Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Ensimmäinen leffa maksutta

Luo maksuttomat Telia TV -tunnarit ja tutustu kuukauden elokuvauutuuksiin. Uutena asiakkaana saat ensimmäisen leffavuokrauksen ilmaiseksi.

Vuokraamosta elokuvia joka lähtöön

Jäikö joku leffa katsomatta elokuvateatterissa? Oscar-ehdokkaat,
kassamagneetit ja muut herkulliset leffauutuudet löydät pikapikaa Vuokraamosta. Katso vaikka Juice, joka on vuokrattavissa 29.4. alkaen. Elokuva kertoo legendaarisen muusikon ja suomalaisen rock-lyriikan isähahmon tien lapsuudesta läpi kuohuvan 70-luvun aina 80-luvun huippusuosioon.

Telia TV:n huikean laajasta leffavuokraamosta löydät katsottavaa juuri sinun makuusi, juuri silloin kuin haluat. Telia TV sovelluksella kinosi ei ole sidottu kotisohvaan vaan se kulkee mukanasi missä vain.

Selaa leffoja

Huhtikuun uutuuksia

Oma maa

Turvattua elämää elänyt Anni rakastuu jatkosodassa haavoittuneeseen Veikkoon. Ruusuisen alun jälkeen kohtalo iskee Annin unelmat pirstaleiksi ja rakkaus Veikkoon joutuu koetukselle.

15.4. alkaen

 

Aquaman

Puoliksi ihminen ja puoliksi atlantislainen Arthur Curry saa tietää olevansa vedenalaisen Atlantiksen kruununperijä. Arthurin on nyt kohdattava todellinen minänsä ja selvitettävä, onko hänestä siihen, miksi hän on syntynyt: kuninkaaksi.

29.4. alkaen

Spider-man: kohti hämähäkkiversumia

Viihdyttävä supersankarielokuvan keskiössä on Brooklynissä asuva teini, Miles Morales, ja Hämähäkkiversumin rajattomat mahdollisuudet, kun useampi kuin yksi voi kätkeytyä naamion taakse.

29.4. alkaen

Creed ii

Adonis Creed tasapainoilee henkilökohtaisten velvoitteiden ja seuraavaan isoon otteluun valmistautumisen välillä. Rocky Balboa on hänen tukenaan, ja yhdessä he kohtaavat jaetun historiansa.

8.4. alkaen

Telia TV tarjoaa parasta viihdettä

Telia TV:stä näet parhaat sarjat ja uusimmat elokuvat sekä runsaasti ohjelmaa urheilun ystäville. Tutustu tarkemmin C Moren viihdetarjontaan tai vaikka HBO Nordicin suosittuun Game of Thrones -sarjaan. Jääkiekon Liigan pelit näet yksinoikeudella vain Telia TV:stä. Urheilun superpaketti C More Sport välittää Formula 1 -kilpailut suorina lähetyksinä.