Telia TV on jatkossa Telia Play! Lue lisää

Urheilun huippuhetket

Nauti seuratuimmista urheilusarjoista, kuten Mestarien liiga, MM-ralli, NHL, Valioliiga ja Formula 1 sekä muista urheiluohjelmista – missä ja milloin haluat.

Tutustu valikoimaan

Valitsemasi sisältö: Urheilu

C More Total+
Kaikki Liiga-pelit (Telia Liigapassi), MM-kiekko ja C Moren muu urheilu, kuten Mestarien liiga ja MM-ralli, sekä leffat ja sarjat liittymäasiakkaan etuhintaan C Moren suoratoistopalvelussa.
Liittymäasiakkaan etuhinta
282-c-more-sport
C More Sport
Mestarien liiga, La Liga, rallin MM-sarja, Timanttiliiga ja paljon muuta urheilua sekä C Moren leffat ja sarjat.
284-c-more-total
C More Total
Urheilua ja viihdettä samassa paketissa, mm. Mestarien liiga, La Liga, CHL, MM-kiekko ja MM-ralli sekä suosikkisarjat, elokuvat ja lastenohjelmat.
Etuhinta
123-v-premium
V premium
Valtavasti urheilua, kuten Formula 1®, NHL, Valioliiga ja talviurheilu, sekä huippuviihdettä elokuvien, dokumenttien ja lastenkanavien parissa.
Etuhinta
203-v-sport-golf
V sport golf
Golfiin keskittyvässä paketissa mm. major-turnaukset, DP World Tour (ent. European Tour) ja LPGA Tourin parhaat palat.
487-telia-liigapassi---c-more-total---v-premium
Telia Liigapassi + C More Total + V premium
Kaikki Liiga-pelit, Formula 1®, Mestarien liiga, Valioliiga, MM-ralli, NHL, NFL ja valtavasti muuta urheilua sekä laatusarjoja, elokuvia, dokkareita ja lastenohjelmia.
Etuhinta
348-telia-liigapassi---c-more-sport
Telia Liigapassi + C More Sport
Kaikki Liiga-pelit ja paljon muuta urheilua, kuten jalkapallon Mestarien liiga, rallin MM-sarja, Timanttiliiga, CHL ja NFL sekä C Moren leffat ja sarjat.
349-telia-liigapassi---c-more-total
Telia Liigapassi + C More Total
Kaikki Liiga-pelit ja mm. Mestarien liiga, La Liga, rallin MM-sarja, MM-kiekko, CHL ja NFL sekä C Moren koko sarja- ja leffavalikoima.
Yksittäinen Liiga-peli
Voit ostaa yksittäisen Liiga-pelin Telia Playn käyttöliittymän kautta. Peli on katsottavissa 48 tunnin ajan lähetyksen alun jälkeen.
discovery+ Sport
Eurosportin huippu-urheilua ja mm. leijonakiekkoa, suoria tv- ja urheilukanavia sekä tuhansia tunteja viihdettä discovery+-palvelussa.
24-discovery
Discovery
Monipuolisten dokkareiden lisäksi paketissa on myös urheilua Eurosportin kanavilla.
246-toto-tv
Toto TV
Kanava hevosurheilun ystävälle – vuosittain yli 600 suoraa ravilähetystä.

Urheilulähetykset TV:ssä

Telia TV:stä löydät useita urheilua sisältäviä kanavapaketteja, jotka tarjoavat katsottavaksesi mm. maailman kovimmat jalkapallo- ja jääkiekkoliigat, kotimaisen Liigan ja moottoriurheilua. Lisäksi paljon muuta huippu-urheilua, kuten snookeria, koripalloa, yleisurheilua, golfia, ravit, hiihtoa ja tennistä sekä muut ajankohtaiset urheilulähetykset. Voit seurata suosikkilajiasi suorina lähetyksinä sekä tallenteina joko televisiosta kotisohvaltasi tai missä vain Telia TV sovelluksen kautta sekä netistä osoitteessa tv.telia.fi.

C Moren urheilutarjonta

C Moren kanavapaketeista C More Sport ja C More Total näyttävät laajan kattauksen urheiluohjelmia. Näet näiden pakettien kanavilla mm. Mestarien liigan, La Ligan, Serie A:n, CHL:n, Sveitsin liigan, jääkiekon MM-kisat, MM-rallinNFL:n, Timanttiliigan, golfia ja monet muut kiinnostavat urheilulähetykset. C More Total sisältää lisäksi paljon muutakin kuin urheilusisältöä, tutustu vaikka suosittuihin pohjoismaisiin ja kotimaisiin sarjoihin sekä elokuviin.

Liittymäasiakkaanamme voit myös tilata C More -suoratoistopalvelun tuotteita etuhintaan. Valitse kiinnostuksesi mukaan viihdettä tai urheilua – tai kaikkea yhdessä paketissa. Tutustu esimerkiksi C More Total+ -tuotteeseen, joka sisältää Liiga-pelit, C Moren muun urheilutarjonnan sekä koko sarja- ja leffavalikoiman.

V sport -kanavien urheiluohjelmat

V sport, series & film -kanavapaketeista (ent. Viasat) löytyy myös varaa mistä valita. V premium -paketti näyttää laajan kirjon urheiluohjelmaa V sport -kanavilta, kuten Valioliigan, Bundesliigan sekä Eurooppa-liiganNHL:n ottelut, MotoGP™ -kisoja  ja Formula 1 -lähetykset. V premium tarjoaa urheilun lisäksi katsottavaksesi myös rutkasti viihdettä, kuten uutuuselokuvia ja laadukkaita dokumentteja. Tutustu myös V sport golf- ja V film -kanavapaketteihin.

Suurkisat ja suosituimmat urheiluturnaukset, kuten olympialaiset, sekä kovatasoista tennistä, pyöräilyä ja snookeria voit nähdä Discoveryn omistamilla Eurosport-kanavilla. Meiltä voit tilata myös discovery+-suoratoistopalvelussa katsottavan discovery+ Sport -tuotteen, jonka tarjontaan sisältyy Eurosportin urheilun lisäksi mm. leijonakiekkoa (EHT) ja golfin PGA Tour. TotoTV puolestaan on kanava raviurheilun ystäville. Minkälaista urheilua sinä haluat katsoa televisiosta? Tutustu urheilua näyttävien kanavapakettiemme valikoimaan ja valitse suosikkisi!