Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Missä ja milloin vain, millä tahansa yhteydellä

Kun haluat viihtyä, ota käyttöön Telia TV.

1. Ota TV mukaasi

Nauti omasta ajasta vaikka tabletin kanssa nojatuolissa, kun muut ovat vallanneet TV:n. Tai varmista lasten viihtyvyys matkustaessa. Sovelluksella katsot sarjat, elokuvat ja urheilun huippuhetket milloin ja missä vain, millä tahansa yhteydellä. Lataa ilmainen sovellus ja pääset viihtymään heti.

Ota käyttöönTutustu

2. Laajenna katselukokemuksesi

Moninkertaista elämyksesi ja vie Telia TV isolle ruudulle digiboksilla tai kaapelikortilla. Saat heti lisää kanavia katseluun, sisältäen kuukausittain vaihtuvan bonuskanavan. Parhaimmillaanhan viihde on isolta ruudulta ja yhdessä katsottuna.

Digiboksi Kaapeli-TV

TV-sovellus

Katselet milloin vain, millä tahansa ruudulla ja yhteydellä

Ota omaa aikaa missä ja milloin vain ja katso suosikkisarjat mobiilissa tai läppärin selaimella. Tilaa kanavia, kanavapaketteja ja ohjelmakirjastoja kätevästi sovelluksessa ja ostamasi sisällöt ovat aina käden ulottuvilla.

Ota käyttöön  Lue lisää

 

Lataa sovellus:

Button text  Button text

Telia TV ja boksi

Valitse Telia TV digiboksi, kun haluat kotiisi parhaan mahdollisen katselukokemuksen.

Telia TV digiboksilla tuot kotiisi mahtavan valikoiman sarjoja, elokuvia, urheilua ja lasten ohjelmia. Katso valitsemallasi nettiyhteydellä.

Tutustu ja tilaa

  • Huikea valikoima maksuttomia ja maksullisia tv-kanavia
  • Laaja elokuvavuokraamo
  • Näppärä tallennuspalvelu
  • Ostamasi sisällöt ja palvelut käytössäsi myös älypuhelimilla, tableteilla ja tietokoneilla sekä Suomessa että EU-maissa reissatessasi
  • Youtube valmiiksi asennettuna

Kaapeli-TV

Valtavasti katsottavaa TV:seesi

Kaapelikortin hankinta mahdollistaa hurjan määrän kanavapaketteja ja yksittäisiä kanavia katsottavaksi. Lisäksi Telia TV -sovelluksella katselet suosikkiohjelmasi missä ja milloin vain.

Tutustu

 

  • Kaapelissa 27 peruskanavaa
  • Ostamasi sisällöt ja palvelut käytössäsi myös älypuhelimilla, tableteilla ja tietokoneilla sekä Suomessa että EU-maissa reissatessasi
  • Korttimaksu vain 3,50 €/kk