Urheilun huippuhetket

Nauti seuratuimmista urheilusarjoista, kuten Mestarien liiga, MM-ralli, NHL, Valioliiga ja Formula 1 sekä muista urheiluohjelmista – missä ja milloin haluat.

Tutustu valikoimaan

Valitsemasi sisältö: Urheilu

Max Standard
Max tarjoaa HBO:lta ja Discoverylta tuttuja ikonisia sarjoja, menestysleffoja ja alkuperäisuutuuksia. Pariisin olympialaiset ilman muuta urheilua.
Liittymäasiakkaille
Max Standard Sports
Max tarjoaa HBO:lta ja Discoverylta tuttuja ikonisia sarjoja, menestysleffoja ja alkuperäisuutuuksia. Lisäksi runsaasti liveurheilua (mm. Pariisin olympialaiset, snookeria, PGA-golfia, Grand Slam -tennistä).
Liittymäasiakkaille
MTV Katsomo+ Urheilu
Kaikki Liiga-pelit ja MTV Katsomon muu urheilu, kuten Mestarien liiga ja MM-ralli, sekä leffat ja sarjat liittymäasiakkaan etuhintaan MTV Katsomon suoratoistopalvelussa.
Liittymäasiakkaille
349-mtv-katsomo--ja-kanavapaketti-viihde-ja-urheilu
MTV Katsomo+ ja kanavapaketti viihde ja urheilu
Penkkiurheilijan ja viihteen suurkuluttajan kanavapaketissa merkittävimmät urheilulajit, uutuussarjat, huippuelokuvat, realityä sekä lastenohjelmia. Sisältää myös MTV Katsomo -suoratoistopalvelun.
Liittymäasiakkaille
123-v-premium
V premium
Valtavasti urheilua, kuten Formula 1®, Valioliiga, NHL, jääkiekon MM-kisat ja golfia. Lisäksi huippuviihdettä elokuvien, dokumenttien ja lastenkanavien parissa.
Etuhinta
487-mtv-katsomo--urheilu-ja-kanavapaketti---v-premium
MTV Katsomo+ Urheilu ja kanavapaketti + V premium
Liiga, F1, Mestarien liiga, Valioliiga, MM-ralli, NHL, NFL ja valtavasti muuta urheilua sekä sarjoja, elokuvia, dokumentteja ja lastenohjelmia. Sisältää myös MTV Katsomo -suoratoistopalvelun.
Etuhinta
203-v-sport-golf
V sport golf
Golfiin keskittyvässä paketissa mm. major-turnaukset, DP World Tour (ent. European Tour) ja LPGA Tourin parhaat palat.
24-discovery
Discovery
Monipuolisten dokkareiden lisäksi paketissa on myös urheilua Eurosportin kanavilla.
246-toto-tv
Toto TV
Kanava hevosurheilun ystävälle – vuosittain yli 600 suoraa ravilähetystä.
Telia Play + Tallennuspalvelu + MTV Katsomo+ ja kanavapaketti viihde ja urheilu
MTV Katsomon koko urheilutarjonta, kuten Liiga, Mestarien liiga ja MM-ralli, sekä uutuussarjat, huippuelokuvat ja viihdettä koko perheelle. Sisältää myös Telia Play -boksin ja Tallennuspalvelun.
Etuhinta
Telia Play + Tallennuspalvelu + MTV Katsomo+ Urheilu ja kanavapaketti + V premium
Näe huikea määrä huippu-urheilua, kuten NHL, Formula 1, Liiga ja Mestarien liiga. Lisäksi valtavasti elokuvia ja sarjoja sekä lasten suosikkeja. Sisältää myös Telia Play -boksin ja Tallennuspalvelun.
Etuhinta

Urheilulähetykset TV:ssä

Telia Playsta löydät useita urheilua sisältäviä kanavapaketteja, jotka tarjoavat katsottavaksesi mm. maailman kovimmat jalkapallo- ja jääkiekkoliigat, kotimaisen Liigan ja moottoriurheilua. Lisäksi paljon muuta huippu-urheilua, kuten snookeria, koripalloa, yleisurheilua, golfia, ravit, Pariisin kesäolympialaiset 2024hiihtoa ja tennistä sekä muut ajankohtaiset urheilulähetykset. Voit seurata suosikkilajiasi suorina lähetyksinä sekä tallenteina joko televisiosta kotisohvaltasi tai missä vain Telia Play -sovelluksen kautta sekä netistä osoitteessa teliaplay.fi.

MTV Katsomon urheilutarjonta

MTV Katsomo -kanavapaketeista MTV Katsomo+ ja kanavapaketti viihde ja urhelu näyttävää laajan kattauksen urheiluohjelmia. Näet tämän paketin kanavilla mm. Liigan, Mestarien liigan, La Ligan, Serie A:n, Sveitsin liigan, MM-rallinNFL:n, Timanttiliigan, golfia ja monet muut kiinnostavat urheilulähetykset. MTV Katsomo+ ja kanavapaketti viihde ja urhelu sisältää lisäksi paljon muutakin kuin urheilusisältöä, tutustu vaikka suosittuihin pohjoismaisiin ja kotimaisiin sarjoihin sekä elokuviin.

Liittymäasiakkaanamme voit myös tilata MTV Katsomo -suoratoistopalvelun tuotteita etuhintaan. Valitse kiinnostuksesi mukaan viihdettä tai urheilua – tai kaikkea yhdessä paketissa. Tutustu esimerkiksi MTV Katsomo+ Urheilu -tuotteeseen, joka sisältää Liiga-pelit, MTV Katsomon muun urheilutarjonnan sekä koko sarja- ja leffavalikoiman.

V sport -kanavien urheiluohjelmat

V sport, series & film -kanavapaketeista (ent. Viasat) löytyy myös varaa mistä valita. V premium -paketti näyttää laajan kirjon urheiluohjelmaa V sport -kanavilta, kuten Valioliigan, Bundesliigan sekä Eurooppa-liiganNHL:n ja CHL:n otteluita, MotoGP™ -kisoja ja Formula 1 -lähetykset. V premium tarjoaa urheilun lisäksi katsottavaksesi myös rutkasti viihdettä, kuten uutuuselokuvia ja laadukkaita dokumentteja. Tutustu myös V sport golf- ja V film -kanavapaketteihin.

Suurkisat ja suosituimmat urheiluturnaukset, kuten olympialaiset, sekä kovatasoista tennistä, pyöräilyä ja snookeria voit nähdä Discoveryn omistamilla Eurosport-kanavilla. Meiltä voit tilata myös Max-suoratoistopalvelussa katsottavan Max Standard Sports -tuotteen, jonka tarjontaan sisältyy olympialaisten ja Eurosportin urheilun lisäksi mm. leijonakiekkoa (EHT) ja golfin PGA Tour. TotoTV puolestaan on kanava raviurheilun ystäville. Minkälaista urheilua sinä haluat katsoa televisiosta? Tutustu urheilua näyttävien kanavapakettiemme valikoimaan ja valitse suosikkisi!