Elämäsi laajakaista uuteen kotiin

Huomioi laajakaistan muutto jo ennakkoon, jotta netti toimii uudessa kodissasi heti muuttopäivästä alkaen.
Taloyhtiönetin saat käyttöösi heti, muut liittymät toimitamme noin viikossa.
Liittymän mukana toimitamme sopivan reitittimen tai tarjoamme sopivia vaihtoehtoja tilauksen yhteydessä.

Tarkista yhteydet uuteen kotiisi

Oletko jo asiakkaamme? Näin muutat netin uuteen kotiin. Muut muutokset laajakaistaliittymääsi teet helposti kirjautumalla Minun Teliaan.

Nettiyhteyden muutto

Laajakaistan muutto kannattaa järjestellä pari viikkoa ennen varsinaista muuttopäivää, jotta vältyt nettiyhteyden katkoilta. Saatavuushaulla voit selvittää, millaisia yhteyksiä uuteen osoitteeseesi on tarjolla.

Oletko vasta hankkimassa Telian laajakaistaa?

Kun jätät yhteystietosi, otamme sinuun yhteyttä ja katsotaan sinulle sopiva laajakaista. Saat samalla käyttöösi muuttajan edut. Saat edut käyttöösi myös tilaamalla laajakaistan verkkokaupastamme, jossa saat kampanjakoodin tilauksen jälkeen.

Onko sinulla jo meiltä laajakaista?

Voit ilmoittaa laajakaistan muutosta ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme. Jos haluat hyödyntää muuttajan edut, otamme sinuun yhteyttä, kun jätät yhteystietosi. Asiakastuestamme löydät myös laajemmat ohjeet laajakaistan muuttoon.

Niemen muuttolaatikot alennuksella

Etuja muuttajalle – muuttolaatikot -30 %

Muuttajan etuna saat 30 % alennuksen Niemen muuttolaatikoista. Saat etuun oikeuttavan kampanjakoodin, kun jätät meille yhteystietosi. Tilaa laatikot Niemeltä numerosta 020 554 554 tai verkkokaupasta. Mainitse verkkokauppatilauksen Lisätietoja-kentässä kampanjakoodi.

Hyödynnä etusi

Laajakaistatyypit

Tutustu eri laajakaistatyyppien ominaisuuksiin ja tarkista saatavuushaun avulla, millaisen netin saat kotiisi.

5G

5G

5G on nopein saatavilla oleva mobiiliyhteys, joka tarjoaa kiinteän laajakaistan kaltaisen käyttökokemuksen. 5G-netillä kaistaa riittää kodin kaikille laitteille.

Tutustu

Valokuitu

Valokuitu

Valokuitu päihittää nopeudessa kaikki muut yhteydet ja takaa pätkimättömän netin usealle laitteelle samanaikaisesti.

Tutustu

Kaapeli

Kaapeli

Laajakaista-klassikko, joka yhdistää kotisi nettiin telkkarin antennijohdon avulla, Telian kaapeli-TV-verkon kautta.

Tarkista saatavuus

Mobiili

Mobiili

Langaton peto, joka yhdistää kotisi nettiin 4G-mobiililiittymän avulla.

Tarkista saatavuus

Taloyhtiö

Taloyhtiö

Taloyhtiösopimuksella kiinteä laajakaista on edullisempi, kuin jokaisen asukkaan erikseen ostamana. Taloyhtiönetin asiakkaana saat myös huippuetuja muista tuotteistamme.

Tutustu

Tietoa ja apua

Asiakastuestamme löydät kattavat ohjeet kodin nettiyhteyksistä aina käyttöönotosta lisäpalveluihin ja irtisanomiseen asti.

Tietoa ja apua

Asiakastuestamme löydät kattavat ohjeet kodin nettiyhteyksistä aina käyttöönotosta lisäpalveluihin ja irtisanomiseen asti.

Netti uuteen kotiin

Netti kotiin kaikille talotyypeille. Kun muutat, uusi asuinpaikkasi, sekä asuinmuotosi vaikuttavat siihen, millaisen netin voit kotiisi saada. Jos olet esimerkiksi muuttamassa taloyhtiöön, selvitä onko sinun mahdollista saada taloyhtiölaajakaista käyttöösi – se tulee nimittäin yleensä puolet edullisemmaksi kuin yksittäiseen kotitalouteen hankittu netti. Mikäli olet 5G-alueella, voit mahdollisesti hankkia huippunopean 5G-laajakaistan kotiisi ensimmäisten joukossa.

Jos taas olet rakentamassa omaa taloa, nyt on hyvä aika miettiä tulevan kotisi nettiyhteyksiä. Kun haluat kotiisi huippunopeat nettiyhteydet, jotka samalla nostavat kotisi arvoa, valitse silloin valokuitu.

Mikäli uudessa kodissasi on jo nettiyhteys, mutta et ole varma verkon nopeudesta, selvität sen vaivatta nopeustestin avulla. Katso myös lisätiedot ja yleisimmin kysytyt kysymykset laajakaistan muutosta.

Kun kodin laajakaista on kunnossa, tutustu myös muihin tuotteisiimme. Löydät valikoimastamme mobiililaajakaistat, puhelinliittymät sekä näppärät prepaid-liittymät. Tarkista myös etuhintaiset mobiililaajakaistaliittymämme.