Jalkapallon unelmapaketit

Parhaat jalkapallokanavat ja futisliigat löydät Telia TV:stä. Tilaa mieleisesi kanavapaketti ja katso jalkapalloa televisiosta, netistä tai sovelluksen kautta missä ja milloin vain.

Tutustu kanavapaketteihin

Kanavapaketit aiheesta Jalkapallo

C More Total+
Kaikki Liiga-pelit (Telia Liigapassi) ja C Moren muu urheilu, kuten F1 ja La Liga, sekä leffat ja sarjat liittymäasiakkaan etuhintaan C Moren suoratoistopalvelussa.
Liittymäasiakkaan etuhinta
282-c-more-sport
C More Sport
Suorat F1-lähetykset, Mestarien liiga, La Liga, MM-jääkiekko ja monipuolisesti muuta urheilua.
Etuhinta
205-v-sport
V sport
Maailman kovimpia liigoja, kuten NHL, Valioliiga ja NFL sekä paljon muuta huippu-urheilua.
Etuhinta
281-v-sport---c-more-sport
V sport + C More Sport
Urheilufanin unelmapaketissa F1, Valioliiga, Mestarien liiga, NHL, golfia, yleisurheilua ja monia muita lajeja.
Etuhinta
284-c-more-total
C More Total
Kaikki urheilu ja viihde, kuten F1, MM-jääkiekko, Mestarien liiga ja La Liga, elokuvat ja sarjat sekä lastenohjelmat.
Etuhinta
347-telia-liigapassi---c-more-sport---v-sport
Telia Liigapassi + C More sport + V sport
Liiga, NHL, Valioliiga, Mestarien liiga, F1 sekä valtavasti muuta huippu-urheilua.
349-telia-liigapassi---c-more-total
Telia Liigapassi + C More Total
Kaikki Liiga-pelit ja mm. F1, jalkapallon Mestarien liiga sekä C Moren koko viihdetarjonta.
201-v-sport-jalkapallo
V sport jalkapallo
Jalkapallon unelmapaketissa mm. Valioliiga, Bundesliiga ja UEFA Nations League.
Etuhinta

Jalkapalloa televisiossa

Telia TV -palvelun valikoimassa olevat kanavapaketit tarjoavat runsaasti eurooppalaista huippujalkapalloa eri liigoista suorina TV-lähetyksinä. Useilla urheilukanavilla näet jalkapallotarjonnan lisäksi myös paljon muuta urheilua. Voit katsoa jalkapalloa televisiosta, suorana netissä tai vaikkapa puhelimestasi Telia TV sovelluksen kautta missä ja milloin vain.

Jalkapallon TV-lähetykset C Morella

C More Sport näyttää Mestarien liiga -ottelut suorana. Mestarien liigassa, eli UEFA Champions Leaguessa, 32 joukkuetta kisaa seurajalkapallon kirkkaimmasta pokaalista. Euroopan jalkapalloherruus seuratasolla ratkaistaan vuosittain.

C Moren Sportin huipputason jalkapallotarjonta ei rajoitu vain Mestarien liigaan. Mestarien liigan ohella voit katsoa C Moressa esimerkiksi seuraavien sarjojen otteluita: Espanjan La Liga ja Italian Serie A. Lisäksi paljon muuta urheilua, kuten Formula 1 ja MM-jääkiekko. Tutustu koko ohjelmatarjontaan lukemalla eri kanavapakettien kuvaukset. Tilaa C More Sport tai C More Total ja antaudu jalkapallohuumalle!

Jalkapalloa V sport -kanavilla

V sport jalkapallo on avaimesi laadukkaisiin jalkapallolähetyksiin. V sport jalkapallo näyttää huipputason jalkapalloa monipuolisesti – seuraa vaikka seuraavia lähetyksiä: Englannin Valioliiga, EM-karsinnat, Saksan BundesliigaUEFA Nations League ja Eurooppa-liiga.

V sport jalkapallo -kanavapaketti sisältää kaksi täysin jalkapalloon keskittynyttä kanavaa, minkä lisäksi pakettiin sisältyy kolme muuta urheilukanavaa. V sport -jalkapallokanavat löydät myös V sport- ja V premium -kanavapaketeista, joista näet myös mm. NHL- ja NFL-otteluita.

Kun kodin kanavapaketit on valittu ja urheilutarjonta on päivitetty, olisiko aika päivittää myös kodin yhteydet ajan tasalle? Nosta kodin kiinteä netti uusiin nopeuksiin, nappaa mökille mukaan mobiililaajakaista ja muuta puhelinliittymäsi rajattomaksi. Saat meiltä myös vaivattomat prepaid-liittymät.