Jääkiekkofanin kanavapaketit

Kaikki kovimmat jääkiekkoliigat ja -turnaukset näet televisiosta kotisohvaltasi, suorana netissä tai mobiilisovelluksen kautta. Tutustu kanavapaketteihin ja tilaa omasi!

Tutustu valikoimaan

Valitsemasi sisältö: Jääkiekko

123-v-premium
V premium
Valtavasti urheilua, kuten Formula 1®, Valioliiga, NHL, jääkiekon MM-kisat ja golfia. Lisäksi huippuviihdettä elokuvien, dokumenttien ja lastenkanavien parissa.
Etuhinta
MTV Katsomo+ Urheilu
Kaikki Liiga-pelit ja MTV Katsomon muu urheilu, kuten Mestarien liiga ja MM-ralli, sekä leffat ja sarjat liittymäasiakkaan etuhintaan MTV Katsomon suoratoistopalvelussa.
Liittymäasiakkaille
349-mtv-katsomo--ja-kanavapaketti-viihde-ja-urheilu
MTV Katsomo+ ja kanavapaketti viihde ja urheilu
Penkkiurheilijan ja viihteen suurkuluttajan kanavapaketissa merkittävimmät urheilulajit, uutuussarjat, huippuelokuvat, realityä sekä lastenohjelmia. Sisältää myös MTV Katsomo -suoratoistopalvelun.
Liittymäasiakkaille
487-mtv-katsomo--urheilu-ja-kanavapaketti---v-premium
MTV Katsomo+ Urheilu ja kanavapaketti + V premium
Liiga, F1, Mestarien liiga, Valioliiga, MM-ralli, NHL, NFL ja valtavasti muuta urheilua sekä sarjoja, elokuvia, dokumentteja ja lastenohjelmia. Sisältää myös MTV Katsomo -suoratoistopalvelun.
Etuhinta

Katso jääkiekko-ottelut suorana

Pysy Leijonien ja muiden suosikkijoukkueidesi matkassa koko jääkiekkokauden alusta loppuun saakka. Telia Playn kanavapakettien valikoima tarjoaa maailman parhaat kiekkoliigat ja -turnaukset mukaasi sinne, missä ikinä liikutkin: NHL, miesten jääkiekon MM-kisat ja SM-liiga. Katso jääkiekkoa TV-ruudulta, suorana netissä tai vaikka puhelimesi kautta Telia Play -sovelluksella.

V sport -kanavilta maailman kovinta jääkiekkoa

V sport -kanavat tarjoilevat huippujääkiekkoa maailmalta: näet NHL-otteluita aina kauden alusta Stanley Cupin finaaliin saakka. Katso pelit suorana parhaaseen katseluaikaan viikonloppuisin ja seuraa joukkueiden kamppailua Stanley Cupin herruudesta. V sport -urheilukanavien ohjelmistossa nähdään Champions Hockey League eli CHL, jossa pelaavat Euroopan parhaat seurajoukkueet. CHL-turnauksessa ovat mukana monet Suomen Liigastakin tutut Liiga-joukkueet. NHL- ja CHL-ottelut löydät V premium -kanavapaketista (ent. Viasat Kulta), sekä paljon muuta urheilua, kuten jääkiekon MM-kisat, jalkapallon Valioliiga ja Bundesliiga sekä F1-sarja.

MTV Katsomon jääkiekkotarjonta

MTV Katsomo -kanavapaketit sekä MTV Katsomo -suoratoistopalvelu näyttävät laadukasta jääkiekkoa niin kotimaasta, länsinaapurista kuin muualtakin Euroopasta. MTV Katsomon kiekkotarjontaan kuuluvat Liiga ja Mestis sekä SHL (Svenska Hockeyligan), joka tarjoaa Ruotsin kovatasoisinta jääkiekkoa. Katso myös mielenkiintoisia Sveitsin liigan otteluita. MTV Katsomosta voit seurata myös jääkiekon MM-turnauksen Suomen pelit ja kisojen tunnelmat. Lisäksi MTV:n urheilukanavilta voit seurata  Mestarien liigaa, Serie A -otteluita ja La Ligan pelejä.

Kun kodin kanavapaketit on valittu ja urheilutarjonta on päivitetty, olisiko aika päivittää myös kodin yhteydet ajan tasalle? Nosta kodin kiinteä laajakaista uusiin nopeuksiin, nappaa mökille mukaan mobiililaajakaista ja muuta puhelinliittymäsi rajattomaksi. Saat meiltä myös kätevät prepaidit.