Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Ensimmäinen leffa maksutta

Luo maksuttomat Telia TV -tunnarit ja tutustu kuukauden elokuvauutuuksiin. Uutena asiakkaana saat ensimmäisen leffavuokrauksen ilmaiseksi.

Vuokraamosta elokuvia joka lähtöön

Jäikö joku leffa katsomatta elokuvateatterissa? Oscar-ehdokkaat, kassamagneetit ja muut herkulliset leffauutuudet löydät pikapikaa Vuokraamosta. Katso joulukuussa vaikkapa 29.11. ensi-iltansa Vuokraamossa saanut Leijonakuningas, joka on Disneyn live action -versio rakastetusta klassikosta. Tarina vie meidät Afrikan savannille, missä tuleva kuningas Simba on juuri syntynyt. Pieni leijona joutuu kuitenkin pian keskelle valtataistelua ja joutuu näkemään vaivaa löytääkseen oman paikkansa uudelleen.

Telia TV:n huikean laajasta leffavuokraamosta löydät katsottavaa juuri sinun makuusi, juuri silloin kuin haluat. Telia TV sovelluksella vuokraat elokuvat netistä, eikä kinosi ole sidottu kotisohvaan vaan kulkee aina mukanasi.

Selaa leffoja

Joulukuun uutuuksia

Once Upon a Time in Hollywood

Once Upon a Time in Hollywood

TV-tähti Rick Dalton ja sijaisnäyttelijä Cliff Booth yrittävät selviytyä mullistuneella tv-alalla 1969 vuoden Los Angelesissa. Elokuvaa tähdittävät Leonardo DiCaprio ja Brad Pitt.

27.12. alkaen

Toy Story 4

Toy Story 4

Woody tuntee arvonsa ja tietää, että sen tärkein tehtävä leluna on huolehtia lapsistaan. Bonnien askartelema uusi rakas leluhahmo Forky sen sijaan julistautuu roskaksi, jolloin Woody haluaa auttaa Forkya ymmärtämään merkityksensä.

27.12. alkaen

Midsommar - Loputon yö

Midsommar – loputon yö

Amerikkalainen nuoripari Dani ja Christian matkustavat ystävineen juhlimaan juhannusta syrjäiseen ruotsalaiseen kylään. Huoleton lomamatka saa kuitenkin pahaenteisen käänteen keskikesän juhlan myötä.

2.12. alkaen

Telia TV tarjoaa parasta viihdettä

Telia TV:stä näet parhaat sarjat ja uusimmat elokuvat sekä runsaasti ohjelmaa urheilun ystäville. Tutustu tarkemmin C Moren viihdetarjontaan tai vaikka HBO Nordicin suosittuun Game of Thrones -sarjaan. Jääkiekon Liigan pelit näet yksinoikeudella vain Telia TV:stä. Urheilun superpaketti C More Sport välittää Formula 1 -kilpailut suorina lähetyksinä.