Näytöt

Pöytätietokoneen kaveriksi tarvitset näytön ja erillinen näyttö helpottaa myös läppärillä työskentelyä. Valikoimastamme löydät näytön jokaiseen tarpeeseen. Pelaajille suunnitellut hiiret, näppäimistöt ja pelinäytöt löydät pelaamisen puolelta omasta kategoriastaan.

kuvitus kuva aiheesta Näytöt

0 tuotetta

search
  Näytetään 0/0

  Näyttö tietokoneeseen

  Tarvitseeko pöytäkoneesi näyttöä vai kaipaatko läppärisi kaveriksi erillisen näytön? Näyttöjä on moneen käyttöön soveltuvia, joten etsitpä näyttöä työskentelyyn, viihteen katsomiseen tai pelaamiseen, meiltä löydät itsellesi sopivan näytön. 

  Valikoimastamme löydät näyttöjä tunnetuimilta valmistajilta, kuten Asus, Acer, Samsung sekä Lenovo. Lisäksi pelaajille meiltä löytyy pelitietokoneiden lisäksi pelinäytöt jokaiseen tarpeeseen.

  Tietokoneen käyttö sujuu mutkattomasti, kun netti toimii aina nopeasti. Hanki kotiin luotettava ja koko perheen käytössä toimiva laajakaistayhteys. Esimerkiksi reitittimeen tai mokkulaan löydät meiltä myös sopivan mobiililaajakaistan. Voit testata nykyisen nettisi nopeuden nopeustestillä.

  Muista myös suojata tietokoneesi ja nettiyhteytesi turvapaketilla, joka torjuu vahingolliset virukset ja estää vakoiluohjelmat. Voit käyttää laitteitasi aina huoletta, kun virustorjuntaohjelmat ovat ajan tasalla.

  Loppuvuosi on shoppailun kulta-aikaa! Singles' DayBlack Friday sekä Cyber Monday kutsuvat tekemään säästöjä marraskuussa. Meiltä löydät myös paljon hyviä isänpäivälahjaideoita sekä joululahjaideoita.

  Näyttö sekä muut tarvikkeet

  Ovatko tietokonetarvikkeet kunnossa? Laajasta tietokonetarvike valikoimastamme löydät itsellesi juuri sopivan hiiren ja näppäimistöntietokonelaukun sekä tarvittavat kaapelit ja adapterit. Lisää tallennustilaa saat ulkoisella kovalevyllä.

  Tietokonetarvikkeiden lisäksi löydät meiltä laajan valikoiman muita tuotteita. Löydät älykellot, televisiot, tabletittietokoneetkuulokkeetkaiuttimet, puhelimet ja kaikki muut kodin elektroniikkatuotteet verkkokaupastamme. Kiinnostaisiko esimerkiksi uusi iPhone 15 tai viimeisin Samsung Galaxy Watch?

  Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin