Parhaat sarjat

Nauti laajasta valikoimasta viihteellisiä TV-sarjoja. Suosituimmat HBO-sarjat Maxilla, uusimmat sarjat MTV Katsomossa sekä paljon muuta. Telia Play tarjoaa katseltavaa jokaiseen makuun.

Tutustu valikoimaan

Valitsemasi sisältö: Sarjat

MTV Katsomo+ Urheilu
Kaikki Liiga-pelit ja MTV Katsomon muu urheilu, kuten Mestarien liiga ja MM-ralli, sekä leffat ja sarjat liittymäasiakkaan etuhintaan MTV Katsomon suoratoistopalvelussa.
Liittymäasiakkaille
MTV Katsomo+
MTV-alkuperäissarjat, kotimaiset ja kansainväliset sarjat, elokuvat ja lastenohjelmat liittymäasiakkaillemme 1 kk 0 € MTV Katsomon suoratoistopalvelussa.
Liittymäasiakkaille
MTV Katsomo ja Netflix
MTV Katsomo ja Netflix tarjoavat ainutlaatuisen kattauksen sisältöä kahdesta suositusta suoratoistopalvelusta liittymäasiakkaan etuhintaan.
Liittymäasiakkaille
25-mtv-katsomo--ja-kanavapaketti-viihde
MTV Katsomo+ ja kanavapaketti viihde
Viihteen suurkuluttajan kanavapaketti tarjoilee kotimaiset ja kansainväliset uutuussarjat, huippuelokuvat, realityä sekä lastenohjelmia. Sisältää myös MTV Katsomo -suoratoistopalvelun.
Kokeile maksutta
349-mtv-katsomo--ja-kanavapaketti-viihde-ja-urheilu
MTV Katsomo+ ja kanavapaketti viihde ja urheilu
Penkkiurheilijan ja viihteen suurkuluttajan kanavapaketissa merkittävimmät urheilulajit, uutuussarjat, huippuelokuvat, realityä sekä lastenohjelmia. Sisältää myös MTV Katsomo -suoratoistopalvelun.
Liittymäasiakkaille
366-skyshowtime
SkyShowtime
SkyShowtime-suoratoistopalvelu sisältää uusia sarjoja ja elokuvia yksinoikeudella, lasten ja koko perheen viihdettä, tosielämän tarinoita ja dokumentteja sekä kaikkien aikojen suosikkeja.
Kokeile maksutta
488-mtv-katsomo--ja-kanavapaketti---v-film
MTV Katsomo+ ja kanavapaketti + V film
Kaikki MTV Katsomon ja V filmin viihdetarjonta: elokuvia, sarjoja, realityä, dokumentteja, MTV-alkuperäissarjat sekä lastenohjelmia.
Etuhinta
487-mtv-katsomo--urheilu-ja-kanavapaketti---v-premium
MTV Katsomo+ Urheilu ja kanavapaketti + V premium
Liiga, F1, Mestarien liiga, Valioliiga, MM-ralli, NHL, NFL ja valtavasti muuta urheilua sekä sarjoja, elokuvia, dokumentteja ja lastenohjelmia. Sisältää myös MTV Katsomo -suoratoistopalvelun.
Etuhinta

Parhaat sarjat klassikoista uutuuksiin

Telia Play -palvelusta löydät suosituimmat ulkomaiset sarjat sekä laadukkaat kotimaiset sarjat. Kaikki parhaat HBO- ja Max Originals -sarjat ovat katsottavissa Max-suoratoistopalvelussa – niin tutut suosikit kuin viimeisimmät uutuussarjat. Palvelussa voit nähdä esimerkiksi jo klassikoiksi nousseiden HBO-sarjojen kaikki kaudet. Myös SkyShowtimen ohjelmistossa on runsaasti tunnettuja ja palkittuja alkuperäistuotantoja ja yksinoikeussarjoja. Sarjat tarjoavat varmasti jokaiselle jotakin: viihdettä, ajatuksia, romantiikka jännitystä – valitse suosikkisi!

Kotimaiset sarjat MTV Katsomossa

Kotimaisten sarjojen ystäville Telia Playsta löytyvät suomalaiset sarjat klassikoiksi nousseista suosikeista aina tuoreimpiin uutuuksiin. Monet suosituimmat TV-sarjat ovat löytäneet kotinsa MTV Katsomosta. Näin on laita myös monien suomalaisten sarjojen osalta – katso valitsemasi MTV Katsomo -kanavapaketin kautta suomalaiset TV-sarjat kuten RantabaariPihlajasatu, Roba sekä Tuntematon sotilas

MTV Katsomon suoratoistopalvelusta löydät myös jo miltei kulttimaineeseen nousseet suomalaiset sarjat kuten Salatut elämät sekä Pulttibois. Kotimaisen viihteen lisäksi MTV Katsomo tarjoaa laajan valikoiman ulkomaisia TV-sarjoja. 

Tutustu monipuoliseen valikoimaamme kanavapaketteja ja uppoudu sarjojen maailmaan. Tutustu myös kattavaan videovuokraamoomme.