Telia Play – kaikki viihde yhden napin takana

Telia Play on kodin viihdekeskus

Telia Play -boksilla siirryt monipuolisten sisältöjen pariin hetkessä! Parhaat leffat ja sarjat, rakastetuimmat lastenohjelmat ja unohtumattomat urheiluhetket ovat ulottuvillasi vain yhden kaukosäätimen avulla. Ja mikä parasta, digiboksi tuo viihteen televisioosi huipputarkalla kuvanlaadulla.

Suosikkisisällöt kulkevat mukanasi maksuttomalla Telia Play -sovelluksella. Voit myös katsoa samaa sisältöä samanaikaisesti sekä boksilla että sovelluksella.

Telia Play -boksi ja kaukosäädin

Tilaa Telia Play

Telia Play -boksi ja Tallennuspalvelu
Tilaa digiboksi ja täydennä tilauksesi haluamillasi kanavapaketeilla: suosikkisarjat ja leffat sekä urheilua, kuten Liiga, Formula 1® ja huippujalkapalloa.
Etuhinta
Telia Play -sovellus
Mobiilisovelluksella suosikkiohjelmat ja elokuvavuokraamo kulkevat mukanasi kaikkialle. Tilaa maksuttomat tunnukset ja täydennä tilauksesi haluamillasi kanavapaketeilla ja palveluilla.

Tai valitse edullinen yhdistelmäpaketti

Tilaa Telia Play -boksi ja Tallennuspalvelu sekä jokin alla mainituista kanavapaketeista valmiiksi paketoituun edulliseen yhteishintaan. Määräaikainen sopimus.

MTV Katsomo+ ja kanavapaketti viihde | 24,90 €/kk

MTV Katsomo+ ja kanavapaketti viihde sisältää suositut MTV-alkuperäissarjat sekä laajan kattauksen kotimaisia ja kansainvälisiä sarjoja, elokuvia ja lastenohjelmia. Sisältää myös MTV Katsomo -suoratoistopalvelun.

Telia Play + Tallennuspalvelu + MTV Katsomo+ ja kanavapaketti viihde

24,90 €/kk

+ 8,99 € toimitusmaksu. 12 kk määräaikainen sopimus, sopimuskauden kokonaishinta 307,79 €.
 
 
Hintatiedot:
 
Telia Play -boksi, Tallennuspalvelu ja MTV Katsomo+ ja kanavapaketti viihde yhteishintaan 24,90 €/kk 12 kk ajan. Telia Play toimitusmaksu 8,99 € (uudet Telia Play -boksin tilaajat). Tilaus edellyttää 12 kk määräaikaista sopimusta Telia Play sekä MTV Katsomo+ ja kanavapaketti viihde -palveluun. Sopimuskauden kokonaishinta 307,79 €. Hinta sisältää MTV Katsomo+ ja kanavapaketti viihde -palvelun, Tallennuspalvelun, Telia Play -boksi palvelun sekä Telia Play -palvelun käyttöön tarvittavat laitteet. Telia Play -palvelu jatkuu 12 kk sopimuskauden jälkeen hintaan 13,90 €/kk, Tallennuspalvelu hintaan 6,50 €/kk ja MTV Katsomo+ ja kanavapaketti viihde hintaan 12,95 €/kk tai hinnaston mukaisin hinnoin, yhdessä 33,35 €/kk. Telia Play -palveluun kuuluvat laitteet ovat Telian omaisuutta. Suosittelemme, että suojaat laitteesi Telia Turvapaketti -palvelulla.
 
MTV Katsomo+ ja kanavapaketti + V film | 34,90 €/kk

MTV Katsomo+ ja kanavapaketti viihde sisältää suositut MTV-alkuperäissarjat sekä laajan kattauksen kotimaisia ja kansainvälisiä sarjoja, elokuvia ja lastenohjelmia. Sisältää myös MTV Katsomo -suoratoistopalvelun.

V film sisältää eri teemoihin keskittyviä elokuvakanavia, laadukkaat ja palkitut dokumentit, suositut lastenkanavat sekä ohjelmakirjaston.

Telia Play + Tallennuspalvelu + MTV Katsomo+ ja kanavapaketti + V film

34,90 €/kk

+ 8,99 € toimitusmaksu. 12 kk määräaikainen sopimus, sopimuskauden kokonaishinta 427,79 €.

Tilaa

Hintatiedot:
 
Telia Play -boksi, Tallennuspalvelu ja MTV Katsomo+ ja kanavapaketti + V film yhteishintaan 34,90 €/kk 12 kk ajan. Telia Playn toimitusmaksu 8,99 € (uudet Telia Play -boksin tilaajat). Tilaus edellyttää 12 kk määräaikaista sopimusta Telia Play- sekä MTV Katsomo+ ja kanavapaketti + V film -palveluun. Sopimuskauden kokonaishinta 427,79 €. Hinta sisältää MTV Katsomo+ ja kanavapaketti + V film -palvelun, Tallennuspalvelun, Telia Play boksilla -palvelun sekä Telia Play -palvelun käyttöön tarvittavat laitteet. Telia Play -palvelu jatkuu 12 kk sopimuskauden jälkeen hintaan 13,90 €/kk, Tallennuspalvelu hintaan 6,50 €/kk ja MTV Katsomo+ ja kanavapaketti + V film hintaan 24,90 €/kk tai hinnaston mukaisin hinnoin, yhdessä 45,30 €/kk. Telia Play -palveluun kuuluvat laitteet ovat Telian omaisuutta. Suosittelemme, että suojaat laitteesi Telia Turvapaketti -palvelulla.
 
Max Standard | 21,90 €/kk

Max Standard sisältää suosittuja HBO-alkuperäissarjoja sekä laajan kattauksen kotimaisia ja kansainvälisiä sarjoja, elokuvia sekä lastenohjelmia. Sisältää myös Discoveryn maksukanavat Telia Play -boksilla.

Telia Play + Tallennuspalvelu + Max Standard

21,90 €/kk

+ 8,99 € toimitusmaksu. 12 kk määräaikainen sopimus, sopimuskauden kokonaishinta 271,79 €.
 

Tilaa

Hintatiedot:
 
Telia Play -boksi, Tallennuspalvelu ja Max Standard yhteishintaan 21,90 €/kk 12 kk ajan. Telia Play toimitusmaksu 8,99 € (uudet Telia Play -boksi tilaajat). Tilaus edellyttää 12 kk määräaikaista sopimusta Telia Play -palveluun. Sopimuskauden kokonaishinta 271,79 €. Hinta sisältää Tallennuspalvelun, Max Standard suoratoistopalvelun ja Telia Play boksilla -palvelun sekä Telia Play -palvelun käyttöön tarvittavat laitteet. Telia Play -palvelu jatkuu 12 kk sopimuskauden jälkeen hintaan 13,90 €/kk, Tallennuspalvelu hintaan 6,50 €/kk ja Max Standard 9,99 €/kk tai hinnaston mukaisin hinnoin, yhdessä 30,39 €/kk. Telia Play -palveluun kuuluvat laitteet ovat Telian omaisuutta.
 
Max Standard Sports | 26,90 €/kk

Max Standard Sports sisältää suosittuja HBO-alkuperäissarjoja sekä laajan kattauksen kotimaisia ja kansainvälisiä sarjoja, elokuvia sekä lastenohjelmia. Lisäksi näet kattavasti liveurheilua, kuten PGA-golfia, Grand Slam -tennistä ja snookeria. Sisältää myös Discoveryn sekä Eurosportin maksukanavat Telia Play -boksilla.

Telia Play + Tallennuspalvelu + Max Standard Sports

26,90 €/kk

+ 8,99 € toimitusmaksu. 12 kk määräaikainen sopimus, sopimuskauden kokonaishinta 331,79 €.
 

Tilaa

Hintatiedot:
 
Telia Play -boksi, Tallennuspalvelu ja Max Standard Sports yhteishintaan 26,90 €/kk 12 kk ajan. Telia Play toimitusmaksu 8,99 € (uudet Telia Play -boksi tilaajat). Tilaus edellyttää 12 kk määräaikaista sopimusta Telia Play -palveluun. Sopimuskauden kokonaishinta 331,79 €. Hinta sisältää Tallennuspalvelun, Max Standard Sports suoratoistopalvelun ja Telia Play boksilla -palvelun sekä Telia Play -palvelun käyttöön tarvittavat laitteet. Telia Play -palvelu jatkuu 12 kk sopimuskauden jälkeen hintaan 13,90 €/kk, Tallennuspalvelu hintaan 6,50 €/kk ja Max Standard Sports 14,99 €/kk tai hinnaston mukaisin hinnoin, yhdessä 35,39 €/kk. Telia Play -palveluun kuuluvat laitteet ovat Telian omaisuutta.
 

Miksi valita Telia Play?

Usein kysyttyä Telia Playsta

Miksi puhutaan sekä Telia TV:stä että Telia Playsta?

Telia TV:n uusi nimi on Telia Play. Palvelun sisällössä ei ole tapahtunut muutoksia.

Selaimella löydät Telia Playn osoitteesta www.teliaplay.fi. Jos olet aiemmin katsonut ohjelmia Telia TV:stä selaimella, sinun tarvitsee vain naputella uusi osoite ja tallentaa se kirjanmerkkeihin.

Miten otan Telia Playn käyttöön?

Telia Play -boksi: Käyttöönottoa varten liitä ensin pakkauksen mukana tuleva HDMI-johto televisioon ja virtapiuha pistorasiaan. Yhdistä digiboksi nettiin ja kirjaudu sisään Telia Play -tunnuksillasi, jotka olet saanut tilauksen yhteydessä. Samoilla tunnuksilla sisällöt kulkevat mukanasi myös Telia Play -sovelluksessa. Lue tarkemmat ohjeet digiboksin käytön aloittamisesta asiakastuen sivuilta.

Telia Helppi tarjoaa asennuspalvelua sekä käytön opastusta paikan päällä kaikkialle Suomeen – tutustu kattavaan palveluun ja katso hinta!

Telia Helppi

Telia Play -sovellus: Tilaa maksuttomat Telia Play -tunnukset ja haluamasi sisällöt sekä lataa sovellus sovelluskaupasta tai katso selaimen kautta osoitteessa teliaplay.fi. Kirjaudu palveluun Telia Play -tunnuksillasi. Lue tarkemmat ohjeet sovelluksen käyttöönottoon asiakastuen sivuilta.

Voinko käyttää Telia Play -palvelua muiden operaattoreiden nettiyhteyksillä?

Telia Play -boksi ja -sovellus toimivat kaikkien operaattorien liittymillä, eli sinulla ei tarvitse olla Telian liittymää.

Voinko käyttää Telia Play -palvelua ulkomailla?

Telia Play -palveluun tilaamiasi sisältöjä voit katsoa sovelluksella tai selaimessa missä tahansa EU-alueella tilapäisesti oleskellessasi. Työ- ja lomamatkoilla voit siis nauttia samoista sisällöistä kuin kotisohvallakin. Telia Play -sovelluksen tai www.teliaplay.fi-sivun kautta käytössäsi on kanavat ja ohjelmakirjastot, videovuokraamo sekä tallentamasi ohjelmat.

Telia Play -boksia ei voi käyttää ulkomailla. Digiboksi- tai kaapelikorttiasiakkaanamme voit myös katsoa useita ostamiasi sisältöjä sovelluksen tai selaimen kautta sekä kotimaassa että EU-alueella, näin katsot sisältöjä mobiilissa

Maksaako Telia Play -sovelluksen käyttäminen muissa EU-maissa?

Telia Play -sovelluksen sisältöjen katselu on koko EU-alueella samanhintaista. Sisällöistä ei veloiteta erillisiä maksuja, mutta huomioithan, että datan käyttö toisessa EU-maassa voi aiheuttaa lisämaksuja riippuen käytössäsi olevasta internetyhteydestä (Telia veloittaa liittymän mukaisen datansiirtomaksun). Tiedonsiirron nopeus voi luonnollisesti vaihdella eri maissa.

Mistä löydän tilattavien kanavien ja kanavapakettien tarkat hintatiedot sekä kanavalistat?

Telia Play -palveluiden ja kaapelikortin kanavat ja kanavapaketit sekä hintatiedot löydät Kanavalistat-sivulta.

Miten voin tilata kaapelikortin?

Jos kotisi kuuluu Telian kaapeliverkkoon ja hankit kaapelikortin, saat enemmän kanavia televisioosi ja voit täydentää ohjelmavalikoimaa myös kanavapaketeilla tai erilliskanavilla.

Voit ostaa kaapelikortin (6,95 €/kk) Telia Kaupasta tai soittamalla asiakaspalveluumme.

Lue lisää kaapelikortista

Kuinka voin hallinnoida Telia Playhin tai kaapelikortille tilaamiani sisältöjä?

Jos sinulla on jo Telia Play tai kaapelikortti, voit helposti tilata lisää katsottavaa tai muokata nykyistä valikoimaasi kirjautumalla Minun Teliaan.

Muokkaa sisältöjä

Miten voin irtisanoa Telia Playn tai tilaamiani kanavapaketteja?

Telia Play -boksin irtisanominen ei ole toistaiseksi mahdollista itsepalveluna, vaan sinun tulee olla yhteydessä asiakaspalveluumme. Telia Play -sovellus ja sen tunnukset ovat maksuttomia, joten sitä ei varsinaisesti tarvitse irtisanoa.

Telia Play -palveluun tilattujen kanavapakettien hallinta käy helpoiten kirjautumalla Minun Teliaan. Huomaathan, että kanavapaketeilla on 14 vuorokauden irtisanomisaika, pois lukien ilmaiset kokeilujaksot ja määräaikaistilaukset. Voit myös aina kääntyä asiakaspalvelumme puoleen.

Mistä löydän palvelun toimitusehdot ja palvelukuvaukset?

Tarvitsetko apua Telia Playn kanssa?

Lisää ohjeita mm. Telia Play -boksin käyttöönottoon ja asennukseen, ongelmatilanteisiin Telia Play -tunnusten kanssa, Telia Playn sisältöihin sekä tilauksen muutoksiin löydät asiakastuen sivuiltamme.

Katso ohjeet

Telia Play tarjoaa parasta viihdettä

Telia Play -palvelusta (entiseltä nimeltään Telia TV) näet parhaat sarjat ja uusimmat elokuvat sekä runsaasti ohjelmaa urheilun ystäville. Tutustu vaikka MTV Katsomon urheilu- ja viihdetarjontaan. MTV Katsomo+ ja kanavapaketti viihde ja urheilu (ent. C More Total) välittää kanavillaan mm. kaikki Liiga-pelit, MM-rallin suorina lähetyksinä sekä Mestarien liigan ja NFL:n otteluita. MTV Katsomo+ ja kanavapaketti viihde ja urheilu sisältää lisäksi kaikki MTV Katsomon huippusuositut viihdesisällöt.

Valtavan määrän katsottavaa viihteen ja urheilun ystäville tarjoaa Max-suoratoistopalvelu, joka yhdistää HBO Maxin sekä Discoveryn sisällöt. Maxilta näet huippuviihteen lisäksi Eurosportin urheilua sekä esimerkiksi olympialaiset, snookeria, tennistägolfia, leijonakiekkoa ja talviurheilulajeja. Eurosport-kanavat löydät myös Discovery-kanavapaketista. Discovery pitää sisällään muitakin kanavia kuten Discovery Channel, Discovery Science sekä hurmaavia luontodokumentteja tarjoava Animal Planet.

V sport, series & film -kanavapaketit (ent. Viasat) tarjoavat jokaiselle jotakin. V film (ent. Viasat Viihde) tarjoaa rutkasti elokuvia sekä dokumentteja ja V premium (ent. Viasat Kulta) kokoaa yhteen valtavan määrän urheilua, kuten jääkiekon MM-kisatFormula 1, Valioliiga ja NHL, sekä leffoja, dokumentteja ja lasten ohjelmia.

Parhaat lastenohjelmat ja piirretyt löydät pikkuväen ikiomasta Lasten paketista. Kanavapakettiin sisältyvät suositut lastenkanavat, kuten esimerkiksi Cartoon Network ja Disney Channel. Tutustu myös SkyShowtime-suoratoistopalvelun kattavaan tarjontaan, josta löydät paljon jännittävää ja koukuttavaa viihdettä sekä katsottavaa myös lapsille ja koko perheelle. Europe-kanavapaketti puolestaan sisältää lukuisia suosittuja kanavia Ruotsista sekä muualta Euroopasta. Eri kanavapakettien ohjelmatiedot löydät TV-oppaastamme.

V sport+ Suomi

V sport+ Suomi -kanava on vapaasti katsottavissa toistaiseksi kaikille Telia Play -boksi- ja kaapelikorttiasiakkaille sekä Telia Play -sovelluksessa niille, joilla on tilattuna jokin kanavapaketti tai Tallennuspalvelu.

V sport+ Suomi on talviurheilun ykköskanava, joka esittää monipuolisesti myös muuta urheilua. Kanavalla nähdään kilpailuja mm. maastohiihdon, alppihiihdon ja mäkihypyn maailmancupeista. Lisäksi valikoituja otteluita jalkapallon Valioliigasta, Bundesliigasta, jääkiekon NHL:stä sekä paljon muuta huippu-urheilua.

Telia Play -boksi ja Tallennuspalvelu

Telia Play -boksi on Android TV -käyttöjärjestelmällä toimiva digiboksi. Se tuo viihteen televisioosi huipputarkalla kuvanlaadulla ja toimii millä tahansa nettiyhteydellä. Maksuttomalla mobiilisovelluksella voit myös katsoa Telia Play -boksille tilaamiasi sisältöjä sekä hallinnoida tallennuksia missä ja milloin vain.

Tallennuspalvelun avulla voit tallentaa lempiohjelmiasi kotimaisilta peruskanavilta ja katsoa niitä silloin kun sinulle sopiii. Voit myös tallentaa ja katsoa ohjelmaa samaan aikaan. Käytössäsi on rajattomasti tallennustilaa ja tallenteet ovat katsottavissa 90 vuorokautta.

14,90 €/kk

+ 8,99 € laitteiden toimitusmaksu. Telia Play -boksi ja Tallennuspalvelu 12 kk määräaikainen sopimus, kokonaishinta 187,79 €.

Hintatiedot:
 
Telia Play -boksi ja Tallennuspalvelu yhteishintaan 14,90 €/kk 12 kk ajan. Telia Play -toimitusmaksu 8,99 € (uudet Telia Play -boksin tilaajat). Tilaus edellyttää 12 kk määräaikaista sopimusta Telia Play -palveluun. Sopimuskauden kokonaishinta 187,79 €. Hinta sisältää Tallennuspalvelun ja Telia Play -boksi palvelun sekä Telia Play -palvelun käyttöön tarvittavat laitteet. Telia Play -palvelu jatkuu 12 kk sopimuskauden jälkeen hintaan 13,90 €/kk ja Tallennuspalvelu hintaan 6,50 €/kk tai hinnaston mukaisin hinnoin, yhdessä 20,40 €/kk.  Telia Play -palveluun kuuluvat laitteet ovat Telian omaisuutta. Suosittelemme, että suojaat laitteesi Telia Turvapaketti -palvelulla.

Pienen boksin mahtavat ominaisuudet:

 • Kattava määrä maksuttomia peruskanavia
 • V sport+ Suomi -kanava vapaasti katsottavissa toistaiseksi
 • Tilattavissa laaja valikoima kanavapaketteja ja suoratoistopalveluita
 • Valmius näyttää UHD-laatuista kuvaa
 • Suosikkisovellukset valmiiksi asennettuina: 
  MTV Katsomo, Yle Areena, Netflix, Teksti-TV, YouTube, Spotify
 • Lisää sovelluksia ladattavissa Google Play -kaupasta 
 • Elokuvavuokraamo suoraan televisioruudulla
 • Tallenna lempiohjelmiasi kotimaisilta peruskanavilta Tallennuspalvelun avulla.
 • Helppokäyttöinen Android TV -käyttöjärjestelmä
 • Äänihaku, jolla haet suosikkisisältöjäsi hetkessä.
 • Sisäänrakennettu Chromecast
 • Mukana bluetooth-kaukosäädin, jolla ohjaat myös televisiotasi.
 • Toimii kotimaassa millä tahansa nettiyhteydellä – ota mukaasi vaikka mökille.
 • Suosikkisisällöt kulkevat mukanasi maksuttomalla Telia Play -sovelluksella jopa EU-maissa reissatessasi.
 • Voit katsoa samaa sisältöä samanaikaisesti sekä boksilla että sovelluksella.

Telia Play -sovellus

Telia Play -sovelluksella vuokraat leffoja ja katsot tilaamiasi sisältöjä puhelimella, läppärillä tai tietokoneella missä ja milloin vain. Katsele peruskanavien ohjelmatallenteita lisämaksullisella Tallennuspalvelulla tai maksukanavia ja ohjelmakirjastoja valitsemallasi kanavapaketilla. Sovellus toimii millä tahansa nettiyhteydellä. Suosikkiohjelmat kulkevat mukanasi jopa EU-maissa reissatessasi. Saatavilla älytelevisioihin (LG- ja Android-TV), mutta voit myös peilata sisällöt television ruudulle Chromecastin tai Apple TV:n avulla.

Telia Play -tunnuksilla voit kirjautua sovellukseen sekä selaimessa toimivaan Telia Play -palveluun osoitteessa teliaplay.fi. Telia Play -sovellus ja -tunnukset ovat kaikille maksuttomia, maksat vain palveluun tilaamistasi sisällöistä ja palveluista.

0,00 €/kk

Telia Play -boksin peruskanavat

 • Yle TV1
 • Yle TV2
 • MTV3
 • Nelonen*
 • Yle Teema & Fem
 • MTV Sub
 • TV5*
 • Liv*
 • Jim*
 • Kutonen*
 • TLC
 • STAR Channel
 • MTV Ava
 • Hero*
 • Frii
 • National Geographic
 • TV7
 • Himlen TV7
 • France 24
 • onniTV
 • MTV Urheilu 3
 • MTV Viihde

* Kanava näkyy vain Telian nettiliittymällä. Muiden operaattorien yhteyksillä katselu onnistuu Tallennuspalvelun avulla.

Lataa Telia Play -sovellus

Voit ladata sovelluksen puhelimesi tai tablettisi sovelluskaupasta: 

Button textButton text

Telia Play -sovellusta voit käyttää EU-alueella

Telia Play -palveluun tilaamiasi sisältöjä voit katsoa sovelluksella tai selaimessa missä tahansa EU-alueella tilapäisesti oleskellessasi. Työ- ja lomamatkoilla voit siis nauttia samoista sisällöistä kuin kotisohvallakin. Telia Play -sovelluksen tai www.teliaplay.fi-sivun kautta käytössäsi on kanavat ja ohjelmakirjastot, videovuokraamo sekä tallentamasi ohjelmat.

Telia Play -boksia ei voi käyttää ulkomailla. Digiboksi- tai kaapelikorttiasiakkaanamme voit myös katsoa useita ostamiasi sisältöjä sovelluksen tai selaimen kautta sekä kotimaassa että EU-alueella, näin katsot sisältöjä mobiilissa

Maksaako Telia Play -sovelluksen käyttäminen muissa EU-maissa?

Telia Play -sovelluksen sisältöjen katselu on koko EU-alueella samanhintaista. Sisällöistä ei veloiteta erillisiä maksuja, mutta huomioithan, että datan käyttö toisessa EU-maassa voi aiheuttaa lisämaksuja riippuen käytössäsi olevasta internetyhteydestä (Telia veloittaa liittymän mukaisen datansiirtomaksun). Tiedonsiirron nopeus voi luonnollisesti vaihdella eri maissa.

Kaapeli-TV

Telian kaapeli-TV-palvelu koostuu kahdesta osasta: maksuttomista peruskanavista ja kattavasta maksullisesta kanavapakettitarjonnasta. Jos taloyhtiösi tai kiinteistösi on Telian kaapeliverkossa, sinulla on käytössäsi lukuisia maksuttomia TV-kanavia. Tarvitset vain television ja kaapeliverkossa toimivan digivastaanottimen (eli DVB-C-digisovittimen). Kanavapakettien tilaamiseen tarvitset lisäksi kaapelikortin sekä korttipaikallisen digivastaanottimen tai kortinlukijan.

Lue lisää kaapeli-TV:stä  
Tarkka palvelu- ja hintakuvaus