Samsung-uutuudet

Tee tyylistäsi uniikki upeilla Samsung X Marimekko -malliston suojakuorilla ja asusteilla. Nyt saatavilla useissa eri väreissä ikonisissa Unikko-kuoseissa.

23 tuotetta

search
Näytetään 23/23
Samsung

Kuule Samsung-uutuuksista ensimmäisenä

Tilaa uutiskirje
22-11-eShop-Samsung-puhelimet-bannerPromo-500x500
Samsung Galaxy S24 Ultra
Galaxy S24 Ultra

Samsung Galaxy S24 Ultra

Samsung Galaxy S24 Ultran uskomattomat tekoälyominaisuudet mullistavat käyttökokemuksesi. Sen 200 MP:n kamera tekee sinusta ammattitasoisen valokuvaajan, joka taltioi uskomattoman yksityiskohtaiset ja tyrmäävän upeat kuvat. Galaxy S24 Ultra siivittää sinut tehojen maalmaan. Sen huipputehokas prosessori vapauttaa ennennäkemättömän voiman ja uskomattomat AI-ominaisuudet. Tutustu uutuuteen ja anna Galaxy S24 Ultran avartaa maailmaasi.

Samsung Galaxy S24 ja Galaxy S24+
Galaxy S24 | Galaxy S24+

Samsung Galaxy S24 ja Galaxy S24+

Galaxy S24 ja Galaxy S24+ ovat luotuja jokaiseen tilanteeseen. Ne vievät käyttökokemuksesi uudelle tasolle ja tarjoavat uskomattomia AI-toimintoja. Galaxy S24 ja Galaxy S24+ kätkevät sisäänsä kameran, joka tekee mahdottomasta mahdollisen, ja joka ei tingi pienistäkään yksityiskohdista. Tutustu uutuuksiin ja anna Galaxy S24 -puhelimen mullistaa tapasi käyttää puhelinta.

Galaxy AI on täällä
Galaxy S24 -sarja

Galaxy AI on täällä

Galaxy S24 -sarja mullistaa tapasi luoda, tavata ja kommunikoida. Se on älykkäämpi kuin koskaan, ja sen AI-toiminnot* nostavat koko älypuhelimen käyttökokemuksen uudelle tasolle. Galaxy S24 -sarja tekee jokapäiväisestä elämästäsi helpompaa, älykkäämpää ja sujuvampaa. Tutustu uusiin Galaxy S24 -puhelimiin ja astu uuteen aikakauteen.

*Jotkin AI-toiminnallisuudet vaativat kirjautumisen Samsung-tilille. Galaxy AI-toiminnallisuudet ovat saatavilla maksutta vähintään vuoden 2025 loppuun asti niitä tukevissa Samsung Galaxy -laitteissa.

Samsung Galaxy Z Fold5
Galaxy Z Fold5

Samsung Galaxy Z Fold5

Galaxy Z Fold5 antaa sinulle tuplasti mahdollisuuksia. Käytä sitä sekä puhelimena että tablettina, ja vie tuottavuutesi uudelle tasolle. Kirkkaimman kärkitason kamera, sujuva moniajo ja saumaton sovellusten yhteispeli. Tätä kaikkea on Galaxy Z Fold5. Älykkäämpi, sulavampi ja vieläkin tehokkaampi. Tutustu ja ihastu uuden Galaxy Z Fold5:n käyttöominaisuuksiin.

Samsung Galaxy Z Flip5
Galaxy Z Flip5

Samsung Galaxy Z Flip5

Galaxy Z Flip5 – niin pieni, niin mahtava. Entistä suurempi akku, ikoninen rakastettu muotoilu ja entistä kestävämpi materiaali. Avaa Galaxy Z Flip5 ja pääset kokemaan täysikokoisen 120 Hz 6,7" dynaamisen näytön. Taitettuna saat puhelimesta miltein puolet pienemmän. 3,4" etunäytöllä hoidat kaikki tärkeimmät tehtävät. Älykkäämpi, vapaampi ja entistäkin upeampi. Tutustu uuden Galaxy Z Flip5:n ominaisuuksiin.

Samsung Galaxy Watch6 ja Galaxy Watch6 Classic
Galaxy Watch5

Samsung Galaxy Watch6 ja Galaxy Watch6 Classic

Kello, joka tuntee sinut parhaiten. Samsung Galaxy Watch6 -älykellon nostaa harjoittelusi uudelle tasolle. Galaxy Watch6 ja Galaxy Watch6 Classic ovat täynnä edistyneitä ominaisuuksia, jotka helpottavat elämääsi ja inspiroivat sinua aktiiviseen elämäntyyliin. Tutustu uuteen Galaxy Watch6 -sarjaan ja valitse omasi nyt.

Samsung Galaxy Buds2 Pro
Galaxy Buds2 Pro

Samsung Galaxy Buds2 Pro

Valtava soundi. Älykäs muotoilu. Aktiivinen melunvaimennus. Galaxy Buds2 Prot ovat mukavat, kevyet ja niiden äänenlaatu on voittamaton. Anna äänielämyksen lumota sinut ja uppoudu kuulokkeiden uskomattomaan äänimaailmaan. Tätä kaikkea on uudet Samsung Galaxy Buds2 Pro -bluetooth-kuulokkeet.

Samsung uutuudet Telialta

Katso maailmaa uusin silmin – ota käyttöösi uusi Samsung-puhelin! Samsung-uutuuspuhelimet tarjoilevat huippuohutta innovaatiota, mielettömiä kameraominaisuuksia sekä aiempaa upeamman käyttökokemuksen.

Galaxy S24 -sarjan puhelimet mullistavat tapasi luoda, tavata ja kommunikoida. Niiden tekoälytoiminnot nostavat älypuhelimen käyttökokemuksen uudelle tasolle. Galaxy S24 -sarja tekee jokapäiväisestä elämästäsi entistä älykkäämpää ja sujuvampaa.

Samsung Galaxy S24 Ultran ennennäkemättömät ominaisuudet mullistavat käyttökokemuksesi. Sen uskomaton 200 MP:n kamera taltioi ammattitasoiset otokset – upeilla yksityiskohdilla. Galaxy S24 Ultra siivittää sinut huipputehojen maalmaan.

Samsung Galaxy S24 ja Samsung Galaxy S24+ ovat luotuja jokaiseen tilanteeseen. Ne tarjoavat upeat AI-toiminnot ja sujuvan käyttökokemuksen. Galaxy S24 ja Galaxy S24+ kätkevät sisäänsä Galaxy S24 Ultran tapaan ammattitasoisen kameran, joka ei tingi pienistäkään yksityiskohdista.

Tulevaisuus on saanut uuden muodon. Taittuvanäyttöiset Samsung Galaxy Z Fold5 ja Samsung Galaxy Z Flip5 tarjoavat uudenlaisia mahdollisuuksia. Taittuvat näytöt tekevät puhelimista uniikkeja, innovatiivisia ja monikäyttöisiä.

Löydät valikoimastamme Samsung Galaxy S24 ja Galaxy Z-sarjan lisäksi myös muut suositut Samsung Galaxy puhelin -sarjat, kuten luotettavan Samsung Galaxy A -sarjan.

Uudet Samsung Galaxy Watch6 ja Samsung Galaxy Watch6 Classic -älykellot tarjoavat yli 90 erilaista treenisovellusta ja juoksuvalmentajan.

Samsung Galaxy Buds2 Pro -kuulokkeet ovat mukavat, kevyet ja niiden äänenlaatu on voittamaton.

Pikkasen parempia hetkiä Samsungilla

Samsung Galaxy -puhelimien lisäksi löydät valikoimastamme myös muut Samsung-laitteet, kuten Samsung-televisiot, Samsung-soundbarit, Samsung Galaxy Tab -tabletit, Galaxy Watch -älykellot, Samsung-tietokoneet sekä Samsung-kuulokkeet.

Telia Playn kattavan viihdetarjonnan löydät kanavapakettien valikoimastamme. Suosituimmat sarjat, uusimmat elokuvat, urheiluohjelmat sekä luondotokumentit odottavat katsojaansa! Kiinnostaisiko esimerkiksi Discovery Channel tai Animal Planet? Vai seuraatko mieluummin Mestarien Liiga tai Formula 1 -kisoja? Lapsille katsottavaa ja paljon piirrettyjä löydät esimerkiksi Cartoon Network ja Disney Channel -kanavilta. TV-ohjelmaopas kokoaa yhteen kanavapakettien ohjelmatiedot.

Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin