Netti mökille

Kun nettiyhteydet ovat kunnossa, viihtyy mökillä entistäkin paremmin. Nopeiden yhteyksien avulla voit nauttia viihteestä, selata sisältöjä, työskennellä ja katsella videoita yhtä sujuvasti kuin kotona.
Rajaton netti kotimaassa
Mukana toimitetaan SIM-kortti
EU-datapaketti sisältyy hintaan

Mobiililaajakaista mökille

Mobiililaajakaista on kätevä vaihtoehto mökille. Tässä kaksi oivaa ja edullista vaihtoehtoa peruskäyttöön. Reitittimen avulla netin voi jakaa helposti kaikkiin mökin laitteisiin. Suosittelemme tilaamaan reitittimeksi esimerkiksi Huawein 4G -modeemin.

Katso kaikki mobiililaajakaistojen vaihtoehdot.

YHTEYS MUKAAN KESKITTÄJÄLLE 100 M

Keskittäjän edullinen mobiilinetti vaikkapa tablettiin
4G-verkon maksiminopeus 100 Mbit /s
Netti kotimaassa RAJATON
Netti EU/ETA-maissa, Pohjolassa ja Baltiassa 15 Gt /kk
Liittymäasiakkaan etu: C More TV 3 kk 0 €

Yhteys mukaan kotimaassa

Nopea ja rajaton mobiilinetti
4G-verkon maksiminopeus 50 Mbit /s
Netti kotimaassa RAJATON
Yhteys toimii vain kotimaassa. Liittymäasiakkaan etuna C More TV 3 kk 0 €.
Huawei
4G-modeemi
B535-232
4G-modeemi
300 Mbit/s
5,25 € kk
Kokonaishinta 189,00

Laitenetti tuo mielenrauhaa mökin omistajalle

Laitenetin avulla esimerkiksi riistakamera, valvontakamera, koiran kaupanta tai muu elektroninen laite voidaan liittää verkkoon ilman wifia. Laitenetillä varustettu riistakamera tai valvontakamera auttaa pitämään silmällä mökkiäsi myös silloin kun se on tyhjillään pitkiä aikoja. 

Yhteys mukaan laitteeseen

Asiakasetuna edullisempaan hintaan
4G-verkon maksiminopeus 0,256 Mbit /s
Netti kotimaassa RAJATON
Netti EU/ETA-maissa Pohjolassa ja Baltiassa 4 Gt kk
Lähetysnopeus (mahdollistaa videomateriaalin lähettämisen) 5 Mbit /s
Asiakasetuhinta Telian puhelinliittymä- tai kiinteän laajakaistan asiakkaille (ei koske Prepaid- tai Telia Dot -liittymiä). Säästä 5 €/kk!

Rajaton Lite 0,2 M

Kodin laitteiden hallintaan
4G-verkon maksiminopeus 0,256 Mbit /s
Netti kotimaassa RAJATON
Netti EU/ETA-maissa Pohjolassa ja Baltiassa 5 Gt kk
Liittymäasiakkaan etu: C More TV 3 kk 0 €

Laajakaista mökille

Laajakaista on myös oiva vaihtoehto mökille ja takaa nopean ja vaivattoman nettiyhteyden. Klikkaa itsesi saatavuushaun sivuille ja tarkista onko mökillesi saatavissa kiinteä laajakaista.

Katso saatavuus

Telia Helppi auttaa laitepulmissa

lisäapua yhteyspisteen kanssa?

Asiakastuen ohjeesta tai Telia Helpistä löydät apua ja tukea muun muassa käyttöönottoon ja asetusten määrittelyyn liittyviin kysymyksiin tai ongelmiin.

katso ohjeet ota yhteys helppiin

Millainen nettiyhteys mökille?

Telialta saat langattomat nettiliittymät, eli 5G- ja 4G-mobiililaajakaistat tablettiin, läppäriin, älylaitteeseen tai mokkulaan mökille. Mobiililaajakaista on paras nettiyhteys mökille silloin, kun tarvitset mukana kulkevaa nettiyhteyttä tai mökilläsi ei ole kiinteää laajakaistaa. Prepaid-nettiliittymä on myös näppärä vaihtoehto, kun haluat ottaa netin mökille käyttöön esimerkiksi kuukaudeksi tai pariksi, mutta et halua sitoutua jatkuvaan laskutukseen. Prepaid-nettiliittymä tarjoaa lisäksi kiitettävät nopeudet, sillä Prepaid Netti toimii Telian 2G-, 3G- ja 4G-verkoissa jopa huikealla 100 Mbit/s nopeudella.

Netti mökille kannattaa valita puhtaasti oman käyttötarpeen mukaan. Meiltä löydät esimerkiksi satunnaiseen peruskäyttöön sopivan mobiilinetin, joka on vaihtoehtona suhteellisen halpa netti mökille. 5G-liittymät puolestaan tarjoavat nopean ja viiveettömän netin useammallekin laitteelle. Tutustu vaihtoehtoihin ja hanki netti mökillesi!