Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Ensimmäinen leffa maksutta

Luo maksuttomat Telia TV -tunnarit ja tutustu kuukauden leffauutuuksiin. Uutena asiakkaana saat ensimmäisen leffavuokrauksen ilmaiseksi.

Vuokraamosta elokuvia joka lähtöön

Jäikö joku leffa katsomatta elokuvateatterissa? Oscar-ehdokkaat,
kassamagneetit ja muut herkulliset leffauutuudet löydät pikapikaa Vuokraamosta. Valitse esimerkiksi takuuvarma draama ja katso suomalaisvahvistuksella höystetty BlacKkKlansman, joka on nähtävissä 28.1. alkaen.

Telia TV:n huikean laajasta leffavuokraamosta löydät katsottavaa juuri sinun makuusi, juuri silloin kuin haluat. Telia TV sovelluksella kinosi ei ole sidottu kotisohvaan vaan se kulkee mukanasi missä vain.

Selaa leffoja

Tammikuun uutuuksia

Vuokraamo The Spy Who Dumped Me Split 1440x800

The Spy Who Dumped Me

Parhaat ystävykset Audrey ja Morgan sekaantuvat vahingossa vaaralliseen hankkeeseen, kun Audreyn ex-poikaystävä paljastuu vakoojaksi. Tavoitteena on tietenkin pelastaa koko maailma.

7.1. alkaen

 

Vuokraamo Papillon Split 1440x800

Papillon

Henri "Papillon" Charrière lavastetaan murhaajaksi ja tuomitaan elinkautiseen pahamaineineiselle Pirunsaarelle. Papillon lyöttäytyy yhteen väärentäjä Louis Degan kanssa, joka suostuu rahoittamaan Papillonin paon suojelua vastaan.

14.1. alkaen

Vuokraamo The Nun Split 1440x800


The Nun

Kun nunna riistää henkensä romanialaisessa luostarissa, Vatikaani lähettää menneisyytensä kalvaman papin sekä viimeisen valansa kynnyksellä olevan noviisin tutkimaan tapausta. Yhdessä he paljastavat luostarin pirullisen salaisuuden.

21.1. alkaen

Vuokraamo The Predator Split 1440x800

The Predator

Nuori poika aiheuttaa vahingossa maailmankaikkeuden vaarallisimpien olioiden paluun Maahan. Ihmiskunnan tuhoutumisen voivat estää vain joukko ex-sotilaita sekä tyytymätön tiedeopettaja.

28.1. alkaen