TV-tarvikkeet

Täydennä televisiostasi täysiverinen olohuoneen kuningas sopivilla tarvikkeilla. Seinätelineellä nostat nautinnon kirjaimellisesti uudelle tasolle ja sopivan mittaisilla kaapeleilla TV:n sijoittelu helpottuu. Mediatoistimilla peilaat sisällöt televisioon niin mobiililaitteelta kuin tietokoneeltakin. Ylijännitesuojalla turvaat olohuoneesi kuninkaan ja maksukortinlukijan tarvitset maksukanavien katseluun.

kuvitus kuva aiheesta TV-tarvikkeet

20 tuotetta

search
Näytetään 20/20
Telia Play – kaikki viihde yhden napin takana
TV ja viihde

Telia Play – kaikki viihde yhden napin takana

Telia Playsta näet seuraamasi lempisarjat sekä suosituimmat urheilulajit. Telia Playn vuokraamosta löydät viihdyttäviä uutuuksia ja saat ensimmäisen leffavuokrauksen veloituksetta!

Täyden palvelun TV

Nosta katselukokemuksesi uusiin ulottuvuuksiin laadukkaalla televisiolla ja uusimmilla tv-tarvikkeilla. Tutustu LG-televisioihinSamsung-televisioihinSony-televisioihin ja Philips-televisioihin ja tilaa uusi suosikkisi verkkokaupastamme. Televisioiden osto-oppaasta löydät parhaat vinkit sopivan tv:n valitsemiseen.

Telia Play moninkertaistaa katselukokemuksesi. Telia Play -sovelluksella katselet suosikkisarjojasi ja huippu-urheilua vaikkapa kännykällä tai läppärillä, missä ja milloin vain. Voit myös peilata sovelluksen ohjelmat isolle ruudulle Chromecastin tai Apple TV:n avulla. Telia Play -boksilla saat televisioosi valtavan valikoiman katsottavaa aina uutuuksista lastenohjelmiin ja urheiluun – parhaalla kuvanlaadulla.

Päivitä myös nettiyhteys nopeaksi ja rajattomaksi, jotta leffa- ja sarjamaratonit eivät keskeydy turhaan. Hanki esimerkiksi läppärin mokkulaan mobiililaajakaista tai koko perheen käyttöön kodin laajakaistayhteys.

Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin