistaliittymämme.

Kun kodin laajakaistaliittymä on päivitetty, olisiko aika päivittää myös puhelinliittymä rajattomaksi? Löydät meiltä myös edulliset liittymät lapsille sekä näppärät prepaid-liittymät.

Lidl-lahjakorttikampanjan ehdot