Muuttaako netti mukanasi?

Netin siirto muuttaessa hoituu muutamalla klikkauksella. Jätä yhteystietosi – saat tarjouksen nopeasta laajakaistayhteydestä uuteen kotiisi.

Etuja huolettomaan muuttoon

Muuttajan muistilista on pitkä, ja tekemistä paljon. Netin siirto uuteen asuntoon hoituu vielä kevyesti, mutta muuttopakkauksen ajatteleminenkin ahdistaa. Entä jos tilaisit tällä kertaa banaanilaatikoiden sijaan muuttamiseen suunnitellut laatikot? Jätä yhteystietosi, saat tarjouksen nettiyhteydestä uuteen kotiisi, ja voit lunastaa Niemen muuttolaatikot puoleen hintaan.

Vinkkejä helppoon muuttoon

Lue artikkeleista vinkit helppoon – tai no ainakin hyvin suunniteltuun – muuttoon. Kokosimme avuksesi kattavasti tietoa muun muassa siitä, miten netin siirto uuteen kotiin hoituu sujuvasti, sekä käytännön neuvoja aina muuttopakkauksen suunnittelusta muuttosiivoukseen.

Katso yhteydet uuteen kotiisi

Netti uuteen kotiin

Kun muutat, uusi asuinpaikkasi, sekä asuinmuotosi vaikuttavat siihen, millaisen netin voit kotiisi saada. Jos olet esimerkiksi muuttamassa taloyhtiöön, selvitä onko sinun mahdollista saada taloyhtiönetti käyttöösi – se tulee nimittäin yleensä puolet edullisemmaksi kuin yksittäiseen kotitalouteen hankittu netti.

Jos olet rakentamassa omaa taloa, nyt on hyvä aika miettiä tulevan kotisi nettiyhteyksiä. Kun haluat kotiisi huippunopeat nettiyhteydet, jotka samalla nostavat kotisi arvoa, valitse silloin valokuitu.

Katso myös lisätiedot ja yleisimmin kysytyt kysymykset laajakaistan muutosta.