Telia TV on jatkossa Telia Play! Lue lisää

Jalkapallon unelmapaketit

Parhaat jalkapallokanavat ja futisliigat löydät Telia TV:stä. Tilaa mieleisesi kanavapaketti ja katso jalkapalloa televisiosta, netistä tai sovelluksen kautta missä ja milloin vain.

Tutustu valikoimaan

Valitsemasi sisältö: Jalkapallo

C More Total+
Kaikki Liiga-pelit (Telia Liigapassi) ja C Moren muu urheilu, kuten Mestarien liiga ja MM-ralli, sekä leffat ja sarjat liittymäasiakkaan etuhintaan C Moren suoratoistopalvelussa.
Liittymäasiakkaan etuhinta
282-c-more-sport
C More Sport
Mestarien liiga, La Liga, rallin MM-sarja, Timanttiliiga ja paljon muuta urheilua sekä C Moren leffat ja sarjat.
284-c-more-total
C More Total
Urheilua ja viihdettä samassa paketissa, mm. Mestarien liiga, La Liga, CHL ja MM-ralli sekä suosikkisarjat, elokuvat ja lastenohjelmat.
Etuhinta
123-v-premium
V premium
Valtavasti urheilua, kuten Formula 1®, NHL, Valioliiga ja talviurheilu, sekä huippuviihdettä elokuvien, dokumenttien ja lastenkanavien parissa.
Etuhinta
487-telia-liigapassi---c-more-total---v-premium
Telia Liigapassi + C More Total + V premium
Kaikki Liiga-pelit, Formula 1®, Mestarien liiga, Valioliiga, MM-ralli, NHL, NFL ja valtavasti muuta urheilua sekä laatusarjoja, elokuvia, dokkareita ja lastenohjelmia.
Etuhinta
348-telia-liigapassi---c-more-sport
Telia Liigapassi + C More Sport
Kaikki Liiga-pelit ja paljon muuta urheilua, kuten jalkapallon Mestarien liiga, rallin MM-sarja, Timanttiliiga, CHL ja NFL sekä C Moren leffat ja sarjat.
349-telia-liigapassi---c-more-total
Telia Liigapassi + C More Total
Kaikki Liiga-pelit ja mm. Mestarien liiga, La Liga, rallin MM-sarja, CHL ja NFL sekä C Moren koko sarja- ja leffavalikoima.

Jalkapalloa televisiossa

Telia TV -palvelun valikoimassa olevat kanavapaketit tarjoavat runsaasti eurooppalaista huippujalkapalloa eri liigoista suorina TV-lähetyksinä. Useilla urheilukanavilla näet jalkapallotarjonnan lisäksi myös paljon muuta urheilua. Voit katsoa jalkapalloa televisiosta, suorana netissä tai vaikkapa puhelimestasi Telia TV sovelluksen kautta missä ja milloin vain.

Jalkapallon TV-lähetykset C Morella

C More Sport näyttää Mestarien liiga -ottelut suorana. Mestarien liigassa, eli UEFA Champions Leaguessa, 32 joukkuetta kisaa seurajalkapallon kirkkaimmasta pokaalista. Euroopan jalkapalloherruus seuratasolla ratkaistaan vuosittain.

C Moren Sportin huipputason jalkapallotarjonta ei rajoitu vain Mestarien liigaan. Mestarien liigan ohella voit katsoa C Moressa esimerkiksi seuraavien sarjojen otteluita: Espanjan La Liga ja Italian Serie A. Lisäksi paljon muuta urheilua, kuten MM-jääkiekko ja NFL. Tutustu koko ohjelmatarjontaan lukemalla eri kanavapakettien kuvaukset. Tilaa C More Sport tai C More Total ja antaudu jalkapallohuumalle!

Jalkapalloa V sport -kanavilla

V sport -kanavat ovat avaimesi laadukkaisiin jalkapallolähetyksiin. V sport -kanavat näyttävät huipputason jalkapalloa monipuolisesti – seuraa vaikka seuraavia lähetyksiä: Englannin ValioliigaSaksan Bundesliiga ja Eurooppa-liiga.

V sport -kanavat löydät V premium -kanavapaketista. Paketin urheilutarjontaan sisältyy jalkapallon lisäksi myös paljon muuta huippu-urheilua, kuten Formula 1 -lähetykset sekä NHL-otteluita.

Kun kodin kanavapaketit on valittu ja urheilutarjonta on päivitetty, olisiko aika päivittää myös kodin yhteydet ajan tasalle? Nosta kodin kiinteä netti uusiin nopeuksiin, nappaa mökille mukaan mobiililaajakaista ja muuta puhelinliittymäsi rajattomaksi. Saat meiltä myös vaivattomat prepaid-liittymät.