Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Missä ja milloin vain, millä tahansa yhteydellä

Kun haluat viihtyä, ota käyttöön Telia TV.

1. Ota TV mukaasi

Nauti omasta ajasta vaikka tabletin kanssa nojatuolissa, kun muut ovat vallanneet TV:n. Tai varmista lasten viihtyvyys matkustaessa. Sovelluksella katsot sarjat, elokuvat ja urheilun huippuhetket milloin ja missä vain, millä tahansa yhteydellä. Lataa ilmainen sovellus ja pääset viihtymään heti.

Kokeile maksuttaLue lisää

2. Laajenna katselukokemuksesi

Moninkertaista elämyksesi ja vie Telia TV isolle ruudulle digiboksilla tai kaapelikortilla. Saat heti lisää kanavia katseluun, sisältäen kuukausittain vaihtuvan bonuskanavan. Parhaimmillaanhan viihde on isolta ruudulta ja yhdessä katsottuna.

Digiboksi Kaapeli-TV

Telia TV sovellus

Katsele milloin vain, millä tahansa ruudulla ja yhteydellä.

Ota omaa aikaa missä ja milloin vain ja katso suosikkisarjat mobiilissa tai läppärin selaimella. Tilaa kanavia, kanavapaketteja ja ohjelmakirjastoja kätevästi sovelluksessa ja ostamasi sisällöt ovat aina käden ulottuvilla.

Kokeile maksutta  Lue lisää

 

Lataa sovellus:

Button text  Button text

Telia TV digiboksi

Valitse Telia TV digiboksi, kun haluat kotiisi parhaan mahdollisen katselukokemuksen.

Telia TV digiboksilla tuot kotiisi mahtavan valikoiman sarjoja, elokuvia, urheilua ja lasten ohjelmia. Katso valitsemallasi nettiyhteydellä.

Lue lisää

  • Huikea valikoima maksuttomia ja maksullisia tv-kanavia
  • Laaja elokuvavuokraamo
  • Näppärä tallennuspalvelu
  • Ostamasi sisällöt ja palvelut käytössäsi myös älypuhelimilla, tableteilla ja tietokoneilla sekä Suomessa että EU-maissa reissatessasi
  • Youtube valmiiksi asennettuna

Kaapeli-TV

Kaapelikortilla saat valtavasti katsottavaa TV:seesi.

Kaapelikortin hankinta mahdollistaa hurjan määrän kanavapaketteja ja yksittäisiä kanavia katsottavaksi. Lisäksi Telia TV sovelluksella katselet suosikkiohjelmasi missä ja milloin vain.

Lue lisää

 

  • Kaapelissa 28 peruskanavaa
  • Ostamasi sisällöt ja palvelut käytössäsi myös älypuhelimilla, tableteilla ja tietokoneilla sekä Suomessa että EU-maissa reissatessasi
  • Korttimaksu vain 3,50 €/kk

 

Telia TV tarjoaa parasta viihdettä

Telia TV:stä näet parhaat sarjat ja uusimmat elokuvat sekä runsaasti ohjelmaa urheilun ystäville. Tutustu tarkemmin C Moren viihdetarjontaan tai vaikka HBO Nordicin suosittuun Game of Thrones -sarjaan. Jääkiekon Liigan pelit näet yksinoikeudella vain Telia TV:stä. Urheilun superpaketti C More Sport välittää Formula 1 -kilpailut suorina lähetyksinä.