Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Ensimmäinen leffa maksutta

Luo maksuttomat Telia TV -tunnarit ja tutustu kuukauden elokuvauutuuksiin. Uutena asiakkaana saat ensimmäisen leffavuokrauksen ilmaiseksi.

Vuokraamosta elokuvia joka lähtöön

Jäikö joku leffa katsomatta elokuvateatterissa? Oscar-ehdokkaat,
kassamagneetit ja muut herkulliset leffauutuudet löydät pikapikaa Vuokraamosta. Katso vaikka jännitysdraama Glass, joka on vuokrattavissa 7.6. alkaen. Glass yhdistää huippusuosittujen Unbreakable- ja Split-elokuvien tarinat, kun Bruce Willisin esittämä David Dunn jahtaa yli-inhimillistä Peto-hahmoa.

Telia TV:n huikean laajasta leffavuokraamosta löydät katsottavaa juuri sinun makuusi, juuri silloin kuin haluat. Telia TV sovelluksella kinosi ei ole sidottu kotisohvaan vaan se kulkee mukanasi missä vain.

Selaa leffoja

Kesäkuun uutuuksia

Vuokraamo Green Book Split 1440x800

Green Book

Tony Lip palkataan pianisti Don Shirleyn autonkuljettajaksi konserttikiertueelle. ”Vihreän kirjan” avulla kaksikko etsii niitä harvoja paikkoja, joissa afroamerikkalaisen on turvallista vierailla.

10.6. alkaen

Vuokraamo The Favourite Split 1440x800

The Favourite

1700-luvun Englantia hallitsee kuningatar Annen sijasta tämän ystävä Lady Sarah. Uusi palvelijatar Abigail lähentyy kuningattaren kanssa suunnitellessaan paluuta aristokraattisille juurilleen.

10.6. alkaen

Räyhä Ralf valloittaa internetin

Räyhä-Ralph valloittaa internetin

Videopelipahis Ralf ja Nelli Karamelli joutuvat jännittäviin tilanteisiin, kun ystävykset matkaavat internetin syövereissä etsimässä varaosaa Nellin Sokerihuuma-videopeliin.

14.6. alkaen

Onneli, Anneli ja nukutuskello

Onneli, Anneli ja nukutuskello

Onneli ja Anneli saavat naapureiltaan Tingelstiinalta ja Tangelstiinalta tehtävän: tytöt lähtevät pitämään huolta hajamielisestä keksijästä Vekotiituksesta ja tämän keksintöjä täynnä olevasta tilasta.

10.6. alkaen

Telia TV tarjoaa parasta viihdettä

Telia TV:stä näet parhaat sarjat ja uusimmat elokuvat sekä runsaasti ohjelmaa urheilun ystäville. Tutustu tarkemmin C Moren viihdetarjontaan tai vaikka HBO Nordicin suosittuun Game of Thrones -sarjaan. Jääkiekon Liigan pelit näet yksinoikeudella vain Telia TV:stä. Urheilun superpaketti C More Sport välittää Formula 1 -kilpailut suorina lähetyksinä.