Taloyhtiönetti tuo monia etuja

Nopea nettiliittymä jopa puolet edullisemmin kuin normaalisti
Lisänopeuden maksuton kokeilujakso usein tarjolla
Saat huippuetuja muista Telian tuotteista

Mihin osoitteeseen tarvitset laajakaistan?

Oletko jo asiakkaamme? Näin muutat netin uuteen kotiin. Muut muutokset laajakaistaliittymääsi teet helposti Minun Teliassa.

Onko taloyhtiönetti tulossa taloosi? Rekisteröi yhteytesi ennakkoon.

Jos taloyhtiölaajakaistaa ei ole saatavilla kotiisi, näytämme muut parhaat laajakaistavaihtoehtomme.
Nopeampi taloyhtiönetti lisänopeudella

Kokeile lisänopeutta maksutta

Voit vauhdittaa taloyhtiönettiäsi hankkimalla siihen lisänopeutta. Kokeile nyt huippunopeaa 100 Mbit/s liittymää 1 kk 0 €, jonka jälkeen alk. 9,90 €/kk. Ei määräaikaisuutta.

Tarkista saatavuus

Etuja taloyhtiönetin käyttäjille

Kun käytössäsi on edullinen taloyhtiönetti, olet oikeutettu huikeisiin asukasetuihin. Tutustu ja hyödynnä etusi.

 

Kysymyksiä ja vastauksia taloyhtiönetistä

Askarruttaako taloyhtiölaajakaistassa jokin? Asukkaille suunnattu asiakaspalvelu auttaa ma–pe 8–18. 0200 116 11

Entä jos minulle tulee ongelmia taloyhtiölaajakaistan kanssa?

Taloyhtiöasiakkaillemme on keskitetty palvelunumero, 0200 11611, jossa asiantuntijamme ovat valmiina vastaamaan kysymyksiin.

Voit myös tehdä vikailmoituksen laajakaistasta tai kaapeli-tv:stä täyttämällä vika- ja häiriöilmoituslomakkeen.

Miksi vanha liittymä kannattaa vaihtaa valokuituun?

Valokuidun tekniikka mahdollistaa laajemman palveluvalikoiman, ja sen kapasiteetti riittää myös tulevaisuudessa, sillä sen tiedonsiirtokyky on valtava kuparikaapeliin verrattuna. Valokuitu on myös huomattavasti toimintavarmempi, koska se ei ole altis sähkömagneettisille häiriöille.

Jos taloyhtiö vaihtaa kaapeli-tv-sopimuksen Telialle, täytyykö minun vaihtaa myös kodin digiboksit tai digitelkkarit?

Ei tarvitse. Myös Telian kaapeli-tv toimitetaan taloyhtiön antennisisäverkossa täsmälleen samalla tekniikalla, joten aikaisemmat kaapeli-tv-päätelaitteet soveltuvat myös uuden palvelun käyttämiseen.

edullinen taloyhtiölaajakaista kotiin

Taloyhtiölaajakaista on yleensä huomattavasti edullisempi kuin yksittäiseen talouteen hankittu laajakaista. Taloyhtiölaajakaistalla varmistetaan asukkaille laadukas ja luotettava nettiyhteys. Tästä johtuenkin taloyhtiölaajakaista paitsi parantaa asunnon viihtyvyyttä, myös nostaa sen arvoa.

Tarkista, onko asunnossasi käytettävissä taloyhtiölaajakaista täällä. Taloyhtiölaajakaistan perusnopeuden voit vauhdittaa huippunopeaksi edulliseen hintaan. Eikö taloyhtiössäsi vielä ole käytössä taloyhtiölaajakaistaa? Tee taloyhtiön netin tarjouspyyntö täällä: taloyhtiön netin tarjouspyyntö.

Kun harkitset kodin nettiliittymän päivittämistä, pidä mielessäsi myös huippunopea valokuitu, uusi 5G-netti sekä mobiililaajakaista. Voit myös tarkistaa nykyisen yhteytesi nopeuden nopestestillä. Jos muutto uuteen kotiin on ajankohtainen, löydät hyödylliset muuttovinkit sivustoltamme. Muista tarkistaa myös tarjouksemme mobiililaajakaistoista!

Kun kodin laajakaistaliittymä on päivitetty, olisiko aika päivittää myös puhelinliittymä rajattomaksi? Löydät meiltä myös edulliset liittymät lapsille sekä näppärät prepaid-liittymät.