OnePlus-puhelimet

Uusi OnePlus 12 -sarja – tehty sinulle. Upea muotoilu ja ylellinen kamera. OnePlus 12 -sarja nostaa älypuhelinten riman uudelle tasolle ja tarjoaa sulavan käyttökokemuksen sekä edistyneet ominaisuudet. Tutustu nyt uutuuksiin ja muihin OnePlus-puhelimiin, ja tilaa joukosta omasi.

OnePlus 12 -sarja
OnePlus

OnePlus 12 -sarja

OnePlus 12 -sarja – tehty sinulle. Rohkea muotoilu ja ylellinen kameramoduuli. OnePlus 12 -sarja nostaa riman entistä korkeammalle. Se yhdistää huippuedistyneet ominaisuudet ja tehokkaan laitteiston optimoituihin ohjelmistoihin. Edistyksellinen OnePlus 12 -sarja pitää sisällään OnePlus 12R 5G ja OnePlus 12 5G -puhelinmallit, jotka tarjoavat ennennäkemättömän sulavan ja nopean käyttökokemuksen.

Kaikki irti puhelimestasi 5G-liittymällä
5G

Kaikki irti puhelimestasi 5G-liittymällä

Lataa leffoja lennossa ja striimaa parempilaatuista videota supernopealla 5G-liittymällä.

Uusi älypuhelin vaihtodiilillä
Vaihtodiili

Uusi älypuhelin vaihtodiilillä

Tuomalla vanhan laitteesi meille, saat siitä hyvityksen ja annamme laitteelle uuden elämän. Kunnossa olevasta laitteesta saat Vaihtodiilillä reilun hyvityksen, joka perustuu laitteen kuntoon ja ikään. Myös rikkinäisen laitteen voit tuoda tietoturvalliseen kierrätykseen Telian myymälään. Kuvassa esitetyt hyvityshinnat laskettu 26.10.2023 ehjälle ja toimivalle laitteelle (Apple Watch Series 6 44mm GPS + Cellular Aluminum case & Apple iPhone 11 64 GB).

Uudet OnePlus-puhelimet

OnePlus-puhelimet ovat tunnettuja huippuluokan suorituskyvystä, innovatiivisesta suunnittelusta ja sulavasta käyttökokemuksesta. Olipa tarpeesi ammattitasoinen kamera, nopea suorituskyky tai pitkäkestoinen akku, OnePlus-puhelin tarjoaa kaiken tämän ja enemmän.

Uudet OnePlus-puhelimet ovat vuoden odotetuimpia, sillä OnePlus tuo markkinoille säännöllisesti päivitettyjä malleja uusimmilla teknologioilla ja innovaatioilla. Olitpa sitten valokuvaaja, pelaaja tai multitaskaaja, OnePlus-puhelimet tarjoavat sinulle tarvitsemasi työkalut ja ominaisuudet.

Vuoden 2024 OnePlus 12 -sarja pitää sisällään kaksi uutta mallia: OnePlus 12 ja OnePlus 12R. Uusi OnePlus 12 -sarja tarjoaa ainutlaatuisen käyttökokemuksen ja uskomattomat ominaisuudet. Molemmat OnePlus 12 -mallit on varustettu ammattitasoisella kameralla, jolla taltioit yksityiskohtaiset ja värikylläiset kuvat. Lisäksi OnePlus 12 ja OnePlus 12R tarjoavat upean katselukokemuksen – kirkas ja värikylläinen näyttö tekee kuvista ja videoista entistäkin eloisampia ja tarjoaa kuviin syvemmän ulottuvuuden.

Mikäli etsit taittuvanäyttöistä puhelinta, on valintasi OnePlus Open 5G. Se tarjoilee kaiken mitä kaipaat yhdessä puhelimessa, jota voit taittuvan näytön ansiosta käyttää myös tablettina. 

Suorituskykyinen OnePlus-puhelin

Muista tutustua myös muihin Oneplus-puhelimiin, jotka kätkevät sisäänsä valtavasti muistia ja suorituskykyä, kuten OnePlus 11 5G, OnePlus 10T 5G, OnePlus Nord CE3 Lite 5G sekä OnePlus 10 Pro 5G -puhelimiin. Löydät meiltä myös monet muut loistavat Android-puhelimet eri valmistajilta.

Päivitä uuden puhelimen myötä myös puhelinliittymäsi, jonka voit valita käyttösi mukaan. Puhelinliittymissämme on aina rajaton netti kotimaassa. Mikäli puhelimen käyttö ulkomailla mietityttää, roaming-sivultamme löydät kaiken tarvittavan infon huolettomaan netinkäyttöön ulkomailla. Tutustu myös näppäriin prepaid-liittymiin,

Suojaa myös älypuhelimesi Telia Turvapaketilla. Kattava tietoturvapalvelu pitää puhelimesi turvassa viruksilta ja haittaohjelmilta, suojaa nettiyhteytesi ja yksityisyytesi sekä turvaa henkilötietosi ja salasanasi. Kun tietoturvaohjelmat ovat ajan tasalla, voit nauttia uudesta laitteestasi huoletta!

Oneplus-puhelimet nopeasti verkkokaupasta

OnePlus-puhelimet tilaat helposti verkkokaupastamme. Voit maksaa OnePlus-puhelimesi kerralla tai osissa, ilman korkoja ja kuluja. Osta netistä ja nouda myymälästä, tai tilaa älypuhelin vaikka kotiin saakka, jopa seuraavaksi päiväksi.

Oneplus kaikilla herkuilla

Nappaa OnePlus-puhelimen kumppaniksi laadukkaat kuulokkeet äänentoistoon. Löydät valikoimastamme esimerkiksi vastamelukuulokkeeturheilukuulokkeet sekä bluetooth-kuulokkeet. Katso myös Oneplussan omat OnePlus Buds Pro 2 ja OnePlus Buds 3 -kuulokkeet.

Uusi OnePlus-puhelin kannattaa myös suojata kolhuilta ja vahingoilta. Löydät meiltä puhelimen suojakuoret ja suojalasit.

OnePlus-puhelimen upealta ruudulta on mieluisaa seurata sarjoja ja elokuvia vaikkapa työmatkalla istuessa. Tutustu kanavapaketteihimme ja tilaa mieluisa viihdepaketti!

Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin