Elämäsi laajakaista – tilaa nopea netti kotiin

Pelikäyttöön, perussurffailuun tai ison perheen lukuisille laitteille – meiltä löydät elämäsi laajakaistan. Tilaa nyt nopea netti ilman avausmaksua ja 14 päivän peruutusoikeudella. Saat käyttöösi myös reilut asiakasedut.

Mihin osoitteeseen tarvitset laajakaistan?

Oletko jo asiakkaamme? Näin muutat netin uuteen kotiin. Muut muutokset laajakaistaliittymääsi teet helposti kirjautumalla Minun Teliaan.

Sujuvaa surffailua, pelailua ja striimaamista

Kodin laajakaista tarjoaa hyvät yhteydet monenlaiseen tekemiseen, kuten netissä surffailuun, pelaamiseen sekä ohjelmien ja leffojen katseluun. Hyvä ja tarpeisiin nähden riittävän nopea nettiyhteys mahdollistaa sen, että useampi perheenjäsen voi käyttää nettiyhteyttä samaan aikaan sujuvasti.

Luotettava ja nopea yhteys

Kun käytössäsi on vakaa ja tarpeisiisi riittävän nopea nettiyhteys, sujuvat netin kautta tehtävät askareet ja kotona viihtyminen mutkitta ilman hidastelua ja pätkimistä. Voit myös koska tahansa päivittää tilaamasi laajakaistaliittymän nopeampaan vaihtoehtoon, jos sellainen on osoitteeseesi tarjolla.

24/7 asiakaspalvelu

Tavoitat asiakaspalvelumme puhelimitse, chatissa, somessa, ajanvarauksella ja yhteydenottolomakkeella sekä tietenkin Telia Kaupoissa. Osa asiakaspalvelumme yhteydenottokanavista on ympäri vuorokauden:

 • Palvelemme puhelimitse hätätilanteissa (puk-koodit, liittymän sulkeminen sekä TV-häiriöiden ilmoitukset) 24/7.
 • Kirjauduttuasi Minun Teliaan tavoitat chat-asiakaspalvelumme kellon ympäri.

Katso asiakaspalvelun yhteystiedot

Etuja liittymäasiakkaille

Kun tilaat laajakaistan meiltä, avaat samalla maailman liittymäasiakkaan etuihin:

 • Viikoittain vaihtuvat laitetarjoukset
 • Pidennetty takuu puhelimille ja tableteille
 • Etuja liittymistä
 • Etuja C More -suoratoistopalvelun tuotteista
 • Tabletti ja mobiilinetti edullisemmin yhdessä
 • Henkilökohtaiset juuri sinulle suunnatut edut

Lue lisää asiakaseduistamme

14 päivän peruutusoikeus

Jos verkkokaupasta tilattu laajakaistaliittymä ei syystä tai toisesta vastaa odotuksiasi, voit perua sopimuksen 14 vuorokauden kuluessa. Tämä pätee sekä määräaikaisiin että toistaiseksi voimassa oleviin liittymiin. Voit ilmoittaa peruutuksesta helposti ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.

Ei avausmaksua

Verkkokaupassamme on saatavilla kaikkiin osoitteisiin laajakaistavaihtoehto ilman avausmaksua. Avausmaksun puuttuessa säästät selvää rahaa.

Näin tilaat itsellesi sopivimman nettiliittymän

Haluaisitko laajakaistan valmiiksi asennettuna? Tutustu Telia Helppi Lähitukeen.

Oletko yritysasiakas? Netti kotiin yrityksille

Valitse nettiliittymän nopeus käyttösi mukaan

Laajakaista
Kiinteän laajakaistan nopeudet ja vaihteluvälit
S
Tekniikka Arvioitu maksiminopeus Nopeuden vaihteluväli
ADSL 8/1 Mbit/s 5,6–8 Mbit/s
Kaapeli 10/5 Mbit/s 7–10 Mbit/s
Valokuitu 10/5 Mbit/s tai 10/10 Mbit/s 7–10 Mbit/s
VDSL2 10/10 Mbit/s 7–10 Mbit/s
3G/4G 21/21 Mbit/s 7–10 Mbit/s
M
Tekniikka Arvioitu maksiminopeus Nopeuden vaihteluväli
ADSL 24/1 Mbit/s 11–16 Mbit/s
Kaapeli 50/5 Mbit/s 35–50 Mbit/s
Valokuitu (sisäverkon tekniikka ADSL) 24/2 Mbit/s 14–20 Mbit/s
Valokuitu 50/10 Mbit/s tai 50/50 Mbit/s 35–50 Mbit/s
VDSL2 50/10 Mbit/s 35–50 Mbit/s
3G/4G 50/50 Mbit/s 10–50 Mbit/s
L
Tekniikka Arvioitu maksiminopeus Nopeuden vaihteluväli
Kaapeli 100/5 Mbit/s 70–100 Mbit/s
Valokuitu 100/10 Mbit/s tai 100/100 Mbit/s 70–100 Mbit/s
3G/4G 100/50 Mbit/s
150/50 Mbit/s
10–100 Mbit/s
XL
Tekniikka Arvioitu maksiminopeus Nopeuden vaihteluväli
Kaapeli 200/10 Mbit/s 80–200 Mbit/s
Valokuitu 200/100 Mbit/s 100–200 Mbit/s
5G 200/50 Mbit/s 10–200 Mbit/s
XXL
Tekniikka Arvioitu maksiminopeus Nopeuden vaihteluväli
Kaapeli 1000/50 Mbit/s 300–1000 Mbit/s
Valokuitu 1000/100 Mbit/s

500–1000 Mbit/s

5G 1000/100 Mbit/s 10–1000 Mbit/s

Laajakaistan nopeus vaihtelee mm. puhelinlinjan pituudesta, talon sisäverkon kunnosta ja verkkoon liitettyjen laitteiden määrästä. Taulukosta näet arvioidut maksiminopeudet sekä nopeuden vaihteluvälit liittymätyypeittäin. Verkkokaupassa ilmoitamme nopeudet vaihteluväleillä sekä arvioituina maksiminopeuksina. Liittymän tyyppi riippuu kiinteistöösi saatavilla olevasta tekniikasta. Tarkista osoitteeseesi saatavilla oleva liittymätyyppi saatavuuskyselyllä. Arvioitu maksiminopeus on nopeus, jonka liittymä parhaimmillaan saavuttaa. Nopeuden vaihteluväli kuvaa laajakaistan nopeuden todellista ylä- ja alarajaa.

 

Laajakaistatyypit

Netti voi soljua kotiisi monella eri tavalla. Tutustu eri laajakaistatyyppien ominaisuuksiin ja tarkista saatavuushaun avulla, millaisen netin saat kotiisi.

5G
Valokuitu
Kaapeli
Mobiili
Taloyhtiö

Keskittäminen kannattaa

Kun sinulla on meiltä kuukausilaskutteinen matkapuhelinliittymä, säästät uuden laajakaistan kuukausimaksuissa 60 € vuodessa.

Taloyhtiöasiakkaille 12 kk etujakso, muille 24 kk määräaikainen sopimus. Etu ei koske Avoin Kuitu -kohteita.
Katso saatavuus
C More -edut Telian liittymäasiakkaille

Liittymäasiakkaalle C More TV 3 kk 0 €

Kun sinulla on meiltä liittymä, saat C More TV:n veloituksetta 3 kk ajaksi, jonka jälkeen 4,95 €/kk. Tutustu myös muihin liittymäasiakkaan C More -suoratoistopalvelun etutuotteisiin.

Lue lisää

Usein kysyttyä nettiliittymistä

Tarvitsetko apua? Kuluttaja-asiakaspalvelusta saat apua ostamiseen, liittymien ja palveluiden valitsemiseen sekä vikatilanteisiin 020 690 400 (mpm/pvm) ma–pe 8–18 ja la 9–16.30

Mitä jos laajakaistaliittymä ei vastaa odotuksiani?

Jos tilaat laajakaistaliittymän verkkokaupasta (etäkauppa) sinulla on oikeus perua sopimus 14 päivän kuluessa syytä ilmoittamatta. Peruutusoikeutta sovelletaan kaikkiin liittymätyyppeihin, joten ei ole merkitystä, onko tehty sopimus määräaikainen vai toistaiseksi voimassa oleva. Perumisen määräajan noudattamiseksi riittää, että lähetät ilmoituksen perumisoikeuden käytöstä ennen peruutusajan päättymistä. Ilmoituksen voi tehdä olemalla yhteydessä asiakaspalveluumme. 

Jos peruutusoikeuden 14 päivän määräaika on mennyt umpeen, eikä sinulla ole liittymässäsi määräaikaisen sopimuksen sopimuskautta jäljellä, voit irtisanoa kodin nettiliittymäsi koska tahansa. Nettiliittymän irtisanomisaika on 2 viikkoa ilmoituksen tekemisestä. Irtisanomisajalta laskutetaan normaalisti kaikki maksut, jotka muodostuvat tuona aikana. Loppulasku veloitetaan päiväkohtaisesti, ellei laajakaistaliittymää irtisanota laskutuskauden vaihteeseen.

Mikä on laajakaistaliittymän määräaikainen sopimus ja voiko sitä irtisanoa?

Kiinteän laajakaistan määräaikainen sopimus on voimassa tietyn ajanjakson. Sopimuskauden jälkeen nettiliittymän sopimus jatkuu toistaiseksi voimassa olevana.

Määräaikaista sopimusta ei voi irtisanoa päättymään kesken sopimuskauden. Asiakkaalla on kuitenkin oikeus irtisanoa määräaikainen sopimus päättymään kahden (2) viikon kuluttua irtisanomisesta, jos hän on joutunut maksuvaikeuksiin sairauden, työttömyyden tai vastaavan hänestä riippumattoman syyn takia, taikka jos sopimuksen pitäminen voimassa muun erityisen syyn takia on hänen kannaltaan kohtuutonta. Teleyrityksellä on oikeus saada takaisin kytkykaupan yhteydessä luovutettu päätelaite.

Miksi minun kannattaa tilata laajakaista kotiin verkkokaupasta ja miten?

Kun tilaat kiinteän laajakaistan kotiin verkkokaupasta, saat tilaukselle aina 14 päivän peruutusoikeuden (etäkauppa) jota voit hyödyntää, mikäli laajakaistaliittymä ei vastaakaan odotuksiasi. Verkkokaupassa on myös helppo vertailla eri nettiliittymiä, ja tilauksen yhteydessä laajakaistaan sopivan modeemin tilaaminen on helppoa. Verkkokauppa on auki ympäri vuorokauden, joten voit tilata laajakaistan kotiin sinulle sopivana ajankohtana ilman jonottamista. 

Laajakaistan kotiin tilaaminen Telian verkkokaupasta on erittäin helppoa. Näin homma toimii:

 1. Tee saatavuushaku: Tilattavissa olevat laajakaistaliittymät riippuvat osoitteestasi, sillä eri taloissa ja taloyhtiöissä on käytössä eri laajakaistatekniikoita. Saatavuushaulla saat selvitettyä, millaisen laajakaistan saat juuri sinne missä sinä asut.
 2. Vertaile ja valitse: Mitä enemmän käytät nettiä, sitä nopeampi laajakaista kannattaa valita. Suosituimmat paketit ovat M- ja L-koot, jotka soveltuvat hyvin mm. sarjojen katsomiseen ja surffailuun netissä usealle käyttäjälle samaan aikaan. Lisää eri nopeuksista voit lukea nettiliittymien nopeuksien vertailusta.
 3. Lisää koriin ja tilaa: Paketin valinnan jälkeen voit lisätä ostoskoriin laajakaistan kanssa yhteensopivan modeemin, jonka avulla jaat laajakaistan kotiisi. Valinnan jälkeen tunnistaudu, valitse toimituspäivämäärä ja vahvista tilaus. 

Laajakaistan asennus tapahtuu valitsemanasi päivänä ja asennuksen jälkeen nopea netti on valmiina surffailuun!

Mikä on modeemi ja mistä sellaisen voi tilata?

Modeemin voi tilata helposti verkkokaupasta, laajakaistan tilaamisen yhteydessä.

Modeemi on helposti asennettava laite, jonka avulla saat laajakaistaliittymäsi käyttöön ja jaettua netin kotisi laitteille. Modeemilla voit jakaa internetin kotiisi langattomasti (wifi) tai suoraan johdolla. Telian laajakaistan ostamisen yhteydessä sinulla on aina mahdollisuus tilata modeemi, joka on yhteensopiva tilaamasi laajakaistan kanssa. Joissain laajakaistatuotteissa modeemi sisältyy laajakaistan hintaan ja joissain se pitää tilata erikseen. Joskus modeemin tilaaminen samaan aikaan laajakaistan kanssa saattaa myös olla pakollista, jotta voimme esim. taata sen, että nettiyhteys toimii kotonasi. Halutessasi voit myös käyttää muualta hankittua vanhaa modeemia Telian laajakaistan kanssa, joskin silloin emme voi taata nettiyhteyden toimivuutta tai tietoturvaa.

Toimiiko vanha modeemi Telian laajakaistan kanssa?

Uuteen laajakaistaliittymään sisältyy modeemi joko pakollisena tai valinnaisena, laajakaistatekniikasta riippuen. Valinnaisenakin suosittelemme ostamaan kiinteän laajakaistan yhteydessä meiltä modeemin, sillä emme voi taata muun modeemin toimivuutta tai tietoturvaa. Lisäksi kiinteän laajakaistan tilaamisen yhteydessä saat meiltä uuden, laadukkaan modeemin parhaaseen hintaan.

Jos kuitenkin tahdot käyttää muualta hankittua modeemia, tarvitset asuntosi yhteystekniikasta riippuen tietyntyyppisen laitteen:

 • Yhteys kotiin Kaapeli: kaapelimodeemi (Docsis)
 • Yhteys kotiin Valokuitu (Ethernet): tarvittaessa reititin langatonta verkkoa varten
 • Yhteys kotiin Valokuitu (VDSL2): VDSL2-modeemi
 • Yhteys kotiin Valokuitu (FTTH): kuitumuunnin (sekä tarvittaessa reititin langatonta verkkoa varten)
 • Yhteys kotiin Mobiili: 4G-reititin (Telian 4G-reititin myydään aina laajakaistan yhteydessä)

Asiakastuestamme löydät tarkemmat laiteohjeet eri reitittimille sekä ohjeita nettiyhteyksien käyttöönottoon ja ongelmatilanteisiin.
 

Onko langaton netti (wifi) käytettävissä Telian laajakaistalla?

Langaton lähiverkko eli wifi on käytettävissä kaikissa tarjoamissamme laajakaistoissa. Kaikilla laajakaistan yhteydessä myytävillä modeemeilla langattoman netin käyttö ja verkon muodostaminen kotiin on helppoa. Langaton laajakaista on kätevä tapa käyttää nettiin yhteydessä olevia laitteita ilman johtosotkuja.

Mistä tiedän mitkä nettiliittymät toimivat asunnossani?

Verkkokaupastamme ei ole mahdollista tilata sellaista laajakaistaa kotiin, joka ei toimisi osoitteessasi. Kaikki nettiliittymät jotka näet verkkokaupassamme sen jälkeen, kun olet tehnyt osoitteeseesi saatavuuskyselyn, toimivat asunnossasi. Tilaa siis netti kotiin vailla huolia.

Mistä löydän tarkempia teknisiä lisätietoja tuotteista?

Laajakaistan palvelukuvauksesta löydät tarkemmat tekniset tiedot eri laajakaistapaketteihin liittyen.

Myös Telian asiakastukiosiosta löytyy kattavasti lisätietoa laajakaistaliittymistä.

Lisäksi voit osallistua keskusteluun laajakaistatuotteista Yhteisössä ja lukea mitä muut puhuvat.

Onko laajakaistaliittymässä avausmaksua?

Usein Telian määräaikaisissa laajakaistaliittymissä ei ole avausmaksua ja toistaiseksi voimassa olevissa sopimuksissa on avausmaksu. Jos nettiliittymän tilaamiseen liittyy avausmaksu, on se erikseen ilmoitettu hintatietojen yhteydessä. Voit myös tarkistaa kaikki hinnoitteluun liittyvät asiat helposti klikkaamalla ”Hintatiedot” painiketta, joka löytyy sivuilta kun teet saatavuuskyselyn ja valitset tuotteen.

Miksi laajakaistan hinta ei ole kaikille sama?

Laajakaistaliittymän hinta riippuu verkkotekniikasta ja sijainnista. Hintaan vaikuttavat myös ylläpitokustannukset, esimerkiksi harvaan asutuilla alueilla kustannukset ovat liittymää kohti suuremmat kuin kaupungissa. Laajakaista valokuitukohteissa hintaan vaikuttaa taloyhtiösi tekemä sopimus. Liittymällä voi olla myös vain tietyn ajan voimassa oleva tarjoushinta. Useimmat tarjoukset edellyttävät määräaikaisen sopimuksen tekoa.

Koska minulle lähetetään ensimmäinen lasku?

Laskutuskausi on yksi (1) kuukausi. Laskutus alkaa liittymän toimitusta seuraavasta päivästä. Mahdollisten maksullisten palveluiden käyttömaksut veloitetaan jälkikäteen. Laajakaistalasku toimitetaan sähköisessä muodossa. Laskun voi myös saada maksullisena paperilaskuna. Paperilaskun hinta määräytyy kulloinkin voimassa olevan Telian hinnaston mukaisesti.

Mikä on Telia TV ja mitä kanavia sillä voi katsoa?

Telia TV:n kautta voit katsoa maksuttomia televisiokanavia ja tilata erillisiä maksullisia kanavapaketteja, suoratoistopalveluita ja ohjelmakirjastoja suoraan telkkarin ruudulle katsottavaksi. Telia TV:n avulla voit myös vuokrata elokuvia videovuokraamosta helposti kaukosäätimen painalluksella. Telia TV toimii myös älypuhelimella ja tietokoneella, joten voit katsoa tilattuja kanavia myös kodin ulkopuolella.

Telia TV:stä voit katsoa mm.:

Kanavakartoista löydät lisää tietoa mm. maksuttomista peruskanavista, jotka tulevat Telia TV:n mukana, sekä listan tilattavissa olevista kanavapaketeista.
 

Miksi kaikille ei ole tarjolla samoja laajakaistayhteyksiä?

Laajakaistaliittymien saatavuus ja hinta riippuu osoitteesta mihin se halutaan tilata, ja siitä mitä laajakaistatekniikoita tähän osoitteeseen voidaan toimittaa. Joihinkin osoitteisiin laajakaistayhteyden voi toimittaa esimerkiksi valokuitua pitkin. Jos osoitteeseen ei kulje valokuitua, niin usein yhteys pitää toimittaa jotain muuta tekniikkaa kuten kaapeli-tv-verkkoa hyödyntäen.

Mitä tarkoittaa internetliittymän nopeuden vaihteluväli?

Kaikilla laajakaistaliittymillä, operaattorista riippumatta, on oma maksimi ja miniminopeus. Tätä kutsutaan nopeuden vaihteluväliksi. Internetliittymän nopeudet sekä muu palvelun laatutaso voivat vaihdella verkon ominaisuuksista johtuvista syistä ilmoitetun vaihteluvälin puitteissa. Internetliittymän nopeuteen voivat vaikuttaa myös Telian vaikutuspiirin ulkopuolella olevat asiat, kuten esimerkiksi internetverkon ja sen palveluiden ruuhka, kiinteistön sisäverkon kunto, asiakkaan modeemin ja tietokoneen kapasiteetti, langattoman lähiverkkoyhteyden käyttö, virustorjunta- ja palomuuripalveluiden sekä muiden mahdollisten käytössä olevien ohjelmistojen kuormitus. 

Kuinka nopean laajakaistaliittymän tarvitsen?

Hyvä nyrkkisääntö laajakaistaliittymän valinnan tekemisessä on ”Mitä enemmän nettiä käytetään – sitä nopeampi laajakaistaliittymä kannattaa hankkia”. Internetin käyttäminen hidastuu ja alkaa ns. pätkimään mitä enemmän sitä käytetään samanaikaisesti. Jos taloudessasi asuu useampi ihminen tai käytät nettiä paljon elokuvien ja sarjojen katseluun, kannattaa harkita nopeamman paketin valintaa. Voit myös koska tahansa päivittää tilaamasi laajakaistaliittymän nopeampaan vaihtoehtoon, mikäli sellainen on osoitteesi tarjolla.

Telian suosituin laajakaistaliittymä on L-paketti, jonka nopeus riittää hyvin useammankin ihmisen samanaikaiseen käyttöön sekä elokuvien ja sarjojen katsomiseen. M-paketti on myös oiva valinta jokapäiväiseen peruskäyttöön sekä elokuvien ja sarjojen töllöttämiseen. XL- ja XXL-paketit ovat erittäin nopeita laajakaistaliittymiä ja näillä nopeus riittää vaativiinkin käyttötarpeisiin ja asiakkaille, jotka haluavat huippunopeutta. Lisää eri nopeuksista voit lukea nettiliitymien nopeuksien vertailustamme.

Muista että pakettien saatavuus vaihtelee riippuen osoitteesta, josta johtuen esimerkiksi XXL-paketteja ei ole kaikille osoitteille saatavilla. 

Kuinka voimme auttaa?

nettiliittymä kotiin

Löydät meiltä nettiliittymät monipuolisesti eri käyttötarkoituksiin. Laajakaistaliittymä kannattaa valita oman netinkäyttösi mukaan – mitä enemmän käytät ja enemmän käyttäjiä, sitä nopeampi laajakaista kannattaa valita. Tarkemmin eri nopeuksien ominaisuuksista ja käyttötarkoituksista voit lukea nettiliittymien vertailustamme.

Kun harkitset kodin nettiliittymän päivittämistä, pidä mielessäsi myös huippunopea valokuitu, uusi 5G-netti sekä edullinen taloyhtiönetti. Internetin nopeustesti kertoo nykyisen internetyhteytesi nopeuden.

Kun olet tilannut itsellesi sopivan laajakaistan saat käyttöösi Wifi-yhteyden, jolla surffaat kotonasi langattomasti eri laitteilla. Jos asut pinta-alaltaan suuressa asunnossa tai kerroksia on useampia saat kotisi verkosta entistä kattavamman mesh-järjestelmällä. Tutustu esimerkiksi Smart Wifi -palveluun, jolla pääset takuulla eroon wifin katvealueista.

Kun netti kotiin on tilattu ja kodin kiinteä laajakaista on päivitetty, olisiko aika harkita onko tarvetta myös mobiilinetille? Kiinteä laajakaista on varma valinta kodin nettiyhteydeksi, mutta mobiililaajakaista on hyvä vaihtoehto kun halutaan saada esimerkiksi nopea langaton netti mökille. Katso myös mobiililaajakaistatarjouksemme! Löydät valikoimastamme myös näppärät prepaid-liittymät, erilaiset 5G-liittymät sekä rajattomat puhelinliittymät.

Sujuvaa työskentelyä ja vapaa-aikaa

Luotettava laajakaistayhteys takaa hyvät lähtökohdat etätyölle ja etäopiskelulle. Varmista myös, että työvälineet on kunnossa. Verkkokaupastamme löydät mm. niin tietokoneet ja näytöt kuin kuulokkeetkin. Oletko yritysasiakas? Tutustu yritysasiakkaidemme nettiliittymiin.

Toimivalla laajakaistalla myös sarjojen, leffojenurheilun ja dokumenttien katselu sujuu huolettomasti. Telia TV:n valikoimasta löydät suosituimmat kanavapaketit ja maksukanavat, joista löytyy mieluisaa katsottavaa kaikille. Liittymäasiakkaanamme voit myös tilata etuhintaan C More suoratoistopalvelun tuotteita, joita et muualta saa. Huikean laajasta elokuvavuokraamosta löydät puolestaan tuoreimmat uutuuselokuvat ja parhaat klassikot.

Pelaamisen ystävälle verkkokauppamme tarjoaa monipuolisen valikoiman pelaamisen välineitä olitpa sitten ammattipelaaja tai harrastelija. Katso pelitietokoneet, pelinäytöt ja pelikuulokkeet pelikonsololeita ja pelejä unohtamatta. Jos valinta tuntuu vaikealta, katso esport-artikkeleista ammattilaisten vinkit pelivälineiden valintaan. 

 

Kampanjan ehdot

Laajakaista Gaming Crazy Days

Tarjoamme uuden määräaikaisen laajakaistan ostajalle Destiny 2: Beyond Light -PC-pelin (arvo 39,99 €) kaupan päälle. Tarjous koskee vain verkkokaupan kautta kampanja-aikana 23.8.–5.9.2021 tehtyjä uusia määräaikaisia laajakaistasopimuksia. Esim. Telia Yhteys kotiin L 24 kk määräaikaisen sopimuksen kokonaishinta 669,60 €.

Tarjous ei koske toistaiseksi voimassaolevia sopimuksia eikä taloyhtiölaajakaistatilauksia. Koodi, jolla voit lunastaa pelin Steamista, toimitetaan sähköpostiosoitteeseesi viikon 36 aikana, jos laajakaistatilaus on edelleen voimassa.

Kampanjan ehdot

Laajakaistaliittymän tilaajalle mobiililaajakaista etuhintaan 10 €/kk. Hinta 10 €/kk 24 kk ajan, jonka jälkeen hinta on 14,90 €/kk tai kulloinkin voimassa oleva hinnaston mukainen hinta. Mobiililaajakaistan sopimus on toistaiseksi voimassa eli ei määräaikaisuutta.

Ohjeet etuhintaisen mobiililaajakaistan tilaamiseen saat verkkokaupan vahvistussivulla tilattuasi ensin kiinteän laajakaistan. Ohjeet lähetetään myös myöhemmin tekstiviestillä, kunhan olet antanut markkinointiluvan kiinteän laajakaistan tilauksen viimeistelyn yhteydessä.

Kampanjan ehdot

Määräaikaisen laajakaistaliittymäsopimuksen kampanja-aikana 20.–26.7.2020 tilanneelle Assembly-tapahtuman konepaikka kaupan päälle (arvo 75 €). Tapahtuma järjestetään 15.–18.10.2020. Tarjous koskee vain verkkokaupan kautta tehtyjä sopimuksia. Tarjous ei koske toistaiseksi voimassaolevia sopimuksia. Liput toimitetaan viikolla 37 niille asiakkaille, joiden kampanja-ajalla tehty laajakaistatilaus on edelleen voimassa. Etu koskee vain uuden liittymän tilausta, ei nykyisen liittymän muutoksia. 

Assembly on Suomen suurin tietokonefestivaali, jossa pääset tutustumaan mm. pelaamiseen, digitaaliseen taiteeseen ja lan-kulttuuriin. Tapahtuma järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 15.–18.10.2020. Lue lisää: assembly.org/summer20

Kampanjan ehdot

Laajakaistan ostajalle Keskon 30 € lahjakortti kaupan päälle

Kampanja-aikana 6.–19.9.2021 uuden, määräaikaisen laajakaistan ostajalle Keskon 30 € lahjakortti kaupan päälle. Tarjous koskee vain verkkokaupan kautta tehtyjä uusia määräaikaisia laajakaistasopimuksia.

Tarjous ei koske toistaiseksi voimassaolevia sopimuksia eikä taloyhtiölaajakaistatilauksia. Lahjakortti toimitetaan laskutusosoitteeseesi viikon 43 aikana, jos laajakaistasopimus on edelleen voimassa.

Singles' Day kampanjan ehdot

Määräaikaisen laajakaistaliittymäsopimuksen kampanja-aikana 11.11.2020 tilanneelle 30 €:n K-Ryhmän lahjakortti kaupan päälle. Esimerkiksi Yhteys Kotiin L hintaan 22,50 €/kk, 24 kk määräaikaisen sopimuksen kokonaishinta 540,00 €. Tarjous koskee vain verkkokaupan kautta tehtyjä sopimuksia. Tarjous ei koske toistaiseksi voimassaolevia sopimuksia eikä taloyhtiölaajakaistoja. Lahjakortti on heti käyttövalmis ja se on 30 €:n arvoinen. Lahjakortin arvon voi käyttää yhdellä kerralla tai vaikka euron kerrallaan. Korttia voi käyttää yhdessä myös käteisen tai muun maksukortin kanssa. Lahjakortti on voimassa 30.7.2022 asti. K-ryhmän lahjakortti käy maksuvälineenä seuraavissa ketjukaupoissa: K-Citymarket, K-Supermarket, K-Market (mukaan lukien Neste K-Marketit), Budget Sport, Intersport, Kookenkä sekä K-Rauta.​​​​​​​

C More etukoodit

C More on kotimainen suoratoistopalvelu, jonka monipuolista sarja-, elokuva- ja urheilutarjontaa voit katsella puhelimella, tabletilla, tietokoneella, useimmilla älytelevisioilla ja Telia TV digiboksin käyttöliittymän kautta. Olet oikeutettu asiakasetuhintaisiin tuotteisiin C More -suoratoistopalvelussa, kun sinulla on meiltä puhelin- tai nettiliittymä. Liittymäasiakkaana voit tilata etuhintaisen C More -tuotteen verkkokaupastamme. Mikäli tilaat uuden liittymän, pääset C More -tuotteiden tilaussivulle kätevästi myös verkkokaupan kiitossivulla olevan napin kautta.

C More TV
✔ Kotimaiset sarjat
✔ Valikoidut suosikit elokuvista, lastenohjelmista ja kansainvälisestä sarjatarjonnasta
✔ TV-ohjelmat ja -kanavat
✔ Sisältää rajatusti mainontaa

Kokeile maksutta 3 kk ajan,
jonka jälkeen 4,95 €/kk. Etuhinta Telian liittymäasiakkaille. 
Liittymäasiakkuuden päättyessä hinta 9,95 €/kk. Ei määräaikaisuutta. 

C More Hockey
✔ Kaikki Liiga-pelit (Telia Liigapassi)
✔ MM-jääkiekko, CHL ja SHL
✔ Sarjat ja elokuvat
✔ Lastenohjelmat
✔ TV-ohjelmat ja -kanavat

24,95 €/kk,
hinta kesäkaudella 9,95 €/kk. Etuhinta Telian liittymäasiakkaille. 
Liittymäasiakkuuden päättyessä hinta 39,95 €/kk. Ei määräaikaisuutta. 

C More Total+
✔ Kaikki Liiga-pelit (Telia Liigapassi)
✔ MM-jääkiekko, CHL ja SHL
✔ Formula 1
✔ Mestarien liiga, La Liga
✔ Sarjat ja elokuvat
✔ Lastenohjelmat
✔ TV-ohjelmat ja -kanavat

29,95 €/kk 12 kk ajan, 
jonka jälkeen 34,95 €/kk. Etuhinta Telian liittymäasiakkaille.
Liittymäasiakkuuden päättyessä hinta 44,95 €/kk. Ei määräaikaisuutta.

Liittymäasiakkaan edut

Liittymäasiakkaan etuun ovat oikeutettuja kaikki Telia Finlandin kuluttaja-asiakkaat, joilla on Telian kuukausilaskutteinen puhelin- tai nettiliittymä. Etu ei koske Prepaid-liittymiä, yritysliittymiä tai Taloyhtiölaajakaistan perusnopeuksia.

Eikö sinulla ole vielä etuihin oikeuttavaa liittymää?

Tilaa puhelinliittymä

Tilaa kiinteä laajakaista

Tilaa mobiililaajakaista

Cyber Monday -kampanjan ehdot

Uuden Yhteys Kotiin -tuotteen tilaaja voi tilata samalla kertaa Playstation 5 Digital Edition -pelikonsolin hintaan 429,90 € rahoituksella ilman ylimääräisiä kuluja 17,91 €/kk 24 kk maksuajalla. Etu koskee uusia Yhteys Kotiin- sekä Kiinteä 5G -palvelun ostajia. Jos Yhteys Kotiin- tai Kiinteä 5G -tuote ei ole aktiivinen laitteen toimitushetkellä, Playstation 5 Digital Edition -pelikonsolia ei toimiteta. Kampanja on voimassa 29.11.–5.12. tai niin kauan, kun tavaraa riittää. Konsoleita on 100 kpl rajattu erä. Laitteet lähtevät toimitukseen 16.12. Tarjous koskee vain verkkokaupan kautta tehtyjä määräaikaisia laajakaistasopimuksia. Tarjous ei koske toistaiseksi voimassaolevia sopimuksia eikä taloyhtiölaajakaistoja.

PlayStation 5 -kampanjan ehdot

Uuden Yhteys Kotiin -tuotteen tilaaja voi tilata samalla kertaa Playstation 5 Digital Edition -pelikonsolin hintaan 429,90 € rahoituksella ilman ylimääräisiä kuluja 17,91 €/kk 24 kk maksuajalla. Etu koskee uusia Yhteys Kotiin- sekä Kiinteä 5G -palvelun ostajia. Jos Yhteys Kotiin- tai Kiinteä 5G -tuote ei ole aktiivinen laitteen toimitushetkellä, Playstation 5 Digital Edition -pelikonsolia ei toimiteta. Kampanja on voimassa 10.–16.1.2022 tai niin kauan kun tavaraa riittää. Konsoleita on 150 kpl rajattu erä. Laitteet lähtevät toimitukseen 25.1.2022. Tarjous koskee vain verkkokaupan kautta tehtyjä määräaikaisia laajakaistasopimuksia. Tarjous ei koske toistaiseksi voimassaolevia sopimuksia eikä taloyhtiölaajakaistoja tai Avoin Kuitu -kohteita.