Jalkapallon unelmapaketit

Parhaat jalkapallokanavat ja futisliigat löydät Telia Playsta. Tilaa mieleisesi kanavapaketti ja katso jalkapalloa televisiosta, netistä tai sovelluksen kautta missä ja milloin vain.

Tutustu valikoimaan

Valitsemasi sisältö: Jalkapallo

MTV Katsomo+ Urheilu
Kaikki Liiga-pelit ja MTV Katsomon muu urheilu, kuten Mestarien liiga ja MM-ralli, sekä leffat ja sarjat liittymäasiakkaan etuhintaan MTV Katsomon suoratoistopalvelussa.
Liittymäasiakkaille
349-mtv-katsomo--ja-kanavapaketti-viihde-ja-urheilu
MTV Katsomo+ ja kanavapaketti viihde ja urheilu
Penkkiurheilijan ja viihteen suurkuluttajan kanavapaketissa merkittävimmät urheilulajit, uutuussarjat, huippuelokuvat, realityä sekä lastenohjelmia. Sisältää myös MTV Katsomo -suoratoistopalvelun.
Liittymäasiakkaille
123-v-premium
V premium
Valtavasti urheilua, kuten Formula 1®, Valioliiga, NHL, jääkiekon MM-kisat ja golfia. Lisäksi huippuviihdettä elokuvien, dokumenttien ja lastenkanavien parissa.
Etuhinta
487-mtv-katsomo--urheilu-ja-kanavapaketti---v-premium
MTV Katsomo+ Urheilu ja kanavapaketti + V premium
Liiga, F1, Mestarien liiga, Valioliiga, MM-ralli, NHL, NFL ja valtavasti muuta urheilua sekä sarjoja, elokuvia, dokumentteja ja lastenohjelmia. Sisältää myös MTV Katsomo -suoratoistopalvelun.
Etuhinta

Jalkapalloa televisiossa

Telia Play -palvelun valikoimassa olevat kanavapaketit tarjoavat runsaasti eurooppalaista huippujalkapalloa eri liigoista suorina TV-lähetyksinä. Useilla urheilukanavilla näet jalkapallotarjonnan lisäksi myös paljon muuta urheilua. Voit katsoa jalkapalloa televisiosta, suorana netissä tai vaikkapa puhelimestasi Telia Play -sovelluksen kautta missä ja milloin vain.

Jalkapallon TV-lähetykset MTV Katsomossa

MTV:n urheilukanavat näyttävät Mestarien liiga -ottelut suorana. Mestarien liigassa, eli UEFA Champions Leaguessa, 32 joukkuetta kisaa seurajalkapallon kirkkaimmasta pokaalista. Euroopan jalkapalloherruus seuratasolla ratkaistaan vuosittain.

MTV Katsomon huipputason jalkapallotarjonta ei rajoitu vain Mestarien liigaan. Mestarien liigan ohella voit katsoa MTV Katsomossa esimerkiksi seuraavien sarjojen otteluita: Espanjan La Liga ja Italian Serie A. Lisäksi paljon muuta urheilua, kuten MM-ralli ja NFL. Tutustu koko ohjelmatarjontaan lukemalla eri kanavapakettien kuvaukset. Tilaa MTV Katsomo -kanavapaketti tai MTV Katsomo -suoratoistopalvelu liittymäasiakkaan etuhintaan ja antaudu jalkapallohuumalle!

Jalkapalloa V sport -kanavilla

V sport -kanavat ovat avaimesi laadukkaisiin jalkapallolähetyksiin. V sport -kanavat näyttävät huipputason jalkapalloa monipuolisesti – seuraa vaikka seuraavia lähetyksiä: Englannin ValioliigaSaksan Bundesliiga ja Eurooppa-liiga.

V sport -kanavat löydät V premium -kanavapaketista. Paketin urheilutarjontaan sisältyy jalkapallon lisäksi myös paljon muuta huippu-urheilua, kuten Formula 1 -lähetykset sekä NHL- ja CHL-otteluita.

Kun kodin kanavapaketit on valittu ja urheilutarjonta on päivitetty, olisiko aika päivittää myös kodin yhteydet ajan tasalle? Nosta kodin kiinteä netti uusiin nopeuksiin, nappaa mökille mukaan mobiililaajakaista ja muuta puhelinliittymäsi rajattomaksi. Saat meiltä myös vaivattomat prepaid-liittymät.