Samsung-uutuudet

Uudet Galaxy Z Flip5 ja Fold5 -puhelimet ovat nyt myynnissä. Tutustu myös muihin uutuuksiin, kuten Galaxy Watch6 ja Watch6 Classic -älykelloihin sekä Galaxy Tab S9 ja Tab S9 Ultra -tabletteihin. Tutustu monipuoliseen kattaukseen Samsungin uutuustuotteita ja valitse joukosta omasi!

0 tuotetta

search
  Näytetään 0/0
  Samsung

  Kuule Samsung-uutuuksista ensimmäisenä

  Tilaa uutiskirje
  22-11-eShop-Samsung-puhelimet-bannerPromo-500x500
  Samsung Galaxy Z Fold5
  Galaxy Z Fold5

  Samsung Galaxy Z Fold5

  Galaxy Z Fold5 antaa sinulle tuplasti mahdollisuuksia. Käytä sitä sekä puhelimena että tablettina, ja vie tuottavuutesi uudelle tasolle. Kirkkaimman kärkitason kamera, sujuva moniajo ja saumaton sovellusten yhteispeli. Tätä kaikkea on Galaxy Z Fold5. Älykkäämpi, sulavampi ja vieläkin tehokkaampi. Tutustu ja ihastu uuden Galaxy Z Fold5:n käyttöominaisuuksiin.

  Samsung Galaxy Z Flip5
  Galaxy Z Flip5

  Samsung Galaxy Z Flip5

  Galaxy Z Flip5 – niin pieni, niin mahtava. Entistä suurempi akku, ikoninen rakastettu muotoilu ja entistä kestävämpi materiaali. Avaa Galaxy Z Flip5 ja pääset kokemaan täysikokoisen 120 Hz 6,7" dynaamisen näytön. Taitettuna saat puhelimesta miltein puolet pienemmän. 3,4" etunäytöllä hoidat kaikki tärkeimmät tehtävät. Älykkäämpi, vapaampi ja entistäkin upeampi. Tutustu uuden Galaxy Z Flip5:n ominaisuuksiin.

  Samsung Galaxy Watch6 ja Galaxy Watch6 Classic
  Galaxy Watch5

  Samsung Galaxy Watch6 ja Galaxy Watch6 Classic

  Kello, joka tuntee sinut parhaiten. Samsung Galaxy Watch6 -älykellon nostaa harjoittelusi uudelle tasolle. Galaxy Watch6 ja Galaxy Watch6 Classic ovat täynnä edistyneitä ominaisuuksia, jotka helpottavat elämääsi ja inspiroivat sinua aktiiviseen elämäntyyliin. Tutustu uuteen Galaxy Watch6 -sarjaan ja valitse omasi nyt.

  Samsung Galaxy Buds2 Pro
  Galaxy Buds2 Pro

  Samsung Galaxy Buds2 Pro

  Valtava soundi. Älykäs muotoilu. Aktiivinen melunvaimennus. Galaxy Buds2 Prot ovat mukavat, kevyet ja niiden äänenlaatu on voittamaton. Anna äänielämyksen lumota sinut ja uppoudu kuulokkeiden uskomattomaan äänimaailmaan. Tätä kaikkea on uudet Samsung Galaxy Buds2 Pro -bluetooth-kuulokkeet.

  Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin