Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Ensimmäinen leffa maksutta

Luo maksuttomat Telia TV -tunnarit ja tutustu kuukauden elokuvauutuuksiin. Uutena asiakkaana saat ensimmäisen leffavuokrauksen ilmaiseksi.

Vuokraamosta elokuvia joka lähtöön

Jäikö joku leffa katsomatta elokuvateatterissa? Oscar-ehdokkaat,
kassamagneetit ja muut herkulliset leffauutuudet löydät pikapikaa Vuokraamosta. Katso vaikka hauska ja sydämellinen Iloisia aikoja, Mielensäpahoittaja, joka on vuokrattavissa 18.2. alkaen.

Telia TV:n huikean laajasta leffavuokraamosta löydät katsottavaa juuri sinun makuusi, juuri silloin kuin haluat. Telia TV sovelluksella kinosi ei ole sidottu kotisohvaan vaan se kulkee mukanasi missä vain.

Selaa leffoja

Helmikuun uutuuksia

Ensimmäinen kuussa

Ensimmäisenä kuussa

Ryan Goslingin tähdittämä, sykähdyttävä elokuva Neil Armstrongista ja hänen legendaarisesta avaruusmatkastaan. Armstrongista tuli 20.7.1969 ensimmäinen Kuun pinnalla kävellyt ihminen.

25.2. alkaen

 

Venum

Venom

Kun toimittaja Eddie yrittää nujertaa Life Foundationin pahamaineisen perustajan, aliensymbiootti Venom sulautuu hänen kehoonsa. Tapahtuman seurauksena Eddie saa uusia, uskomattomia supervoimia.

18.2. alkaen

Missä on Emily?

Missä on Emily?

Pikkukaupungissa asuva mammavloggaaja Stephanie haluaa selvittää parhaan ystävänsä Emilyn yllättävän katoamistapauksen. Tyylikäs trilleri on täynnä petoksia, rakkautta ja kostonhimoa.

18.2. alkaen

Raja

raja

Tina on tullivirkailija, joka tunnistaa epäilyttävät henkilöt harvinaisen tehokkaasti. Kun salamyhkäinen, rujolta näyttävä Vore tulee laivalta, Tina ei pystykään lukemaan häntä yhtä hyvin. Mitä Vore salailee?

11.2. alkaen

Telia TV tarjoaa parasta viihdettä

Telia TV:stä näet parhaat sarjat ja uusimmat elokuvat sekä runsaasti ohjelmaa urheilun ystäville. Tutustu tarkemmin C Moren viihdetarjontaan tai vaikka HBO Nordicin suosittuun Game of Thrones -sarjaan. Jääkiekon Liigan pelit näet yksinoikeudella vain Telia TV:stä. Urheilun superpaketti C More Sport välittää Formula 1 -kilpailut suorina lähetyksinä.